Guest papillonek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Troche za cukierkowy i za szeroki. Quote
kasia_1982 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Idealna szerokosc. Lepiej niz w Pitmanach czy El Perro. Ten róż to dla mnie miodzio :loveu: A nam wczoraj doszły Lupinowe żółwie, zaraz wstawie zdjęcie. I dalej czekam na zamowienie z Bewet - to juz prawie miesiac, kontakt ze sklepem urwał sie po tygodniu... Quote
Agnes Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Za szeroki? Idealny! Za cukierkowy? To kobieta, ma wygladac cukierkowo ;) Mi sie bardzo podoba i sama mam ochote na takiego ;) Quote
Balbina. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Mnie tam kolor podoba...A szerokość idealna. a...jaki kolor byście polecili dla psa czarnego podpalanego? pomarańcz czerń czerwień brąz ??????????:lol: Quote
NightQueen Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Agnes napisał(a):Za szeroki? Idealny! Za cukierkowy? To kobieta, ma wygladac cukierkowo ;) Mi sie bardzo podoba i sama mam ochote na takiego ;) Aza będzie fajnie wyglądać w tym kolorze :cool3: Quote
Asia&Kleo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jak myślicie, czy na Kleo (czekoladowa podpalana-na avku) pasowałby kolor fioletowy? Która lepsza? Quote
Agnes Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 NightQueen napisał(a):Aza będzie fajnie wyglądać w tym kolorze :cool3: nie pomagasz mi:diabloti: chcialam lancuszek:roll: Asia, fiolet powinien slicznie wygladac ;) Ja nie lubie zatrzaskow w RD, mimo ze sama tasma bardzo ladna. Rogz nie powala, ale chyba ten fiolet jest najlepszy z nowych Quote
Marta_Ares Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Asia, a może fiolet z nitką?? ten nowy ma na sobie chyba jakieś cyrkonie...?? ciekawe jak z wytrzymałością tego Quote
Asia&Kleo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Marta_Ares napisał(a):Asia, a może fiolet z nitką?? ten nowy ma na sobie chyba jakieś cyrkonie...?? ciekawe jak z wytrzymałością tego Jestem bardzo ciekawa tego nowego jak "na żywo" wygląda:) A z nitką mam już pomarańczową;) RD wgl nie mam, jedynie smycze Quote
Asia&Kleo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Wydaje mi się, że RD ma bardziej purpurowy, żywszy kolor niż rogz. Albo to kwestia zdjęcia... RD też jest tańszy o jakieś 5zł:) Post skoczył Quote
Diora Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Gops! Ślicznie jej! My mamy różowy łańcuszek Rogza i bardzo go lubię. Teraz akurat lezy i czeka na wiosnę... Asia, ja mam sentyment do pawprints purple RD. Miałam kiedyś smycz. Wzorek super :) Quote
kasia_1982 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ja w cyrkonie w Rogzie raczej nie wierze ;) To pewnie nitka tak wszyta ze sprawia wrazenie kamykow. Quote
Asia&Kleo Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 kasia_1982 napisał(a):ja w cyrkonie w Rogzie raczej nie wierze ;) To pewnie nitka tak wszyta ze sprawia wrazenie kamykow. Nitka jest brokatowa :) Ale fajny efekt wyszedł Quote
NightQueen Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Agnes napisał(a):nie pomagasz mi:diabloti: chcialam lancuszek:roll: to weź łańcuszek z nitką różową :diabloti: Quote
kasia_1982 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Asia&Luna napisał(a):Nitka jest brokatowa :) Ale fajny efekt wyszedł efekt nawet lepiej niz fajny. I jezeli na prawde to tylko nitka to przynajmniej jest pewnosc ze nie odpadnie. Z tych dwoch wolalabym Rogza ;) Quote
gops Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Diora napisał(a):Gops! Ślicznie jej! My mamy różowy łańcuszek Rogza i bardzo go lubię. Teraz akurat lezy i czeka na wiosnę... dzieki , na moja lancuch w xl jest duzo za dlugi niestety moze ktos wie gdzie dostane ladna 2,5-3cm skorzana obroze w kolorze natural ? moze byc zwykla prosta do 40zl znalalzm woze w tej cenie , ale szerokosci 2,2cm boje sie ze bd cienko Quote
Smile of Red Witch Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Marta ja bym wybrała dla Aresa tą ostatnią ;) BTW co to są za obróżki?? Quote
Marta_Ares Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 też właśnie jestem chyba najbardziej za ostatnim kolorem chociaż przydaloby się zmienić w końcu kolor niebieski i pochodne niebieskiego na coś innego :D bo na zywo to chyba w taki morski kolor wchodzi? to obroże Flexi elegance Quote
Illusion Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Marta_Ares napisał(a):też właśnie jestem chyba najbardziej za ostatnim kolorem chociaż przydaloby się zmienić w końcu kolor niebieski i pochodne niebieskiego na coś innego :D bo na zywo to chyba w taki morski kolor wchodzi? to obroże Flexi elegance Normalnie jest troszkę ciemniejsza/żywsza niż na zdjęciu. Quote
Asia&Kleo Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Marta, ja mam flexi elegance szafirową i zdjęcie zupełnie nie odzwierciedla koloru jaki jest na prawdę. Jest jaśniejszy Quote
Marta_Ares Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 szafirową widziałam na Kleo i właśnie kolorek ma ładny, ale mi do psa nie pasuje :) obstawiam tą ostatnią albo fiolet tylko nie wiem jak on w rzeczywistości wygląda Quote
NightQueen Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Marta_Ares napisał(a):szafirową widziałam na Kleo i właśnie kolorek ma ładny, ale mi do psa nie pasuje :) obstawiam tą ostatnią albo fiolet tylko nie wiem jak on w rzeczywistości wygląda fiolety macie, bierz ostatnią ;) Quote
Marchewkowy Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Mi się najbardziej podoba 3 albo 4-ta :) Quote
Recommended Posts