NightQueen Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 gops napisał(a):czyli to Polska jest zacofana w hunterach jak zwykle:) skoro jest taka szeroksoc to pewnie inne tez i dlugosci na e-bayu był kiedyś duży wybór hunterów. Jak ja zamawiałam (nie pamiętam w którym sklepie) to też sporo tego było Quote
vege* Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Asia&Luna super Kleo wygląda, uwielbiam wyroby Taks:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Chętnie zamienię/sprzedam Hamiltona 45mm widocznego na zdjęciu powyżej. Wymiana na el perro 4cm czerwień. Szczegóły na PW/gg 8780685 Quote
Asia&Kleo Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 vege* napisał(a):Asia&Luna super Kleo wygląda, uwielbiam wyroby Taks:loveu: Dzięki, mi też się podobają. Taksowe jak na swoją cenę są rewelacyjne;) Quote
Agnes Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Asia bardzo ladnie suce w tym zacisku, super kolorek pasuje :) Quote
sator_k_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Endher szelki z dogdtyle :) Mój pies chodzi w szelkach i obroży, bo przy nodze idziemy na obroży, a na szelkach resztę spaceru :) Quote
Marta_Ares Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 sator_k_ napisał(a):Endher szelki z dogdtyle :) Mój pies chodzi w szelkach i obroży, bo przy nodze idziemy na obroży, a na szelkach resztę spaceru :) mam nawet zdjęcie tych szeleczek :diabloti: Quote
vege* Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Asia&Luna napisał(a):Taksowe jak na swoją cenę są rewelacyjne;) No dokładnie, ja mam od taks 4 obroże, w tym dwie mam już 2 lata i nawet nitka z nich nie wyszła :-) mam też dwie smycze też są super trzecią oddałam cioci dla westa i też mówi, ze jest bardzo fajna i wygodna ;) Quote
sator_k_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Marta_Ares, a może się podzielisz?:razz: Quote
sator_k_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jak na razie super. Czekam z niecierpliwością :D Quote
kasia_1982 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Endher napisał(a):Poszło PW ;). Orientujecie się czy można gdzieś dostać jeszcze lupine w starej cenie ? :sad: bylo w sklepie Bewet. Wg ich strony obroza zaciagana 2,5 cm kosztuje 33,90 - normalnie kosztuje juz 50zl. Ale... ponad miesiac temu zlozylam u nich zamowienie na 2 obroze i smycz. Nastepnego dnia dostalam info ze zamowienie jest w trakcie realizacji, a po kolejnych dniach kolejne info ze dostawa bedzie u mnie za 3 dni. Niestety zamowienie nigdy do mnie nie dotarlo. Wlasnie dzisiaj dostalam maila ze zostalo ono anulowane z powodu BRAKU W MAGAZYNIE. Troche sie zesmaczylam, ponad miesiac zajelo im sprawdzenie ze jednak tego co zamowilam nie maja, a mimo wszystko wczesniej napisali ze jest. I na moje zapytania o to co sie dzieje odpowiedzieli dopiero po 3 tygodniach. Nkie wiem czy w ogole nic juz nie maja czy tylko tego co zamowilam. Tez szukam sklepu ze starymi cenami ;( Quote
Migori Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 anka11 napisał(a):Migori miałaś pokazać szele od activdoga! :) my juz zamowilismy i czekamy.... edit przy okazji - czemu nosi sie obrożę + szele? :oops: Nie szele a obrożę ;) Pogoda jest tak fatalna że nie zabieram aparatu na spacer...także jak wyjdzie słońce bedą foty Lupine wyczaiłam w Futrzakowie, jeszcze po starej cenie, zapytałam więc czy są dostępne w magazynie. Na odpowiedź czekałam dzień. Okazało się że ten wzór który chciałam jest dostępny, ale cena, w cudowny sposób, w ciągu 24h, wzrosła do 52zł ;) Także nawet jeśli mają po starej cenie, to sprzedadzą po nowej, wyższej... a lupine 52zł warte nie jest. Taka prawda. Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 boja wiem czy ta Polska taka zacofana :P każdy zooplus...niezależnie od kraju ma taką samą rozmiarówkę...gdzie nie gdzie jest tylko czasem wiekszy lub mniejszy wybór. Szkoda, że nie ma 2 starych modeli, których szukam :( Quote
Agnes Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Patrzac na oferte huntera w necie to tak PL jest zacofana, bo tylko w zooplusie mamy huntery, a wzorow jest duzo wiecej niz ten sklep oferuje Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 a czy gdzieśpoza zooplusemi teraz all jest jeszcze dostępna oferta Huntera?? juz kiedyś przeszukałam neta :( to najlepsze akcesoria jakie miałam..... Quote
Agnes Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Widzialam duzo, ale w zagranicznych sklepach, tak jak napisalam wyzej Quote
Kateczka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 kurczaki...to pewnie ceny też stosowne w EUR.... Quote
Karilka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/195552-POMOCY!!!!-NU%C5%BBYCA-ATAKUJE-kolejny-pies-CHORY!!!-8-mies.-Shila-z-%C5%81odzi.-POMOCY!!!!?p=15645341#post15645341 Pomożcie prosze - mam już dwa psy z nużycą... Quote
chi23 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 MakeBelieve napisał(a):Kurczee, fajne te obróżki flexi.. Szkoda, że facet nie sprzedaje 16 mm to bym wzięła dla młodej ;dd Wiecie w ogóle gdzie jeszcze mogę je dostać, w przystepnej cenie? Ja widziałam wszędzie po 60coś i raczej nic taniej:shake: wgl to w jakimś sklepie widziałam tą obroże i to jest takie strasznie sztywne że masakra, ze trzy warstwy skóry, nie sądze żeby Daisy było w takiej wygodnie Quote
anka11 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mój pies chodzi w szelkach i obroży, bo przy nodze idziemy na obroży, a na szelkach resztę spaceru ach, rozumiem. Zauważyłam właśnie, że większość zawsze zakłada też psu obroże i tak się zastanawiałam czemu. Migori, ojć to przepraszam za pomyłkę ;) w takim razie poczekam... Quote
monika15 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A jak się sprawdzają obroże firmy ManMat i Ami Play? Poluję na na taką i nie wiem, czy jest warta swojej ceny ;) Quote
Kateczka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ManMat to dobre jakosciowo akcesoria...Ami Play już niekoniecznie...inna pólka cenowa...estetyka, użytecznosć i takie tam :P Quote
monika15 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No to Ami Play idzie w odstawkę ;P A jakie firmy jeszcze dobre? Szukam obroży dla labradora, czyli mocnej i trwałej ;P Quote
monika15 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Migori, a na zdjęciu z jakiej firmy ta obróżka? Quote
Recommended Posts