Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

westie_justa napisał(a):
Fiolet, mówisz trochę ciemny jak na czarnule i raczej nie znajdę w zwykłym zoologu:roll: a zieleń błekit?

idź do zoologa i przymierz a nie marudzisz, niebieski masz, zieleń Ci proponują a ty w nastepnym poście " a zieleń błekit" zdecyduj sie ;)

Posted

Naklejka niebieski bierz ja mam niebieskie szelki dla czarnego psa i wyglądają bosko :loveu: jak chcesz to ci pokażę :evil_lol:

Chantell gdzie kupiłaś taśmę parcianą tzn tą podkładową czarną co jest pod spodem?:oops:

Posted

tak szczerze jakby ten fiolet od marty był troszkę jaśniejszy to brałabym fiolet, ale też w takiej sierści jak twój Jetsan zapewne dość trudno jest coś zobaczyć? :evil_lol:

Posted

[quote name='westie_justa']no na pewno:D tam nie jedna mi się podoba, ale raczej przez neta to nie bardzo:shake: raczej w zoologu kupię i dlatego pytam się co mogę tam znaleźć?
chyba tego sie dowiesz jedynie jak pojdziesz do zoologicznego

Posted

[quote name='Marta_Ares']w kwestii wyjaśnienia ten fiolet 25mm jest jaśniejszy w rzeczywistości :
http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/GALERIA%20Allegro/DSC05793.jpg

Naklejka, a może zamiast łączyć 25mm z 30mm czarną, dać 30mm kolor??
http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/30mm.jpg
+ do tego jeszcze fiolet 30mm mamy, ale ciemniejszy troszkę od 25mm :)

W sumie mogłoby być w jednym kolorze, ale to połączenie bardziej mi się podoba :D Mama wróci z pracy to z nią jeszcze pogadam, zobaczymy co się bardziej spodoba ;)

Posted

A 30mm nie będzie mu się 'chować' w sierści? ;) Mój jak gdzieś był w wieku Twojego Jetsana tez miał taką grubość i wyglądał jakby w ogóle nie miał obroży... A miał mniej sierści niż teraz ( bo mieszkaliśmy jeszcze wtedy w mieszkaniu) . Zmieniliśmy na 5cm i dla mojego psa jest to idealna grubość, bo ja widać z pod sierści i łatwiej za nią złapać psa ;)

chyba, że masz już sprawdzoną taką grubość i Ci to pasuje, bo nie doczytałam wszystkich wypowiedzi ;)

Posted

Migori napisał(a):
W Lidlu obroże odblaskowe . Widział ktoś, oglądał?

Tak, są. Bardzo podobne do trixie z odblaskiem, mają nawet blokadę na zatrzasku:) Jest i smycz do kompletu;)

Posted

Migori napisał(a):
W Lidlu obroże odblaskowe . Widział ktoś, oglądał?

ja nawet sie skusiłam, wygląda solidnie szczególnie karabińczyk w smyczy 20mm dosyć masywny :)
obroża 20mm ma mały zatrzask i kółko do smyczy, ale blokade ma więc myśle ze mojego spokojnie wytrzyma.

i wydaje mi się ze odblask bardziej widoczniejszy od nitki rogzowej