Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam bardzo niemiłą wiadomość.

Lupine podniosło ceny i to naprawdę dużo.

Smycz 120 cm , szer. 18 mm , która kosztowała 35 zł , aktualna cena 55 zł :ekmm:.

Posted

Naprawdę ładny.

Wiedziałam, że będzie podwyżka, ale sądziłam, że na nowy asortyment, a te rzeczy, które już są myślałam , że będą miały niezmienione ceny. Ja chciałam kupić bardzo stary wzór smyczy , a tu taka niespodzianka :razz:.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):

Ewa, tak jak MakeBelieve napisala to jest ta obroza http://www.swiatkarm.pl/p,el_perro_obroza_juicy_triple_chabrowa_os11,6496,6.html Ale ja kupowalam bezposrednio u El perro, cena ta sama, ale jesli cos by bylo nie tak (tfu tfu) to u nich bez problemu wymienic. Albo na ich stronie, albo przez allegro. Na stronie ostatnio nie mieli wystawionej czerwonej, wiec mozna tez napisac maila po prostu, zeby zrobili taka.

Posted

Dzięki ;)
Też chyba zamówię raczej ze strony El Perro, bo chciałabym z 2 warstw taśmy-ta jedna wygląda strasznie cienko. Tylko tak się trochę obawiam, czy nie będzie za szeroko te 4 cm...Rogz XXL nie wyglądał na nim za fajnie, ale to też ze względu na tą wielką klamrę, której tu nie ma...

Posted

Naklejka napisał(a):
Zamawiałam u nich karmę, ale przez allegro, paczkę wysłali na drugi dzień, ale kurier dowiózł po tygodniu....
pisałam maila, szybko odpowiedzieli.

a moich karm nie ma, napisałam meila wczoraj rano to odpowiedzieli wieczorem, ja odpisałam od razu i jest cisza :roll: paczka za pobraniem no ale nie będę miała czym psa karmić...

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Właśnie napisałam do nich maila, czy mogliby zrobić z podwójnej taśmy. Mam nadzieję,że tak, bo mi też ta pojedyńcza niezbyt odpowiada...taka szmatka :roll:

To daj znać, czy odpowiedzieli;)
Dostępne są też w 3cm;) Na czarną 3cm taśmę naszywają dwie po 1,5 cm kolorowe. Tylko, że są bardzo grube:roll:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Dzięki ;)
Też chyba zamówię raczej ze strony El Perro, bo chciałabym z 2 warstw taśmy-ta jedna wygląda strasznie cienko. Tylko tak się trochę obawiam, czy nie będzie za szeroko te 4 cm...Rogz XXL nie wyglądał na nim za fajnie, ale to też ze względu na tą wielką klamrę, której tu nie ma...

ale mialas tez pitmana 5 cm i nie wygladal tak zle, wiec w 4 cm powinno byc akurat :) Oni standardowo robia 3 warstwy tasmy, ja zamowilam z 2