Illusion Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Unbelievable, nie powiedziałabym, że to 2,5cm, bardzo fajnie wygląda :). Quote
MaDi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wielkie podziękowania dla Marty przyszły dzisiaj 2 pary szelek i obróżka dla psiaków z interwencji. Quote
Onomato-Peja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/179225_152982314755175_100001302231612_245117_4074008_n.jpg W życiu bym nie powiedziała, że to 2,5cm ;) Quote
puchu Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Chantell']Skąd wiem? Bo mam taką samą ;) i na niej wygląda to tak, jakby nawet głowy zgiąć nie mogła. Miękkość miękkością, ale nie ma co porównywać do delikatnych taśm. Tu jest kilka zdjęć http://www.fundacja.jakpieszkotem.org/index.php?option=com_content&view=article&id=82:29012011warsztaty&catid=10:zdjcia2010&Itemid=9 Psica ma delikatną szyję i jak napisałam wcześniej w węższych obrożach potrafi się poddusić. Z taśmy takiego kroju nie ma, a martingale tej szerokości to dla niej stanowczo za dużo (to by było dopiero kołnierz). A tak po za tym piękna kolekcja :) Quote
Asia&Kleo Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Unbelievable, idealnie pasuje ta kolczasta obroża na Gramie:loveu: Quote
Chantell Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 na tych zdjęciach wygląda normalniej ;) Quote
puchu Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Chantell']na tych zdjęciach wygląda normalniej ;) A nie mówiłam, ze nie jest tak źle? ;) Dla odmiany 2,5 cm Orientuje się ktoś jaka jest różnica między łańcuszkiem z małymi ogniwami a takim z dużymi? Quote
gops Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 maly ma drobne ogniwa a te duze sa dosc szerokie jeszcze zalezy jakie, ja mam 2 dlawiki , jeden ma drobnea drugi ma sporo szerszy , teraz planuje lancuch sprengera ktory ma 4cm ogniwa wiec jest typowo krowi Quote
puchu Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A jest jakaś różnica w użytkowaniu? I jak z wycieraniem sierści? Chciałabym kupić znajomemu psiakowi na prezent. Aktualnie ma małe ogniwa i mocno wyciętą sierść. Quote
gops Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 puchu napisał(a):A jest jakaś różnica w użytkowaniu? I jak z wycieraniem sierści? Chciałabym kupić znajomemu psiakowi na prezent. Aktualnie ma małe ogniwa i mocno wyciętą sierść. mojej suce nie wyciera nic siersci a nosi prawie codziennie oba (na zmiane), moze dlatego ze jest cieta maszynka i ciagle ma krociutka siersc, roznica w uzytkowaniu jest taka ze ten drobniejszy daje lepszy efekt tzn szybsza korekta , ale oba dzialaja poprawnie , mysle ze taki krowi 4cm to napewno nie bd dzialal, raczej jako ozdoba Quote
Chantell Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 jeszcze świeżutka ma bardzo leciutkie okucia więc dla yoraska idealne :) jbc to PW Quote
vege* Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Chantell fajnie ci ta obróżka wyszła, tylko szkoda, że zszyta białą nitką ;-) Quote
Smile of Red Witch Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Chantell a może coś szerszego ;) Quote
puchu Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 gops napisał(a):mojej suce nie wyciera nic siersci a nosi prawie codziennie oba (na zmiane), moze dlatego ze jest cieta maszynka i ciagle ma krociutka siersc, roznica w uzytkowaniu jest taka ze ten drobniejszy daje lepszy efekt tzn szybsza korekta , ale oba dzialaja poprawnie , mysle ze taki krowi 4cm to napewno nie bd dzialal, raczej jako ozdoba Tak długie ogniwo na pewno będzie za duże. Myślałam o średnim 2,5 cm. Teraz ma najzwyklejszy dławik z zoologa. Quote
Chantell Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 vege* napisał(a):Chantell fajnie ci ta obróżka wyszła, tylko szkoda, że zszyta białą nitką ;-) na fotce tak wyszła, ale ona jest taka szara jak tasiemka. Pod spodem jest czarna nitka... Jeszcze kombinuję i jest jak jest xD Smile of Red Witch napisał(a):Chantell a może coś szerszego ;) a zależy ile szerszego :diabloti: od razu mówię, że jeśli chodzi o zszywanie dwóch warstw parcianek jeszcze mi krzywo trochę wychodzi, bo staram się b. mocno i dokładnie, więc ceny też będą marniutkie xD Quote
Chantell Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 chantell jaka to szerokość ? to jest 2cm :) Quote
Chantell Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):Jak dla mojego maleństwa, czyli około 5cm ;) ło. maks taśmę i kółka mam na 4cm... :( nie widziałam u siebie 5 chyba nawet Quote
Smile of Red Witch Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jak dla mojego maleństwa, czyli około 5cm ;) Quote
NightQueen Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Unbelievable napisał(a):od tzta Marty, czyli dogstyle ;) i to taka sama jak my mamy :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Chantell napisał(a):to jest 2cm :) Ech a już myślałam że ktoś robi cieńsze :P Quote
Marta_Ares Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 NightQueen napisał(a):i to taka sama jak my mamy :evil_lol: nie taka sama bo inny kolor taśmy podkładowej :P:P Martyna mogę ukraść zdjęcie na allegro?? :P Quote
Chantell Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Iza. napisał(a):Ech a już myślałam że ktoś robi cieńsze :P ciężko o mniejsze kółka i regulatorki niestety... Quote
Unbelievable Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Marta_Ares napisał(a):nie taka sama bo inny kolor taśmy podkładowej :P:P Martyna mogę ukraść zdjęcie na allegro?? :P i szersza! :diabloti: jasne, kradnij ;) Quote
Recommended Posts