konikowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 1,2,3 to Hamiltony;) Kupione na wystawach, ale dostępny w sklepie http://www.sklep.canifel.pl/ A 5 to Ferplast DAYTONA ;) Kupiłam u siebie w zoologiku, ale tą obrożę najmniej lubię, bo po paru razach w wodzie cała zesztywaniała;/ Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 bullwest - ja też na wiosnę drugiego psia będę mieć i już mam ochotę kupować mu rzeczy :) Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 I moja kolekcja to też dla jednego psiaka;) Drugiego rzeczy ma mama;) Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Co do Hamiltonów, to są to moje ulubione obroże!! Chyba wykupię wszystkie jakie są:P Quote
Lucky. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Bullwest jaki to rozmiar szelek rogza ? Zastanawiam się czy nie kupić hamiltona, tylko nie mogę znaleźć szerokości 2 cm na klik ... A jak nie będzie to wezmę 2,5 cm , jaki kolor do Rudej spanielki z avatarku ? Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Pomarańcz, zieleń, fiolet? W sumie wszystkie by pasowały:D Quote
Infortune. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 konikowa napisał(a):Co do Hamiltonów, to są to moje ulubione obroże!! Chyba wykupię wszystkie jakie są:P Mnie się ostatnio też strasznie podobały, mam chrapkę na kolejne trzy :mdleje: Lucky. napisał(a):Bullwest jaki to rozmiar szelek rogza ? Zastanawiam się czy nie kupić hamiltona, tylko nie mogę znaleźć szerokości 2 cm na klik ... A jak nie będzie to wezmę 2,5 cm , jaki kolor do Rudej spanielki z avatarku ? Nie ma Hamiltona 2cm, jest 18 (albo 17,5? :hmmmm:) mm. ;) A kolor to bym zielony wzięła :loveu: Quote
wiq Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 moja kolekcja tak skurczona, że nawet nie wklejam :evil_lol: ale zasadzam się na wozy - jakie polecilbyście dla moich psów? (flaty i kojotowaty rudy kundel...) Quote
Lucky. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Soya są 2 cm tylko że te takie na klamerke ;pp Quote
Diora Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wiq napisał(a):ale zasadzam się na wozy - jakie polecilbyście dla moich psów? (flaty i kojotowaty rudy kundel...) To zależy czy chcesz coś bardziej ozdobnego czy ładnego i praktycznego :) Ja mam już ferplasta ozdobnego, dlatego niedawno sunia dostała 3 cm. czerwoną Wozę z delikatnym odblaskiem. W dzień odblask wygląda jak ozdoba, a nocą fajnie odbija światło. Super obroża Quote
asiunia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Kupiłam dzisiaj muscat'a brązowego :D do tego złotą adresówkę. Szkoda tylko że wszystko "ginie" w sierści poczwara ;) Quote
gops Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 a nam doszedl pitman :) i czekamy nadal na woze zdjecia jak pies bedzie lysy a osobno jak dojdzie Quote
Maupa4 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Witam. Przypominam o Regulaminie: 5. POSTY a) Zabrania się pisania postów o treści: - obraźliwej - niecenzuralnej - niezgodnej z prawem - stanowiących reklamę, ofertę matrymonialną, oraz ofertę kupna–sprzedaży – nie dotyczy ofert znajdujących się w dziale Bazarek. Dwa posty już usunęłam - trzeci usunę wraz z autorem. Pozdrawiam. Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 doszła nam dzisiaj smycz Rd z bazarku:loveu: mialabyc do rogza, ale niestety niezbyt pasuje:shake: teraz musze pomyslec o obrozy do kompletu:lol: tylko ze Rd chyba podrozało? 22zł za obroze M-ke:roll: Quote
Lucky. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ale i tak taniej jak rogz, a jak dla mnie rd jest lepsze . Quote
konikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dużo bardziej podba mi się kolor fioletowy RD niż Rogza;) A ja mam problem... Nie ma rozmiarówki z Ezy Doga... Rozmiar S ma od 35 do 38 cm, rozmiar M ma od 42 do 46 cm, a moja suka ma 38 cm. I teraz nie wiem, brać na styk S czy wziąć większe M? Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 a mi sie bardziej fiolet rogza podoba, rd za bardzow bordo wchodzi, ale za to wykonanie duzo lepsze RD... Quote
konikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Co do wzrostu to nie wiem... Skończyła już rok, więc raczej już nie urośnie, może jedynie trochę włosa jeszcze nabrać, ale to nie na szyi. Quote
Lucky. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 No t o raczej ta do 38 cm byłaby dobra . A jaki kolor chcesz ? Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ja bym jednak chyba wziela ta wieksza, bo ta wydaje mi sie ze moze byc za mala Quote
Mili_25 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A ja zamówiłam wczoraj mojej "małej" pierwszą obrożę Rogz. I mam nadzieję, że będzie wygodna i nie będę żałować. Z tej serii co ta fioletowa pokazana przez Martę. Tylko ja dla mojej złotej panny wybrałam czerwoną. Dotychczas chodziła w szelkach Ferplast, ale najwyższa pora, aby nauczyć się chodzić w obroży (bez kaszlu :evil_lol:). Quote
BullWest Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Lucky. napisał(a):Bullwest jaki to rozmiar szelek rogza ? M-L, 20cm szerokości Quote
Recommended Posts