Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia&Luna napisał(a):
O, są, dzięki:) Piękne. Cena trochę mnie powaliła, ale w końcu płaci się za firmę i za jakość.
Widziałam na wystawie zwykłe złote dławiki za 20zł, ale po krótkim czasie kolor schodzi i robią się srebrne. Słyszałam, że niektóre powodują przebarwienia na jasnej sierści.

Ja mam ten krowi łańcuch HS (w sensie że duże ogniwo :cool3:) i niestety miejscami już robi się srebrny. Na razie trzeba się przyglądać, ale spodziewam się że za jakiś czas będzie to już widać na pierwszy rzut oka... Także chociaż chwaliłam ten łańcuch na początku, to teraz uważałabym na mówienie o dobrej jakości. Mam go dość krótko.

Posted

Dotarła do mnie obroża od taks dla jamniora:

Chciałabym teraz gdzieś dostać dla dwóch pozostałych smrodów - podobają mi się bardzo takie skórzane, jak dla bullowatych, ale moje mordy są za małe. Myślę o szerokości 2,5 cm, skórzane, ale jakieś ładne - dla dziewuchy np. jakiś fiolet albo róż. Jedyne co znalazłam w necie to flexi, ale drogie i nie wiem, czy warte tej ceny.
Orientuje się ktoś, czy można gdzieś zamówić taśmę na skórze? Bo activdog chyba tylko taśmy na taśmie.

Posted

Mam zamiar niedlugo zakupic szelki activdoga sportowe/norweskie, ale nie wiem jaki kolor bedzie pasowal - proosze pomozcie :oops:

Chcialabym, zeby to juz byly szele na wiosne, wiec kolorki jasne. Czerwony odpada, zastanawialam sie nad jakims niebieskim, zielonym..? nie wiem co by pasowalo do jej futra...

Posted

anka11 napisał(a):
Mam zamiar niedlugo zakupic szelki activdoga sportowe/norweskie, ale nie wiem jaki kolor bedzie pasowal - proosze pomozcie :oops:

Chcialabym, zeby to juz byly szele na wiosne, wiec kolorki jasne. Czerwony odpada, zastanawialam sie nad jakims niebieskim, zielonym..? nie wiem co by pasowalo do jej futra...

o... Wena :D

Posted

Anka? Witam ponownie na dogo jeśli to ta Anka co tak miała w domu full zwierzaków... :)
Ślicznotce ubrałabym jednak coś ciemnobrązowego jak:
http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/41d1f63ef256b810e440bd28c25aec74.jpg
http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/cece223359ada98dfa12434285347761.jpg
o albo z łańcuszkiem
http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/372b094f1588a0f388491cdb381f2887.jpg

Posted

Coco w szelkach które dostała od Marty( smycz w sumie też z tego samego źródła kupiona chyba w tamtym roku, służy różnym bestiom z interwencji i jest ok)
Zuzi niestety nie udało mi się ująć bo jesteśmy na etapie "poskramiania kangura":evil_lol:

Posted

anka11 napisał(a):

Do takiej jasnej sierści pięknie by wyglądał seledyn :loveu:

Posted

95, Justys95...postarzasz mnie kobito

no tak... myslalm, ze 95, ale napisalam 94! :razz:

Kurcze, mi sie wlasnie te rozowe podobaja, ale nie wiem czy nie sa zbyt ostre i wyzywajace <jeszcze bardziej beda sie lepic mi do psa hihi>... za to te na drugim zdjeciu sa dosc zwyczajne.

Talia, niestety seledynowych kolorkow nie ma, a przynajmniej nie wypatrzylam.. a tez o takim myslalam.
A może jelonki i brązowe podszycie?

ale jaki wtedy polarek? chyba z ciemna zielenia, albo ew. ten taki granat.

Posted

Ja myslałam raczej że jelonki na taśmie (może ciemna zieleń, czerwony czy niebieski - jakiś z kolorów na wzorku taśmy) i podszyty brązowym polarem.

Posted

aa! w ten sposob

troszke ciemnoo, wolalabym cos jasniejszego, a takie na jesien :> chyba jednak zdecyduje sie na ten roz, a potem najwyzej dokupie niebieskie... i w taki sposob niedlugo zaczne byc stala bywalczynia tego tematu ;)