kasia_1982 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 bo to obroza od Ciebie. Kupilam ja jakis czas temu ale lezala nieuzywana. Jak chcesz moge zmienic zdjecie.... Quote
Natula Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='westie_justa'] Natula świetna kolekcja, taka duża!!:D:D (też chcę mieć taką dużą:watpliwy:) i masz nawet sporo różu;) Tylko rogz floral i retro rex są ze mną długo , cała reszta to nabytki w ciagu max 6 miesięcy odkąd zaczełam czytać ten wątek :diabloti: a róz, jak juz kiedyś pisałam, moje niedzwiadki wyglądają słodko i ludzie się nie boją choć ostatnio zauwazyłam ze wystarczy dać im zabawke do pyska na spacer i ludzie tez inaczej patrzą :loveu: Quote
Agnes Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):Agnes błękitny Pitman jest mój ;) tzn. Akirzaka ;) :evil_lol: i bardzo mnie to cieszy:eviltong: Quote
Smile of Red Witch Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Agnes mnie też ;) tylko mojego mniej ucieszy jak zobaczy kolejną obroże :) Quote
Marchewkowy Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Natula - super kolekcja http://img233.imageshack.us/img233/5609/p1120602.jpg te obroże 2 i 3 -cia od prawej to jakiej firmy? Quote
Lucky. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dzięki, mi też bardziej podoba się w puppy love. Natula super kolekcja. Tak się zastanawiam, czy nie zrobić zdjęcia mojej. Tak sobię mówię, że zamówię jeszcze 2 obroze od Marty, a jak tak patrzę to jeszcze tyle wzorków mi się podoba :P Quote
kasia_1982 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ja tak samo, kupuje ostatnia obroze czy smycz i mowie ze to koniec. A wlasnie czekam na 2 smycze i 2 obroze. Eh, kiedys mnie z domu wyrzuca... Quote
NightQueen Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 (ktoś tu, kiedyś chciał zdjęcie więc dodam) Na dzień dzisiejszy kolekcja obroży prezentuje się tak. oczywiście do tego dochodzą szelki i smycze ale nie chciało mi się już ich fotografować Quote
Marchewkowy Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='NightQueen'](ktoś tu, kiedyś chciał zdjęcie więc dodam) Na dzień dzisiejszy kolekcja obroży prezentuje się tak. http://img34.imageshack.us/img34/4100/dsc0199qs.jpg oczywiście do tego dochodzą szelki i smycze ale nie chciało mi się już ich fotografować Fajna kolekcja, pomarańcz z RD boski!!!! Quote
toyota Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 http://img34.imageshack.us/img34/4100/dsc0199qs.jpg Wszystko piękne , a najbardziej zazdroszczę Cow Patch Rogza ;). Quote
Lucky. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 super kolekcja :O od lewej strony: -półzacisk frog'a . -Tzt Marty. -samoróbka. -półzacisk hiltona. -Tzt Marty. -Lupine Puppy love -rogz floral -el perro -lupine dolphin buy -hilton -Tzt Marty -Red dingo pawprints red -red dingo snake eyes orange i dwa łańcuszki. Quote
sauatka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 no kolekcje imponujące, ale przy naszej to pikuś :P mam dwie obroże, dwie smycze, kaganiec i kantar ;DD Quote
NightQueen Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='Marchewkowy']Fajna kolekcja, pomarańcz z RD boski!!!! ma bardzo fajny odcień :loveu: ładniejszy niż rogz [quote name='toyota']http://img34.imageshack.us/img34/4100/dsc0199qs.jpg Wszystko piękne , a najbardziej zazdroszczę Cow Patch Rogza ;). nie zazdrość, tylko kupuj :diabloti: [quote name='Lucky.']super kolekcja :O dzięki ta twoja samoróbka to jest z tą taśmą w groszki tak? odbiło się na zdjęciu i nie widać [quote name='sauatka']no kolekcje imponujące, ale przy naszej to pikuś :P mam dwie obroże, dwie smycze, kaganiec i kantar ;DD ja wcale nie uważam by tego dużo było :diabloti: jeszcze jest sporo rzeczy do nabycia :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Lucky. napisał(a):Tak :) jak jest z miękkością Twoich lupinów ? nie są sztywne, sztywność porównywalna do taśm od Tz Marty ;) ale kiedyś dotykałam inne wzory i były znacznie twardsze i sztywniejsze Quote
Lucky. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 NightQueen napisał(a): ta twoja samoróbka to jest z tą taśmą w groszki tak? odbiło się na zdjęciu i nie widać Tak :) jak jest z miękkością Twoich lupinów ? Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 NightQueen, Lucky.- super kolekcje:loveu: [quote name='toyota']http://img34.imageshack.us/img34/4100/dsc0199qs.jpg Wszystko piękne , a najbardziej zazdroszczę Cow Patch Rogza ;). Ja też zazdroszczę:lol:, tylko szkoda, że nie produkują takich w rozmiarze XL:roll: Quote
Lucky. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 NightQueen napisał(a):nie są sztywne, sztywność porównywalna do taśm od Tz Marty ;) ale kiedyś dotykałam inne wzory i były znacznie twardsze i sztywniejsze ja mam teraz dwa lupiny, i strasznie są sztywne. zastanawiam się czy można je jakoś zmiękczyć. Quote
NightQueen Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 dzieki Lucky. napisał(a):ja mam teraz dwa lupiny, i strasznie są sztywne. zastanawiam się czy można je jakoś zmiękczyć. prałaś je już? ja wrzucam normalnie do pralki wszystkie obroże Quote
Lucky. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 prałam je tylko w ręku. na dniach może w pralce je wypiorę. miałam właśnie gry-lly dog, biedrony i meadow i one były miększe. Quote
NightQueen Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Lucky. napisał(a):prałam je tylko w ręku. na dniach może w pralce je wypiorę. miałam właśnie gry-lly dog, biedrony i meadow i one były miększe. to spróbuj w pralce wyprać ja dotykałam grylly dog i też wydaje mi się że jest dużo bardziej sztywna niż moje Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Mam lupine splash, ale jest bardzo miękka taśma Kupiłam od Gops używaną, lecz w idealnym stanie i nie była nigdy prana:) Quote
Onomato-Peja Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Fajne macie te kolekcje ;) Mi się podoba RD pomarańcz w kostki, ale ma to cholerne 2,5cm i w dodatku zatrzask... Żeby to był jeszcze zacisk to okej, bo Rasta by się nie szarpała jak głupia. Pewnie kiedyś jej kupię :P Póki co nastawiam się bardziej na el perro pomarańczowego albo w dalszej przyszłości rogz z nitką/lekkie i miękkie 4cm - ale tu znowu jest ten cholerny klips większy od obroży. Quote
Yuveza Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 NightQueen masz tą obroże w hibiskusy, nie wiem jaka to firma ale bardzo mi się podoba:D dużo rogzów masz... a my nie mamy żadnego:watpliwy: Quote
Recommended Posts