Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Migori, śliczne te kolorki wybrałaś w ad, bardzo podoba mi się!

Jak przeglądałam ten temat natknęłam się na niebieski 'kołnierz ortopedyczny" :evil_lol: z kolcami na psie owczarkowatym, chyba od TZa Marty. Bardzo przypadł mi do gustu tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić Weny w takim.

Jeszcze trochę pieniędzy mi zostało, więc na obrożę starczy hehe.

Blacky ja też doradzam fiolet, chociaż chyba trochę za późno, bo już wybrałaś :)

Posted

Migori to że paczka do Ciebie szła 8 dni to nie wina sklepu a poczty polskiej, z Krakowa do Zabrza - 100km list polecony szedł ponad 14 dni ;] jestem tego żywym przykładem...

Posted

Diora napisał(a):
Ja akurat wybrałam z tych w regularnej cenie - szerokość 3 cm. Komplecik złoto- czarny. Rozmyślam jeszcze, bo nie nie jestem przekonana czy chcę obrożę na klamerkę...

oo to pewnie to co my mielismy :) bardzo ladny kolorek , napewno nie bd zalowac jak kupisz

Posted

zaba14 napisał(a):
Migori to że paczka do Ciebie szła 8 dni to nie wina sklepu a poczty polskiej, z Krakowa do Zabrza - 100km list polecony szedł ponad 14 dni ;] jestem tego żywym przykładem...

No nie wiem... miałam problem z dobraniem rozmiaru. Pierwszą obrożę odesłałam, była na miejscu po 3dniach... Także coś tutaj sie nie zgadza :)

Posted

Migori napisał(a):
No nie wiem... miałam problem z dobraniem rozmiaru. Pierwszą obrożę odesłałam, była na miejscu po 3dniach... Także coś tutaj sie nie zgadza :)

Wiesz ja mieszkam w IRL i paczka idzie do PL 3 dni, a z PL do IRL 7 ... :) różnie to bywa :)

Posted

Marta, daj znac, ktora szerokosc obrozy z Huntera jest ok na psa z szyja ok.35-37cm? /pytam w zw. tymi dziwnymi opisami w roznych miejscach/

i ElPerro- czy te obroze z pojedynczej tasmy to mniej wiecej sa podobne w grubosci/sztywnosci jak tasma Rogza?

Posted

Migori napisał(a):
Widziałam Duffla we fiolecie. Świetny efekt.

Napisałam do Ewy, Duffel z el perro ma tylko czerwony ;)

papisia napisał(a):
Dobry wybór :smile: Mam dla jasnej biszkopcicy :smile:

A możesz wstawić ją zdjęcie ? Jak nie umiesz to wyślij mi na maila: monisia.299@wp.pl

Ja chce zobaczyć jak wygląda fiolet el perro na jasnym psie ;)

Posted

blacky764 napisał(a):
Napisałam do Ewy, Duffel z el perro ma tylko czerwony ;)

Ewa ma fioletowego rogza gekko czy jakoś tak i Duffel bardzo ładnie w nim wyglądał ;-)

Posted

jo_ann napisał(a):
Marta, daj znac, ktora szerokosc obrozy z Huntera jest ok na psa z szyja ok.35-37cm? /pytam w zw. tymi dziwnymi opisami w roznych miejscach/

ja mam szerokość 2cm, na psa o obwodzie ok 38-39cm, patrząc na regulacje to moja zaczyna się gdzieś od 34cm

kupowałam z tej aukcji na allegro, gdzie mają napisane ze max 36cm... co jest oczywiście nie prawdą ;/

Posted

vege* napisał(a):
Ewa ma fioletowego rogza gekko czy jakoś tak i Duffel bardzo ładnie w nim wyglądał ;-)

Tak. Nie pisałam że Duffel był w fioletowym el perro, a we fiolecie;d to akurat był rogzowy fiolet.

Posted

Migori napisał(a):
Tak. Nie pisałam że Duffel był w fioletowym el perro, a we fiolecie;d to akurat był rogzowy fiolet.

to ja jestem gapa :evil_lol:
może ma ktoś jasnego psa i fioletowy lub zielony el perro ? i podzieli się zdjęciami

nie mogę się zdecydować :roll: fiolet - ładny ale pospolity :razz: zielony - taki inny :evil_lol:

Posted

anka11 napisał(a):
Migori, śliczne te kolorki wybrałaś w ad, bardzo podoba mi się!

Jak przeglądałam ten temat natknęłam się na niebieski 'kołnierz ortopedyczny" :evil_lol: z kolcami na psie owczarkowatym, chyba od TZa Marty. Bardzo przypadł mi do gustu tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić Weny w takim.

Jeszcze trochę pieniędzy mi zostało, więc na obrożę starczy hehe.

Blacky ja też doradzam fiolet, chociaż chyba trochę za późno, bo już wybrałaś :)

Chodzi chyba o moja suczkę?
http://wd2.photoblog.pl/np1/201102/25/86926721.jpg
pitman z ćwiekami. ;)

Wyobrazić sobie łatwo. Bierzesz jakis materiał albo nawet wycinasz z kartki pasek 4cm i przykładasz do psa ;)

Posted

aa pitman! dzięki wielkie. Bardzo podoba mi się ta obroża - przynajmniej na Twojej suni ;)

a co do paska to niby tak, ale jednak obroża zawsze może się jakoś 'wtopić' w sierść i wyglądać troche inaczej. Nie wiem, w każdym razie kupię sobie jakąś tańszą 4cm na próbę i zobaczymy. Ta z ćwiekami chyba kosztowała trochę wiecej, prawda? :)

Posted

anka11 napisał(a):
aa pitman! dzięki wielkie. Bardzo podoba mi się ta obroża - przynajmniej na Twojej suni ;)

a co do paska to niby tak, ale jednak obroża zawsze może się jakoś 'wtopić' w sierść i wyglądać troche inaczej. Nie wiem, w każdym razie kupię sobie jakąś tańszą 4cm na próbę i zobaczymy. Ta z ćwiekami chyba kosztowała trochę wiecej, prawda? :)

26zł bodajże.
Taks robi 4cm za grosze.
15zł - też mamy

Posted

26zł bodajże.

naprawde? :o a to jest ta najtańsza

tylko, że z ćwiekami?
widziałam Taksowe obróżki - mam zamiar upolować coś na następnym bazarku :)

Ciekawa jestem jak będą wyglądać te z Netto ;) nie będę miała okazji chyba zobaczyć na żywo, bo nawet nie wiem gdzie w pobliżu mnie znajduje się ten sklep hihi.