Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki, obejrzałam ale jakoś mi nie pasuje :eviltong:
Kasia bierz Surf Tartan ! ;-)
A mi wpadła na celownik ta pomarańczowa:
http://www.kacikpupila.pl/chaba-obro...eee278bc5b19c6
Co sądzicie ?
Jeszcze muszę pomyśleć nad tym Surf Tartanem. Obroża chyba będzie pasować do pieska z avatara, moim zdaniem jest fajna no i widoczna, przykuwa wzrok. Ale ja się nie znam, więc muszą ci udzielić rady bardziej doświadczeni :lol:
Mela, masz jakieś linki z tymi sportowymi?
Po pierwsze: jestem Kasia, a Mela to mój pies :evil_lol: szelki sportowe/flyballowe/norweskie robi dogstyle, activdog i jeszcze parę innych firm. Mi bardzo się podobają activdoga np. te http://www.activdog.pl/akcesoria.php?view=preview&category=3&image=48 Tania robi na zamówienie, więc będą takie jakie sobie wymyślisz. W użyciu możesz znaleźć w galerii http://www.activdog.pl/galeria2.php ;)

Posted

tak, chodzi o suczke z avatara :) będę w tygodniu w Szczecinie (bo obecnie mieszkamy raz w mieście raz na zadoop** :)) to "pozwiedzam" sklepy zoologiczne w poszukiwaniu tej obroży :)

Posted

Blacky, właśnie też tak pomyślałam, że będą same małe rozmiary. Ogólnie to i tak masz duże szanse, że bd dobra, bo Twój piesek chyba nie jest, aż tak duży :)

Chwlę się tylko, bo na razie nie ma zdjeć

to czekamy ;) ale nieźle zaszalałaś - cały komplet w sumie kupiłaś hyhy :D

Posted

sator_k_ napisał(a):
Chwlę się tylko, bo na razie nie ma zdjeć:evil_lol:

taak, coś w stylu "wyobraźcie sobie, pomarzcie i wyobraźcie sobie jak wygląda" :diabloti:
cioteczka będzie nas w niepewności trzymać :D

Posted

anka11 napisał(a):
ymm, mi się wydaję, że będą takie rozmiary na Twojego psa ;) przynajmniej na zdjęciu nie wydaję się, aż taka mała ta obróżka.

Jak dla Twojego nie będą rozmiarowo, to nie martw się, wstawie tutaj zdjęcie mojej Daisy :evil_lol:

Posted

Specjalnie dla was zrobiłam takie domowe zdjęcia poglądowe, cobyście tak nie marudziły:eviltong:

szelki kupione z myślą, żeby pasowały do większości obroży, miały być całe czarne, ale wyszło jak wyszło :) podszycie z eco skórki:razz:

smycz i obroża:

myślę, że zdjęcia amortyzatora sobie darujemy ;)

Posted

jak nie będzie dobra rozmiarowo - założę na ogon :P
a tak poważnie to szczerze mówiąc nie jestem już zainteresowana, bo kolorki takie jak zawsze... Ale tak czy inaczej chętnie zobaczę na Twojej suni!

Poza tym dodam, że już nie mogę się doczekać, kiedy przyjdą szeleczki z Activdoga! Już chyba piszę to drugi raz, ale co tam hihi. Mam nadzieję, że poczta nie będzie się za bardzo opóźniac...

edit
Sator_k, ale z niebieskim wygląda bardziej atrakcyjnie, przynajmniej wg mnie ;) też myślałam o ekoskorze na moje szele, ale kolorów jakos za mało było... a obroża nie ma podszycia czy źle widzę? :oops:

Posted

blacky764 napisał(a):
mój pies jest właśnie 3x większy od yorka :evil_lol: obwód szyi ma duży (jak na średniego psa) - 38 cm...

Tyle miała moja pseudo ONka po wyciągnięciu ze schroniska :P

Kurde ciągle mam zamawiać u Marty obrożę i szele norweskie a ciągle albo wydaję kasę na co innego, albo zwierzaki mi ja zabierają, zaraz się wkurzę :P Chciałabym komplet norweskie i obroże 4cm z kolcami, może i smycz przy okazji, bo stara się sypie pomału.

Nie pomagacie mi wklejając tu setki zdjęć :diabloti:

Posted

blacky764 napisał(a):
mój pies jest właśnie 3x większy od yorka :evil_lol: obwód szyi ma duży (jak na średniego psa) - 38 cm...

heheh :D moj staff ma 39 :D

fajne te szelki norweskie ;) jestem tylko ciekawa czy ta eko skora nie będzie pękać od spodu ?? :)

Posted

Sorki Kasia ;D
A do zcego służą te szeleczki sportowe? Macie może jakieś linki do bazarków z nimi (na sznaucerka miniaturkę) ? Sorki za off-a ;P

żaden off w końcu to temat między innymi o szelkach
nie mam linków do bazarków, ale poszukaj w googlu. Na pewno coś znajdziesz :cool3: Szelki sportowe służą do tego samego co zwykłe szelki tylko, że są inaczej zbudowane i przez to zapewniają większą swobodę ruchu (paski nie przechodzą przy łapach). Marzę o takich szeleczkach... :loveu:

Posted

Miałam kiedyś taka obróżkę która pod spodem miała taką jakby skórkę ale po kilku miesiącach zaczeło sie odrywać i pękać od taśmy, ale z drugiej strony woda.. masz rację ;) więc do pralki raczej nie ma co wrzucać .. :)

Posted

Ja jak juz wczesniej pisalam nie wrzucam do pralki, wyprac recznie to chwila moment, a pralka jest zbyt droga zeby ja uszkodzic ;) Ryzykowac nie bede. Mialam tez muscata to tez jest eko skora i tez nie pekalo, po roku zaczelo cos sie dziac dopiero