Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiedzcie mi, czy Hamiltony z regulacja od 20cm sa na klips, czy na klamre? Bylam na jednej stronie, gdzie sprzedaja je, ale tak dziwnie napisali, ze polapac sie nie moge :P

Posted

konikowa napisał(a):
Ja właśnie też się zastanawiam nad tym większym.
A co do koloru, to jeszcze nie jestem zdecydowana i trochę to potrwa:P Ale wstępnie niebieski, różowy albo różowe moro;)

W pełnej misce mają niebieską M ezydoga? Bo ja ni moge znaleźć... Ty gdzie chcesz kupić?

Posted

1. Lupine - wg. druga najlepsza moja obroża,a jest ich sporo . Nitki nie wychodzą, zacisk się luzyje szybko ogólnie OK :)
2.Rogz Alpinist - jeśli jest to miękkie i lekkie, za bardzo powiedzieć nie mogę, ponieważ tego rogza miałam dość krótko, ale w dotyku to jest cudeńko, planuję zamówić go, ( ale to w dalekiej przyszłości, bo mam dużo obroż na oku :P ) Myślę, że tak strasznie się nie niszczy :)
3.ogz Utility - jak dla mnie b. fajne, tyle że ten odblask do d. jest :P Chyba że jest np. dużo lamp czy coś takiego, ogólnie z tego rogza byłam zadowolona ( miałam pomarańczowy Xla łańcuszek i do tego smycz 1,40 cm Lke ) tylko, że łańcuszek był ciężki i majtał się po różnych nie fajnych rzeczach ;xx ( niedługo chyba kupię róż łańcuszek Lke :P )
4. Red dingo - mam dla mnie wśród moich obroży nr 1 :P Nitki w ogóle nie wychodzą, a mam od 21.03. ( sprawdziłam :Pp ) Wylądowała, już nie raz w wodzie, nic sie nie stało wśród zarywów , świetna !

Posted

Moje krówkowe skórzane obróżki z bazarku u Agnieszka32 :D Są ociupinkę za duże, ale mały urośnie, a dużemu się dorobi dziurkę :D Ładnie im? ;) Obwód jeszcze nie dopasowany ;)

Posted

Darianna slicznie im !!

a ja mam pytanie
czy ktos mial kiedys ta obroze?
ta
czy trwala?
potrzebna mi obroa na dzialke , nie moge tam brac rogzow ani wozy bo obroze sie tam psuja co chwila i poprostu ich szkoda (pieniedzy bo rogz tam nie wytrzyma wiecej niz miesiac w normalnym stanie)

Posted

[quote name='gops']Darianna slicznie im !!

a ja mam pytanie
czy ktos mial kiedys ta obroze?
ta
czy trwala?
potrzebna mi obroa na dzialke , nie moge tam brac rogzow ani wozy bo obroze sie tam psuja co chwila i poprostu ich szkoda (pieniedzy bo rogz tam nie wytrzyma wiecej niz miesiac w normalnym stanie)

Ja mam taką obrożę tylko, że czerwoną. odsprzedam

Posted

[quote name='ARGIS']Ja mam taką obrożę tylko, że czerwoną. odsprzedam

ja potzrebuje miejszego rozmairu , moj pies sporo mniejszy niz hasky
i czarna

a jak sie sparwuje?
porzadna jest ?

Posted

[quote name='Magda25']gops ja Ci mogę polecić taką: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5270&action=prod
Mam taką czarną i czerwoną. Są mocne, podszyte skórą, nie pękają.

tylko nie wiem czy za 19zl (tyle wyszlo za moj romziar) to bedzie sie trzymac ;/
chcialabym zeby przezylo do konco wakacji , w ekstremalnych warunkach
gdzie rogz nie dal rady za dlugo
napewno wezme tam manmata i chcialam jakas skorzana ,ale pomysle nad tym napewno :)

Posted

gops napisał(a):
ja potzrebuje miejszego rozmairu , moj pies sporo mniejszy niz hasky
i czarna

a jak sie sparwuje?
porzadna jest ?

Uważam że Dingo ma dobre akcesoria skórzane, ale moja była noszona tylko kilka razy bo Argis wyciągał z niej głowę i musiłam wybrac zaciski, dlatego duż nie moge w tym temacie powiedziec ale wygląda na mocną ;)

Posted

konikowa napisał(a):
To nie wiedziałam... Kurczę. Nie dobrze.

Wiem... ja sie czaiłam na fioletową i tak sie czaiłam aż wykupili... Zamówiłam czerwoną bo potrzebuje na już. Nie chce czekać do marca.

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
czerwony ,

tez tak myslalam:lol:
Magda25 napisał(a):
Fiolet. Bez dwoch zdań. W ogóle to różowy :)

nie ma rozowych pitmanow :evil_lol:
ale chyba czerwony wezme :eviltong: