blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bewarka napisał(a):Oo dobry wybór :) Mi się nie śpieszy...:diabloti: będę pamiętać o cioteczce ;) Quote
papisia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 blacky764 napisał(a):obstawiam fiolet ;) będziemy zamawiać "dopiero" za jakieś 2 tygodnie :) Dobry wybór :) Mam dla jasnej biszkopcicy :) Quote
anka11 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Migori, śliczne te kolorki wybrałaś w ad, bardzo podoba mi się! Jak przeglądałam ten temat natknęłam się na niebieski 'kołnierz ortopedyczny" :evil_lol: z kolcami na psie owczarkowatym, chyba od TZa Marty. Bardzo przypadł mi do gustu tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić Weny w takim. Jeszcze trochę pieniędzy mi zostało, więc na obrożę starczy hehe. Blacky ja też doradzam fiolet, chociaż chyba trochę za późno, bo już wybrałaś :) Quote
zaba14 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Migori to że paczka do Ciebie szła 8 dni to nie wina sklepu a poczty polskiej, z Krakowa do Zabrza - 100km list polecony szedł ponad 14 dni ;] jestem tego żywym przykładem... Quote
gops Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Diora napisał(a):Ja akurat wybrałam z tych w regularnej cenie - szerokość 3 cm. Komplecik złoto- czarny. Rozmyślam jeszcze, bo nie nie jestem przekonana czy chcę obrożę na klamerkę... oo to pewnie to co my mielismy :) bardzo ladny kolorek , napewno nie bd zalowac jak kupisz Quote
Migori Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 zaba14 napisał(a):Migori to że paczka do Ciebie szła 8 dni to nie wina sklepu a poczty polskiej, z Krakowa do Zabrza - 100km list polecony szedł ponad 14 dni ;] jestem tego żywym przykładem... No nie wiem... miałam problem z dobraniem rozmiaru. Pierwszą obrożę odesłałam, była na miejscu po 3dniach... Także coś tutaj sie nie zgadza :) Quote
blacky. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ja mieszkam w Szczecinie, ciekawe ile będzie iść paczuszka ;) Quote
zaba14 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Migori napisał(a):No nie wiem... miałam problem z dobraniem rozmiaru. Pierwszą obrożę odesłałam, była na miejscu po 3dniach... Także coś tutaj sie nie zgadza :) Wiesz ja mieszkam w IRL i paczka idzie do PL 3 dni, a z PL do IRL 7 ... :) różnie to bywa :) Quote
Marta_Ares Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Wróciliśmy z bydgoszczy jednak z niebieskim kompletem:diabloti: :loveu: Quote
jo_ann Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Marta, daj znac, ktora szerokosc obrozy z Huntera jest ok na psa z szyja ok.35-37cm? /pytam w zw. tymi dziwnymi opisami w roznych miejscach/ i ElPerro- czy te obroze z pojedynczej tasmy to mniej wiecej sa podobne w grubosci/sztywnosci jak tasma Rogza? Quote
blacky. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Migori napisał(a):Widziałam Duffla we fiolecie. Świetny efekt. Napisałam do Ewy, Duffel z el perro ma tylko czerwony ;) papisia napisał(a):Dobry wybór :smile: Mam dla jasnej biszkopcicy :smile: A możesz wstawić ją zdjęcie ? Jak nie umiesz to wyślij mi na maila: monisia.299@wp.pl Ja chce zobaczyć jak wygląda fiolet el perro na jasnym psie ;) Quote
vege* Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 blacky764 napisał(a):Napisałam do Ewy, Duffel z el perro ma tylko czerwony ;) Ewa ma fioletowego rogza gekko czy jakoś tak i Duffel bardzo ładnie w nim wyglądał ;-) Quote
Marta_Ares Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jo_ann napisał(a):Marta, daj znac, ktora szerokosc obrozy z Huntera jest ok na psa z szyja ok.35-37cm? /pytam w zw. tymi dziwnymi opisami w roznych miejscach/ ja mam szerokość 2cm, na psa o obwodzie ok 38-39cm, patrząc na regulacje to moja zaczyna się gdzieś od 34cm kupowałam z tej aukcji na allegro, gdzie mają napisane ze max 36cm... co jest oczywiście nie prawdą ;/ Quote
Migori Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 vege* napisał(a):Ewa ma fioletowego rogza gekko czy jakoś tak i Duffel bardzo ładnie w nim wyglądał ;-) Tak. Nie pisałam że Duffel był w fioletowym el perro, a we fiolecie;d to akurat był rogzowy fiolet. Quote
blacky. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Migori napisał(a):Tak. Nie pisałam że Duffel był w fioletowym el perro, a we fiolecie;d to akurat był rogzowy fiolet. to ja jestem gapa :evil_lol: może ma ktoś jasnego psa i fioletowy lub zielony el perro ? i podzieli się zdjęciami nie mogę się zdecydować :roll: fiolet - ładny ale pospolity :razz: zielony - taki inny :evil_lol: Quote
gops Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ma ktos zdjecie rogza raf camo na czarnym podpalanym psie? Quote
Onomato-Peja Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 anka11 napisał(a):Migori, śliczne te kolorki wybrałaś w ad, bardzo podoba mi się! Jak przeglądałam ten temat natknęłam się na niebieski 'kołnierz ortopedyczny" :evil_lol: z kolcami na psie owczarkowatym, chyba od TZa Marty. Bardzo przypadł mi do gustu tylko jakoś nie mogę sobie wyobrazić Weny w takim. Jeszcze trochę pieniędzy mi zostało, więc na obrożę starczy hehe. Blacky ja też doradzam fiolet, chociaż chyba trochę za późno, bo już wybrałaś :) Chodzi chyba o moja suczkę? http://wd2.photoblog.pl/np1/201102/25/86926721.jpg pitman z ćwiekami. ;) Wyobrazić sobie łatwo. Bierzesz jakis materiał albo nawet wycinasz z kartki pasek 4cm i przykładasz do psa ;) Quote
anka11 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 aa pitman! dzięki wielkie. Bardzo podoba mi się ta obroża - przynajmniej na Twojej suni ;) a co do paska to niby tak, ale jednak obroża zawsze może się jakoś 'wtopić' w sierść i wyglądać troche inaczej. Nie wiem, w każdym razie kupię sobie jakąś tańszą 4cm na próbę i zobaczymy. Ta z ćwiekami chyba kosztowała trochę wiecej, prawda? :) Quote
Onomato-Peja Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 anka11 napisał(a):aa pitman! dzięki wielkie. Bardzo podoba mi się ta obroża - przynajmniej na Twojej suni ;) a co do paska to niby tak, ale jednak obroża zawsze może się jakoś 'wtopić' w sierść i wyglądać troche inaczej. Nie wiem, w każdym razie kupię sobie jakąś tańszą 4cm na próbę i zobaczymy. Ta z ćwiekami chyba kosztowała trochę wiecej, prawda? :) 26zł bodajże. Taks robi 4cm za grosze. 15zł - też mamy Quote
NightQueen Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 W Netto od 24 będą akcesoria psie, w tym obroże skórzane z ćwikami :cool3: Quote
anka11 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 26zł bodajże. naprawde? :o a to jest ta najtańsza tylko, że z ćwiekami? widziałam Taksowe obróżki - mam zamiar upolować coś na następnym bazarku :) Ciekawa jestem jak będą wyglądać te z Netto ;) nie będę miała okazji chyba zobaczyć na żywo, bo nawet nie wiem gdzie w pobliżu mnie znajduje się ten sklep hihi. Quote
NightQueen Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 wyglądają przyzwoicie w gazetce, niestety w sieci nie mogłam znaleźć zdjęć Quote
anka11 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ja właśnie z ciekawości poszłam na stronę netto, ale tam gazetka jeszcze ze starą ofertą... Quote
blacky. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 anka11 napisał(a):ja właśnie z ciekawości poszłam na stronę netto, ale tam gazetka jeszcze ze starą ofertą... hihi, ja tak samo :evil_lol: Quote
Recommended Posts