Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
czyli to Polska jest zacofana w hunterach jak zwykle:)
skoro jest taka szeroksoc to pewnie inne tez i dlugosci

na e-bayu był kiedyś duży wybór hunterów.

Jak ja zamawiałam (nie pamiętam w którym sklepie) to też sporo tego było

Posted

sator_k_ napisał(a):
Endher szelki z dogdtyle :)

Mój pies chodzi w szelkach i obroży, bo przy nodze idziemy na obroży, a na szelkach resztę spaceru :)

mam nawet zdjęcie tych szeleczek :diabloti:

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Taksowe jak na swoją cenę są rewelacyjne;)

No dokładnie, ja mam od taks 4 obroże, w tym dwie mam już 2 lata i nawet nitka z nich nie wyszła :-) mam też dwie smycze też są super trzecią oddałam cioci dla westa i też mówi, ze jest bardzo fajna i wygodna ;)

Posted

Endher napisał(a):
Poszło PW ;).

Orientujecie się czy można gdzieś dostać jeszcze lupine w starej cenie ? :sad:

bylo w sklepie Bewet. Wg ich strony obroza zaciagana 2,5 cm kosztuje 33,90 - normalnie kosztuje juz 50zl. Ale...
ponad miesiac temu zlozylam u nich zamowienie na 2 obroze i smycz. Nastepnego dnia dostalam info ze zamowienie jest w trakcie realizacji, a po kolejnych dniach kolejne info ze dostawa bedzie u mnie za 3 dni. Niestety zamowienie nigdy do mnie nie dotarlo. Wlasnie dzisiaj dostalam maila ze zostalo ono anulowane z powodu BRAKU W MAGAZYNIE.
Troche sie zesmaczylam, ponad miesiac zajelo im sprawdzenie ze jednak tego co zamowilam nie maja, a mimo wszystko wczesniej napisali ze jest. I na moje zapytania o to co sie dzieje odpowiedzieli dopiero po 3 tygodniach.

Nkie wiem czy w ogole nic juz nie maja czy tylko tego co zamowilam. Tez szukam sklepu ze starymi cenami ;(

Posted

anka11 napisał(a):
Migori miałaś pokazać szele od activdoga! :)

my juz zamowilismy i czekamy....

edit
przy okazji - czemu nosi sie obrożę + szele? :oops:

Nie szele a obrożę ;) Pogoda jest tak fatalna że nie zabieram aparatu na spacer...także jak wyjdzie słońce bedą foty

Lupine wyczaiłam w Futrzakowie, jeszcze po starej cenie, zapytałam więc czy są dostępne w magazynie. Na odpowiedź czekałam dzień. Okazało się że ten wzór który chciałam jest dostępny, ale cena, w cudowny sposób, w ciągu 24h, wzrosła do 52zł ;) Także nawet jeśli mają po starej cenie, to sprzedadzą po nowej, wyższej... a lupine 52zł warte nie jest. Taka prawda.

Posted

boja wiem czy ta Polska taka zacofana :P każdy zooplus...niezależnie od kraju ma taką samą rozmiarówkę...gdzie nie gdzie jest tylko czasem wiekszy lub mniejszy wybór.
Szkoda, że nie ma 2 starych modeli, których szukam :(

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Kurczee, fajne te obróżki flexi.. Szkoda, że facet nie sprzedaje 16 mm to bym wzięła dla młodej ;dd Wiecie w ogóle gdzie jeszcze mogę je dostać, w przystepnej cenie?

Ja widziałam wszędzie po 60coś i raczej nic taniej:shake: wgl to w jakimś sklepie widziałam tą obroże i to jest takie strasznie sztywne że masakra, ze trzy warstwy skóry, nie sądze żeby Daisy było w takiej wygodnie

Posted

Mój pies chodzi w szelkach i obroży, bo przy nodze idziemy na obroży, a na szelkach resztę spaceru

ach, rozumiem. Zauważyłam właśnie, że większość zawsze zakłada też psu obroże i tak się zastanawiałam czemu.

Migori, ojć to przepraszam za pomyłkę ;) w takim razie poczekam...