Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']jestes pewna?[/QUOTE/]

Wczoraj miałam taką sytuację, że kliknęłam smycz 120 cm Lupine. Dostałam informację, że nie mają jej na stanie i czy w zamian mogliby przesłać mi ten wzór tyle, że 180 cm w tej samej cenie, bo to ich błąd.

Dlatego tak sądzę, że w przypadku jakiejś pomyłki w cenie, byłoby tak samo, czyli uznaliby, że to ich błąd.

Inna sprawa, że w tym sklepie jest porządek i takie sytuacje raczej się nie zdarzają, żeby wystawiali coś na sprzedaż czego nie posiadają.

Posted

AnnaAntonina napisał(a):
Mam pytanie, bardzo proszę się nie śmiać ze mnie.

Założyłam dziś mojemu Kubie po raz pierwszy szelki. Spodziewałam się, że karabińczyk do przypięcia smyczy będzie na karku. A on jest ładnych parę cm za karkiem. Czy ja mu źle założyłam te szelki, czy tak powinno być?

Ja pół roku temu też zamówiłam pierwszy raz szelki i próbowałam założyć je odwrotnie, tzn. tak jak piszesz, żeby kółko do smyczy było z przodu. A że to nie bardzo mi się udawało, to prosiłam o pomoc na forum :lol:.

Tak więc w pełni Ciebie rozumiem :lol:.

Posted

Ja z pełną miską też miałam dobry kontakt. Kiedyś pisałam do nich o peace pupa, ale nie mieli wtedy i powiedzieli, że dostawa będzie dopiero we wrześniu. Oczywiście się to przedłużyło, ale o dostawie zostałam poinformowana od razu:)

Posted

Ja akurat nie pytalam o produkt (no bo tu wystarczy tylko raz odpisac z ich strony) a prosilam o pomoc w doborze szelek. Fakt, ze czesc klientow maja w d....swiadczy tylko zle o nich

Posted

Ja też nie miałam z nimi problemu, zamawiałam u nich chyba 2 komplety rogza i do tego same obroże, pamiętam cze czegoś nie było na sklepie, zadzwonili do mnie od razu, w dzień złożenia zamówienia, tłumacząc wszystko i jak dobrze pamiętam dostałam jakąś zniżkę wtedy. Ja sobie bardzo chwalę ten sklep

Posted

Napisałam w końcu do PM z pytaniem o tę cenę smyczy, żeby uniknąć nieporozumień ;)
Zobaczymy.
Jak smycz będzie kosztować faktycznie tyle, to ją wezmę oraz obrożę miękkie lekkie granatową :)

Posted

ja również kiedyś kupowałam w Pm i nie było najmniejszego problemu, swietny kontakt, odpowiadali w ciągu godziny i to nawet w wieczornych porach, pomagali w wyborze.

rozdzielacz 40mm :D nie pytajcie na jakie psy bo nie wiem :)

treningowe:

szelki dla Maylo :)

Posted

Super wzorek taśmy szelek Maylo:loveu: A łapki na hiltonie nawet się trzymają, moja znajoma ma dla swojego psa pomarańczowego od dłuższego czasu;)
Zawsze mi się podobają jak wychodzą Twoje psy- z głową do góry jak zawodowi modele:lol:
A my czekamy na obróżkę flexi elegance szafirową:roll:

Posted

Justa napisał(a):
Napisałam w końcu do PM z pytaniem o tę cenę smyczy, żeby uniknąć nieporozumień ;)
Zobaczymy.
Jak smycz będzie kosztować faktycznie tyle, to ją wezmę oraz obrożę miękkie lekkie granatową :)

Propos smyczy rogzowej
Wczoraj byłam w zoo Natura, smycz różowa i pomaranczowa M, regulowane, kosztowały 35zł. Więc kto wie, może cena tej smyczy jest prawdziwa.

Posted

Floral to ta czarno-różowa? :) Szkoda, że nie M ;PP
A ja mam pytanie, bo mi nikt nie pomógł ;P Czy jeśli wyreguluje łańcuszek rogzowy tak, że nie będzie dusił mi psa, to moge używać flexi z tą obrożą?

Posted

MakeBelieve napisał(a):

A ja mam pytanie, bo mi nikt nie pomógł ;P Czy jeśli wyreguluje łańcuszek rogzowy tak, że nie będzie dusił mi psa, to moge używać flexi z tą obrożą?

ja czasami tak robię, ale jak masz psa który lubi wychodzić z obroży to nie próbuj, bo przy luźnej flexi może łańcuszek się poluzować.

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Floral to ta czarno-różowa? :) Szkoda, że nie M ;PP

Ja używałam ;)

Posted

Niee, moja z obroży nie wychodzi : )
A powiedzcie mi, do fioletowej, niebieskiej i czerwonej obroży wzięlibyście żółtą, czerwoną czy niebieska flexi? xD wiem, że żadna nie pasuje tak idealnie, ale cóż :P Czarna za smutna.