konikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ja właśnie też się zastanawiam nad tym większym. A co do koloru, to jeszcze nie jestem zdecydowana i trochę to potrwa:P Ale wstępnie niebieski, różowy albo różowe moro;) Quote
sylrwia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 konikowa bierz ta wieksza, mniejsza bedziesz strasznie włos wycierać i na bank pies Ci jeszcze nabierze masy i na pewno szyja mu "stężeje" Quote
konikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Właśnie też tak myślałam, bo w sumie obrożę noszę zawsze trochę luźniej a nie na styk;) Dziękuję sylrwia za przekonanie mnie w decyzji;) Quote
Katie Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Powiedzcie mi, czy Hamiltony z regulacja od 20cm sa na klips, czy na klamre? Bylam na jednej stronie, gdzie sprzedaja je, ale tak dziwnie napisali, ze polapac sie nie moge :P Quote
konikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wydaje mi się, że są takie i takie;) np. http://www.sklep.canifel.pl/index.php/product/show/id/489 i http://www.sklep.canifel.pl/index.php/product/show/id/705 Quote
Migori Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 konikowa napisał(a):Ja właśnie też się zastanawiam nad tym większym. A co do koloru, to jeszcze nie jestem zdecydowana i trochę to potrwa:P Ale wstępnie niebieski, różowy albo różowe moro;) W pełnej misce mają niebieską M ezydoga? Bo ja ni moge znaleźć... Ty gdzie chcesz kupić? Quote
WeronikaM Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 co najładniejsze i najtrwalsze? 1.lupine- Woofstock 2.rogz- Alpinist 3.rogz- utiliyy 4. red dingo Quote
gops Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jak dla mnie nr 3 ale pewnie kazdy uwaza inaczej lupina wogole nie lubie,alpinist sie niszczy dosc szybko ,red dingo moja suka zerwala Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 1. Lupine - wg. druga najlepsza moja obroża,a jest ich sporo . Nitki nie wychodzą, zacisk się luzyje szybko ogólnie OK :) 2.Rogz Alpinist - jeśli jest to miękkie i lekkie, za bardzo powiedzieć nie mogę, ponieważ tego rogza miałam dość krótko, ale w dotyku to jest cudeńko, planuję zamówić go, ( ale to w dalekiej przyszłości, bo mam dużo obroż na oku :P ) Myślę, że tak strasznie się nie niszczy :) 3.ogz Utility - jak dla mnie b. fajne, tyle że ten odblask do d. jest :P Chyba że jest np. dużo lamp czy coś takiego, ogólnie z tego rogza byłam zadowolona ( miałam pomarańczowy Xla łańcuszek i do tego smycz 1,40 cm Lke ) tylko, że łańcuszek był ciężki i majtał się po różnych nie fajnych rzeczach ;xx ( niedługo chyba kupię róż łańcuszek Lke :P ) 4. Red dingo - mam dla mnie wśród moich obroży nr 1 :P Nitki w ogóle nie wychodzą, a mam od 21.03. ( sprawdziłam :Pp ) Wylądowała, już nie raz w wodzie, nic sie nie stało wśród zarywów , świetna ! Quote
Darianna Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Moje krówkowe skórzane obróżki z bazarku u Agnieszka32 :D Są ociupinkę za duże, ale mały urośnie, a dużemu się dorobi dziurkę :D Ładnie im? ;) Obwód jeszcze nie dopasowany ;) Quote
gops Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Darianna slicznie im !! a ja mam pytanie czy ktos mial kiedys ta obroze? ta czy trwala? potrzebna mi obroa na dzialke , nie moge tam brac rogzow ani wozy bo obroze sie tam psuja co chwila i poprostu ich szkoda (pieniedzy bo rogz tam nie wytrzyma wiecej niz miesiac w normalnym stanie) Quote
ARGIS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='gops']Darianna slicznie im !! a ja mam pytanie czy ktos mial kiedys ta obroze? ta czy trwala? potrzebna mi obroa na dzialke , nie moge tam brac rogzow ani wozy bo obroze sie tam psuja co chwila i poprostu ich szkoda (pieniedzy bo rogz tam nie wytrzyma wiecej niz miesiac w normalnym stanie) Ja mam taką obrożę tylko, że czerwoną. odsprzedam Quote
gops Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='ARGIS']Ja mam taką obrożę tylko, że czerwoną. odsprzedam ja potzrebuje miejszego rozmairu , moj pies sporo mniejszy niz hasky i czarna a jak sie sparwuje? porzadna jest ? Quote
Migori Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 gops ja Ci mogę polecić taką: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5270&action=prod Mam taką czarną i czerwoną. Są mocne, podszyte skórą, nie pękają. Quote
gops Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Magda25']gops ja Ci mogę polecić taką: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5270&action=prod Mam taką czarną i czerwoną. Są mocne, podszyte skórą, nie pękają. tylko nie wiem czy za 19zl (tyle wyszlo za moj romziar) to bedzie sie trzymac ;/ chcialabym zeby przezylo do konco wakacji , w ekstremalnych warunkach gdzie rogz nie dal rady za dlugo napewno wezme tam manmata i chcialam jakas skorzana ,ale pomysle nad tym napewno :) Quote
ARGIS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 gops napisał(a):ja potzrebuje miejszego rozmairu , moj pies sporo mniejszy niz hasky i czarna a jak sie sparwuje? porzadna jest ? Uważam że Dingo ma dobre akcesoria skórzane, ale moja była noszona tylko kilka razy bo Argis wyciągał z niej głowę i musiłam wybrac zaciski, dlatego duż nie moge w tym temacie powiedziec ale wygląda na mocną ;) Quote
konikowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Magda25']W pełnej misce mają niebieską M ezydoga? Bo ja ni moge znaleźć... Ty gdzie chcesz kupić? Chyba z pełnej miski będę brała. Tu jest niebieska M: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1245 I czekam na jakieś propozycje:D Którą dla rudej dziewczyny? Quote
Migori Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='konikowa']Chyba z pełnej miski będę brała. Tu jest niebieska M: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1245 I czekam na jakieś propozycje:D Którą dla rudej dziewczyny? Może i zdjęcie jest, ale w sklepie jej nie ma, fioletowej ani różowej. Najbliższa dostawa w marcu/kwietniu 2010. Quote
konikowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 To nie wiedziałam... Kurczę. Nie dobrze. Quote
WeronikaM Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 darianna - ślicze obroże, a karmelowa wielkaaa ;) Quote
Migori Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 konikowa napisał(a):To nie wiedziałam... Kurczę. Nie dobrze. Wiem... ja sie czaiłam na fioletową i tak sie czaiłam aż wykupili... Zamówiłam czerwoną bo potrzebuje na już. Nie chce czekać do marca. Quote
gops Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dla czarnego laba jaki kolor obrozy czerwony czy fiolet? Quote
Kasia&Rika Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 gops napisał(a):dla czarnego laba jaki kolor obrozy czerwony czy fiolet? czerwony , Quote
Migori Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Fiolet. Bez dwoch zdań. W ogóle to różowy :) Quote
gops Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kasia&Rika napisał(a):czerwony , tez tak myslalam:lol: Magda25 napisał(a):Fiolet. Bez dwoch zdań. W ogóle to różowy :) nie ma rozowych pitmanow :evil_lol: ale chyba czerwony wezme :eviltong: Quote
Recommended Posts