Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ja nawet sie skusiłam, wygląda solidnie szczególnie karabińczyk w smyczy 20mm dosyć masywny :)
obroża 20mm ma mały zatrzask i kółko do smyczy, ale blokade ma więc myśle ze mojego spokojnie wytrzyma.

i wydaje mi się ze odblask bardziej widoczniejszy od nitki rogzowej

Może fotki? Lidla mam pod nosem to może Szamponowi kupię bo mi się już znudził w czerwieni a nie chce na niego kasy wydawać bo na DT jest ;)

Guest papillonek
Posted

Nie podoba mi się ta obroża i trzebaby kupować pedigree ,więc chyba się nie skuszę.

Posted

lidlowa obróżka wygląda fajnie, dziś taką kupiłam dla psa :-) nie jest taka biała jak na zdjęciu, bardziej srebrna, i to srebrne (białe) całe jest odblaskowe, wygląda porządnie i solidnie, zobaczymy jak się będzie nosić :-)

Posted

Kajusza napisał(a):
lidlowa obróżka wygląda fajnie, dziś taką kupiłam dla psa :-) nie jest taka biała jak na zdjęciu, bardziej srebrna, i to srebrne (białe) całe jest odblaskowe, wygląda porządnie i solidnie, zobaczymy jak się będzie nosić :-)

Na ulotce pisze że obroża jest w trzech kolorach a smycz w dwóch. Jakie są jeszcze do wyboru?

Posted

Luzia napisał(a):
Na ulotce pisze że obroża jest w trzech kolorach a smycz w dwóch. Jakie są jeszcze do wyboru?

ja nie widziałam innych kolorów, były same te białe/srebrne

Posted

Kajusza napisał(a):
ja nie widziałam innych kolorów, były same te białe/srebrne

U nas też jeden kolor. Srebrny. Też wziełam obrożę i smycz. Genialny odblask, świeci po byku. Obawiam się jedynie tego mikroskopijnego kółka, bo zatrzask ma blokadę. Przetestowałam na polu z linką. Wytrzymała dwa spore szarpnięcia.

Guest papillonek
Posted

Ja za czerwonym,żółty tu chyba nie pasuje :/

Guest papillonek
Posted

Pokaże ktoś swoja kolekcję ,tak często tu pokazujecie swoje obroże i smycze ,ze napewno jest ich bardzo duuużo ;)

Posted

od mojej co prawda nie wielkiej, ale i tak, dostaniecie oczopląsu:evil_lol:róż, róż.... i róż różne odcienie, może pomysł na inny kolor:lol:? teraz już trochę doroślejszy kolor może fiolet, a na lato od Mart zamówię taki błekitek fajny;)

Posted

westie_justa napisał(a):
od mojej co prawda nie wielkiej, ale i tak, dostaniecie oczopląsu:evil_lol:róż, róż.... i róż różne odcienie, może pomysł na inny kolor:lol:? teraz już trochę doroślejszy kolor może fiolet, a na lato od Mart zamówię taki błekitek fajny;)

bez obrazy, ale gadasz jedno i to samo.
Chcesz czegoś innego w kolekcji? to kup, a nie pytaj się milion razy jaki kolor, bo ileż można odpisywać na te same posty