Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kateczka napisał(a):
ManMat to dobre jakosciowo akcesoria...Ami Play już niekoniecznie...inna pólka cenowa...estetyka, użytecznosć i takie tam :P

Inna półka cenowa ? Akcesoria AmiPlay są droższe od wyrobów ManMat, ale niestety jakościowo gorsze. Używam smyczy o kilku lat, ale na obrożę nie zdecydowałabym się. Zatrzask nie wzbudza mojego zaufania, podobnie jak metalowe kółka.
ManMat pomimo tego że obroże i smycze są odrobinę tańsze to wytrzymałe, pewne i super jakościowo. Jeśli miałabym wybierać, zdecydowałabym się na ManMat

Noje ciuch

Posted

Kateczka napisał(a):
Ami Play drozsze od Man Mata?? przecież oni to na allegro za "grosze" sprzedają ;)

Sklep pełna miska sprzedaje ManMat
Przykładowo: obroża kosztuje: 30zł http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=82
smycz reg.: ok 40zł

Amiplay w sklepie futrzakowo: smycz regulowana 43zł
obroża 30zł
Jak dla mnie to nie są "gorsze", zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że okucia pozostawiają wiele do życzenia.
Za zwykłą regulowaną smycz wołają ponad 40zł! Ciekawy ten "grosz". Patrząc na to że w podobnej cenie można kupić komplet Huntera ze smyczą regulowaną.

Posted

futrzakowo to chyba do tanich sklepow nie nalezy czy na Amiplayu tak po prostu zarabiają??

przeciez amiplay dostepny praktycznie w wiekszosci zoologów w wiekszych miastach i obroży nie widziałam droższej niż 25zł, ale 25 to kosztowala 30mm

za 20mm placiłam 14zł....

nie wiem jak smycze bo nigdy nie mialam.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
futrzakowo to chyba do tanich sklepow nie nalezy czy na Amiplayu tak po prostu zarabiają??

przeciez amiplay dostepny praktycznie w wiekszosci zoologów w wiekszych miastach i obroży nie widziałam droższej niż 25zł, ale 25 to kosztowala 30mm

za 20mm placiłam 14zł....

nie wiem jak smycze bo nigdy nie mialam.

U nas nie ma amiplay w zoologu. W innych sklepach internetowych tych rzeczy nie widziałam. Futrzakowo ma chyba normalne ceny, patrząc na np. Lupiny.

No ale żeby za regulowaną smycz wołać 43zł ? Przesada.

Posted

ami play nie jest wart swojej ceny , zatrzask i okucia zostawiaja wiele do zyczenia

ja poszukuje flexi do 50kg moze byc linka , jesli ktos ma na zbyciu to prosze o pw :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Migori czy to Ty czekałaś na el perro 30mm? bo czekam na fotkę ;)

Tak, właśnie zrobiłam zdjęcia.
Już pokazuję.

Długo szła, przeszło 8dni.

Posted

Widzę, że wszyscy obeznani w sprawach akcesoriów, więc ja mam pytanie.
Co polecilibyście dla takiego psa? Najlepiej jakby były jakieś linki do sklepów lub aukcji :) Jak na razie mieliśmy czarną skórzaną obrożę z Dingo ;)

Co by mu pasowało? ;)

Posted

Endher napisał(a):
Migori, strasznie podobają mi się takie mocne, soczyste kolorki na czarnych psach :loveu:

Ja też, ale szybko mi sie nudzą i potem drażnią szalenie.
Marta, wybrałabym ten na ostatnim zdjęciu.

Posted

Najlepiej by było, gdyby cena obroży nie przekraczała 40 zł, a więc do 40 zł za obrożę.:) i oczywiście musi być ona wytrzymała :P
Marta_Ares, trzeci komplet jest bardzo ładny :)
Podasz link aukcji tych trzech zestawów? ;)

Posted

Marta bierz trzeci komplet! Ale z drugiej strony Ares chyba ma już sporo niebieskiego i brązu.

Monika, ja na Twoim miejscu bym brała el perro albo pitmana, powiedzmy 2.5 cm albo 3 cm, ew. 4. Mi się podoba ta obroża: http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=138&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl. Sama zbieram na ten kolor, ale na szerszą obróżkę.

Posted

właśnie niebieskiego mamy juz troszkę za dużo...

wolałabym coś innego w końcu :D

doszła obroża flexi :) błyskawiczna wysyłka, piękny kolor ma i fajnie wykonana szkoda tylko ze oczka w zapięciu nie są metalowe :-(