Luzia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Marta_Ares napisał(a):ja nawet sie skusiłam, wygląda solidnie szczególnie karabińczyk w smyczy 20mm dosyć masywny :) obroża 20mm ma mały zatrzask i kółko do smyczy, ale blokade ma więc myśle ze mojego spokojnie wytrzyma. i wydaje mi się ze odblask bardziej widoczniejszy od nitki rogzowej Może fotki? Lidla mam pod nosem to może Szamponowi kupię bo mi się już znudził w czerwieni a nie chce na niego kasy wydawać bo na DT jest ;) Quote
konikowa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Właśnie, jakby ktoś mógł wrzucić zdjęcia tego zestawu z Lidla. W jakich jest kolorach? Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 konikowa napisał(a):Właśnie, jakby ktoś mógł wrzucić zdjęcia tego zestawu z Lidla. W jakich jest kolorach? http://fanlidla.pl/files/g/2_1464959981_9.jpg nie chce mi się zdjęcia drugiego zmniejszać Quote
konikowa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 NightQueen - bardzo dziękuję! Fajnie wyglądają;) Chyba zaopatrzę rude. Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 vege* napisał(a):po ile są te obróżki? ;-) 8 zł obroża, smycz 12 Quote
Asia&Kleo Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pedigree ma znowu promocję za zbieranie punktów... Jak kiedyś były żółciutkie smycze automatyczne z logo Pedigree, tak teraz do kompletu obroża- też żółta:evil_lol: http://obrozepedigree.pl/ Quote
Guest papillonek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie podoba mi się ta obroża i trzebaby kupować pedigree ,więc chyba się nie skuszę. Quote
barberry Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ja kupuję co jakiś czas Pedigree DentaStix to może się uzbiera :evil_lol: Quote
Kajusza Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 lidlowa obróżka wygląda fajnie, dziś taką kupiłam dla psa :-) nie jest taka biała jak na zdjęciu, bardziej srebrna, i to srebrne (białe) całe jest odblaskowe, wygląda porządnie i solidnie, zobaczymy jak się będzie nosić :-) Quote
diana79 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 bardzo proszę o podpisy w sprawie zabicia psa na torach oraz o rozsyłanie dalej :modla: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6370 Quote
Luzia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Kajusza napisał(a):lidlowa obróżka wygląda fajnie, dziś taką kupiłam dla psa :-) nie jest taka biała jak na zdjęciu, bardziej srebrna, i to srebrne (białe) całe jest odblaskowe, wygląda porządnie i solidnie, zobaczymy jak się będzie nosić :-) Na ulotce pisze że obroża jest w trzech kolorach a smycz w dwóch. Jakie są jeszcze do wyboru? Quote
Kajusza Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Luzia napisał(a):Na ulotce pisze że obroża jest w trzech kolorach a smycz w dwóch. Jakie są jeszcze do wyboru? ja nie widziałam innych kolorów, były same te białe/srebrne Quote
Migori Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Kajusza napisał(a):ja nie widziałam innych kolorów, były same te białe/srebrne U nas też jeden kolor. Srebrny. Też wziełam obrożę i smycz. Genialny odblask, świeci po byku. Obawiam się jedynie tego mikroskopijnego kółka, bo zatrzask ma blokadę. Przetestowałam na polu z linką. Wytrzymała dwa spore szarpnięcia. Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 nasz komplecik: ta regulacja w obroży strasznie duża mamy 20mm i za duża na Aresa bo od 40cm sie zaczyna które połączenie? czy może wogole darować sobie polar? Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 z polarem i czerwoną taśma, bo z ółtą jest takie przewidywalne ;) co to za polar? nie masz go na stronie chyba? Quote
Chantell Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ja bym darowała sobie polarek. Smutny taki jakiś jest. a żółty + tasiemka taka wiosenna prawie :) Quote
Guest papillonek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja za czerwonym,żółty tu chyba nie pasuje :/ Quote
vege* Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ja też za czerwonym, ale bez polarku, chyba, ze jakiś inny kolor by się dało, jakiś weselszy Quote
Guest papillonek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pokaże ktoś swoja kolekcję ,tak często tu pokazujecie swoje obroże i smycze ,ze napewno jest ich bardzo duuużo ;) Quote
Yuveza Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 od mojej co prawda nie wielkiej, ale i tak, dostaniecie oczopląsu:evil_lol:róż, róż.... i róż różne odcienie, może pomysł na inny kolor:lol:? teraz już trochę doroślejszy kolor może fiolet, a na lato od Mart zamówię taki błekitek fajny;) Quote
NightQueen Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 westie_justa napisał(a):od mojej co prawda nie wielkiej, ale i tak, dostaniecie oczopląsu:evil_lol:róż, róż.... i róż różne odcienie, może pomysł na inny kolor:lol:? teraz już trochę doroślejszy kolor może fiolet, a na lato od Mart zamówię taki błekitek fajny;) bez obrazy, ale gadasz jedno i to samo. Chcesz czegoś innego w kolekcji? to kup, a nie pytaj się milion razy jaki kolor, bo ileż można odpisywać na te same posty Quote
Recommended Posts