Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Pasuje Faziemu ten wzór ! Świetnie wygląda :)

Goldenom się strzyże sierść na szyi (oczywiście tylko jeśli ktoś chce lub jeździ na wystawy), bo tak to są tam bardzo zarośnięte.

FLY napisał(a):
Ciesze sie ze tez Wam sie podoba:D Ciekwa jestem jak w praktyce wyglada ta "dozywotnia gwarancja" dawana przez Lupine?;>

westie_justa tak jak Ewa napisala,goldeny sie strzyze na szyjce,oczywiscie nie trzeba ale ja uwielbiam jak ma taką króciutką siersc;)

Nat-Mare Fazi jest chlopcem;)

Tak myślałam, a to na wystawie też tak musi być? dziwne myslałam że na wystawie to sierść musi być długa...
Ja też uwielbiam jak moja suczka ma takie krótkie włoski na szyjce i obróżkę ładnie widać:D

Posted

A mi chyba jednak tak :)) Bo kupiłam z Adą tasiemke krasnalowa z Martą, ale nie wiem kiedy Ada będzie zamawiać te obróżki.. Więc moze sie skusze? ; >>
I postanowiłam, że chyba bd kupować smycze z muscata odblaskowe, żeby nie zbankrutować ^

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Tak sie czaje i czaje na tą vive i mysle, czy by nie kupic : PP

Niedawno kupiłam ten wzorek, świetny jest;) Jeden z najładniejszych z rogza:)
Mam również nowego lupine'a od wczoraj;)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
A mi chyba jednak tak :)) Bo kupiłam z Adą tasiemke krasnalowa z Martą, ale nie wiem kiedy Ada będzie zamawiać te obróżki.. Więc moze sie skusze? ; >>
I postanowiłam, że chyba bd kupować smycze z muscata odblaskowe, żeby nie zbankrutować ^

no właśnie ja też mam jeszcze tasiemkę w zanadrzu u Marty :cool3: więc ta obroża będzie pierwsza w kolejności

Posted

Kurcze, no a ja nie wiem kiedy Ada bd zamawiać, wiec chyba jednak tą wezme : )) Więc to nasz najnowszy nabytek chyba bedzie, potem szelki z AD.. A potem, to sie zobaczy.. Ale prawdopodobnie niebieski łańcuszek rogza ;>>
No i potrzebuje do tego smyczki.. Eh!

Posted

[quote name='Lucky.']http://img339.imageshack.us/img339/3379/dsc0799v.jpg" class="ipsImage" alt="">

http://img834.imageshack.us/img834/1259/dsc0800d.jpg" class="ipsImage" alt="">

http://img25.imageshack.us/img25/8322/dsc0803u.jpg" class="ipsImage" alt="">

Zmniejsz zdjęcia bo nie da się tego oglądać

Posted

do nas dzisiaj przyszły dwie paczuszki (oczywiscie moi rodzice musieli to odpowiednio skomentować :roll: ze po domu pełno tego się plącze a na psich wieszakach nie ma juz miejsca :evil_lol: )
3 obroze i smycz od Marty oraz Viva Rogz od papisi :loveu:

najpierw cała kolekcja
szelki Luny

obroże Luny i Amelki (one chodzą tylko na półzaciskach, zatrzaski mam do ID lub do przypięcia drugiej smyczy np w sylwestra Lunie)

obroże Nessie (dojdzie jutro jeszcze obroża z kolcami i wymieniam Ice Creama na Planet Rogz)

smycze wszystkich

i sprzedam lub wymienie coś stąd

zaraz zdjęcia na dziewczynach

Posted

Ładne te Lupiny;) no... różowa piękna:D (mówię to z myślą o Doti)
Natula świetna kolekcja, taka duża!!:D:D (też chcę mieć taką dużą:watpliwy:) i masz nawet sporo różu;)

Posted

Lucky , bardzo jej ładnie , tez bardziej podoba mi się w rózowej.

Luna i kwiatuszki(obraziła się na mnie wiec wszystkie zdjęcia z mordką i spojrzeniem nie nadają się do publikacji :diabloti:)

Amelka i czachy

(nie wiem czemu się obraca przy hostowaniu, sorry )

czachy na Nessie zrobie jutro razem z kolcami i planetem

zółte obroze oczywiście juz sa brudne, ale bardzo mi się podobają na futerkach :loveu:

to mój trzeci zakup od Marty i takie małe podsumowanie :
wszystkie obroze rewelacyjnie się luzują !
łańcuszek na małego psa genialny(tylko szkoda ze włos mi się wplątuje :-( więc zostaniemy przy zatrzaskach)
zatrzask dla małego tez bez zarzutów
szelki super!

w pierwszej obrozy pare tygodni temu nie podobały mi się kółka, w sensie wyglądu, były takie mdłe, te teraz są świetne, błyszczące i od rogzowych róznią się tylko brakiem graweru 'rogz' :evil_lol: