Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnes napisał(a):
wybor bardzo duzy, to w koncu dystrybutor ROGZa na Polske, wiec maja praktycznie wszystko, pod warunkiem ze nie trafisz tuz przed dostawa ;) Najlepiej dzwonic, upewniajac sie jak sa czynni. Do niedawna bylo czynne od 18 ;)

Napisałam do nich maila, może raczą odpisać :diabloti:
W sumie mam rzut kamieniem z uczelni, więc pewnie najlepiej będzie jak się sama przejdę :p
Dzięki za odpowiedź - oby mieli to co chcę :diabloti:
A ceny? Takie jak na stronie mniej wiecej? Bo ceny kakadu ostatnio mnie poraziły..

Posted

Ceny mniej wiecej jak na stronie. Moga sie ciut roznie. Dokladnie nie pamietam, bo kupowalam jak byla wielka wyprz:diabloti: Zadzwon do nich jak bedziesz sie wybierac, zebys "klamki nie pocalowala":lol: Mieli zmienic godziny otwarcia, ale nie wiem czy to juz nastapilo.
A wejscie jest od strony parkingu, po schodkach. Ja sie naszukalam:evil_lol:

Posted

Agnes napisał(a):
Ceny mniej wiecej jak na stronie. Moga sie ciut roznie. Dokladnie nie pamietam, bo kupowalam jak byla wielka wyprz:diabloti: Zadzwon do nich jak bedziesz sie wybierac, zebys "klamki nie pocalowala":lol: Mieli zmienic godziny otwarcia, ale nie wiem czy to juz nastapilo.
A wejscie jest od strony parkingu, po schodkach. Ja sie naszukalam:evil_lol:

Też chciałam skorzystać z wielkiej wyprz, ale nie mieli tego czego pragnęłam :placz:
Skoczę w przyszłym tygodniu jak dobrze pójdzie :p

Posted

U nas tylko jedne szeleczki , 6 smyczy, i 2 obrózki takie zwyczajne ;).. Uznałam ze czas na nową obróżkę , o tak wczoraj mnie naszło ;D , zapytałam rodziców czy mogę . i o dziwo , mogę :) .
. Więc kieruję do was pytanie , chce ktoś z was sprzedać obróżkę + smycz ( smycz nie jest obowiązkiem :D ) dla wesciaka ? Najlepiej Tanio . Oczywiscie kontakt na pw.

Posted

Czy w niedalekiej przyszłości (tak w połowie lutego) nie miał by ktoś do sprzedania guardów?
-najlepiej jednolite (czarne, czerwone, zielone lub niebieskie)
-szer. min 2,5 max 3 cm
-muszę wejść na suczkę, która za przednimi łapkami ma 70 cm
-najchętniej niedrogo :oops:
-mogą być używane, ale nie zniszczone, nie muszą być jakieś firmowe typu red dingo/rogz itp :eviltong:

Posted

Widział ktoś gdzieś do kupienia (raczej w internetowym skleie) taką taśmową smycz, która jedną rączkę ma normalnie na końcu smyczy, a drugą zaraz przy obroży?

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Tak samo działa smycz przepinana:) Jak nie odczepimy mniejszego karabińczyka, przy obroży będzie rączka;)

Niespecjalnie chyba rozumiem jak to ma wyglądać... Miałam sporo smyczy przepinanych i w najkrótszym ustawieniu nawet nie tworzyły "rączki"

Myślę, że będzie trzeba Marty faktycznie zapytać :) Widziałam takie coś w tv, jakiś amerykański program... Miałam nadzieję, że może ktoś widział w PL

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Tak samo działa smycz przepinana:) Jak nie odczepimy mniejszego karabińczyka, przy obroży będzie rączka;)

nie rozumiem <myśli>

Posted

Tak myślałam, że niejasno to wyjaśniłam
Mam na myśli, że smycz przepinana ma rączkę na końcu, na której jest mniejszy karabińczyk, drugi większy jest przyczepiony do obroży. Smycz ma kilka kółek i dopasowujemy długość. Jak przyczepiamy ten mały karabin za kółko( przy dużym karabińczyku), wtedy smycz jest zmniejszona. Rączka znajduje się tak jak na obrazku:)
Nie potrafię inaczej wytłumaczyć o co mi chodzi;)