Yuveza Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 a te metalowe czesci to gdzie kupujesz? bo np: takich zatrzasków to nie wiem czy gdzieś bym dostała... Quote
Chantell Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 vege* napisał(a):Chantell ile płacisz za tą czarną tasiemkę podkładową? u mnie w pasmanterii za 1metr jest 1,50 czy jakoś tak Quote
Chantell Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 westie_justa napisał(a):a te metalowe czesci to gdzie kupujesz? bo np: takich zatrzasków to nie wiem czy gdzieś bym dostała... na allegro ostatnio były... i na michalgil coś tam xD Quote
Asia&Kleo Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Jak ktoś ma z Was rogzowy zacisk XL to proszę o długość paska zaciskowego:) Quote
zaba14 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Migori napisał(a):Właśnie do mnie została taka wysłana. Także zrobię zdjęcia jak dotrze. no to będę czekać na fotkę ;) Quote
gops Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Marchewkowy napisał(a):a ja myślę nad pomarańczem, jakie macie propozycję poza pomarańczowym odblaskiem z rogza? pomarancz rogza z lekkich i miekkich :) el perro ma piekny odcien tego koloru Quote
Marchewkowy Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 a ja myślę nad pomarańczem, jakie macie propozycję poza pomarańczowym odblaskiem z rogza? Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Marchewkowy napisał(a):a ja myślę nad pomarańczem, jakie macie propozycję poza pomarańczowym odblaskiem z rogza? red dingo pomarańcz :P Quote
Asia&Kleo Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Taksowa miała piękne pomarańczowe obroże Quote
Marchewkowy Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 NightQueen napisał(a):red dingo pomarańcz :P tylko RD chyba nie ma smyczy pod kolor do kompletu? Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Marchewkowy napisał(a):tylko RD chyba nie ma smyczy pod kolor do kompletu? ma, mam cały komplet :p Quote
Agnes Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Asia&Luna napisał(a):Jak ktoś ma z Was rogzowy zacisk XL to proszę o długość paska zaciskowego:) sam zacisk ma 16 cm nie liczac kolka (kolka maja 4 cm) Quote
Asia&Kleo Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Agnes napisał(a):sam zacisk ma 16 cm nie liczac kolka (kolka maja 4 cm) Dzięki bardzo:) Quote
Talia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Chyba już się wyleczyłam z obróżek :D Ale kusi mnie na jakiegoś activdoga. Tylko nie mogę nic dopasować do mojej... Lubię ją w fiolecie, ale tego mamy już dużo, seledyn też mamy... Pomóżcie! Co dla suni? Myślałam nad ciemną czerwienią/bordo? Zapraszam do podpisu - Tanio! Quote
Asia&Kleo Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Talia, może coś żółtego? Tylko, że by się szybko brudził.... A jeśli dla suni to i ładny różyk możesz kupić:) (ja również zapraszam do podpisu) Quote
Talia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Różyk też już mamy(Lupine Plum Blossom czy jakoś tak). Kolory które najbardziej lubie już kupione... myślałam nad matrioszkami ;) Quote
angineuuka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 my mamy fioletowo-brokatowy wyrób , i rózowy :dd (sama robiłam :]). mam brokatowe łóżko , i ręce ;) . ale ja dokładnie nie po to , ja z prośbą :D : Wiem że była podawana strona z kółkami, pół kólkami itp .. czy możecie podać je jeszcze raz ? bo nie mogę znaleść :| . Quote
Agnes Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Talia nie wiem jak Ty, ale ja uwielbiam takie psy w pomaranczu Quote
Kasi i Lena Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Zieleń, we wszystkich odcieniach zieleni powinna ślicznie wyglądać. Quote
Yuveza Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja bardzo lubię brązowe połączenie z błękitem, a taki beż bardzo ładnie wygląda w zieleni:D Quote
Talia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja własnie mam jeden pomarańcz (ten w podpisie) i średnio mi pasuje... może efekt psują niebieskie kwiaty. Bardziej już skłaniałabym się do takiego b. ciemnego pomarańczu lub trochę przygaszonego. Z zielenią niezły pomysł... może połączenie zieleni i czerwieni? A druga pomarańcz i beż? Konkretnie mam na myśli orient i makowe panienki. Co wy na to? Albo wiewióreczki? Quote
Yuveza Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 nie wiem co to orient ale panienki były by Ok!;) Quote
Talia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 wszystko jest na stronie activdog :) I tak na razie nie mogę zamówić, ale jak będę miała gotowy projekt to będzie większa motywacja do zbierania funduszy :) Quote
Agnes Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Talia Twoj pomarancz jest zupelnie inny, ten moj na zdjeciu to taka "oczojebka" i wyglada super, no zreszta widac foto, chyba ze tylko mi sie podoba ;) Quote
Talia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Musze pomyśleć :) Powycinać karteczki i poprzykładać do psa :D Co do zieleni z czerwienią to jestem praktycznie zdecydowana :) Quote
Recommended Posts