Naklejka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Prawie czarnuch, w brązie i w zieleni....:cool3: Quote
Asia&Kleo Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Westie justa, przejrzyj sobie taśmy od Tzta Marty Ares. Ma ogromny wybór, różne szerokości, z pewnością jakaś Ci się spodoba:) Quote
murakami Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 westie_justa napisał(a):Fiolet, mówisz trochę ciemny jak na czarnule i raczej nie znajdę w zwykłym zoologu:roll: a zieleń błekit? błękit jak najbardziej Quote
Yuveza Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 no na pewno:D tam nie jedna mi się podoba, ale raczej przez neta to nie bardzo:shake: raczej w zoologu kupię i dlatego pytam się co mogę tam znaleźć? Quote
Natula Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 westie_justa napisał(a):Fiolet, mówisz trochę ciemny jak na czarnule i raczej nie znajdę w zwykłym zoologu:roll: a zieleń błekit? idź do zoologa i przymierz a nie marudzisz, niebieski masz, zieleń Ci proponują a ty w nastepnym poście " a zieleń błekit" zdecyduj sie ;) Quote
Yuveza Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Chyba błękit kupię:D..... nie, nie wiem...... a może..... nie........ Quote
vege* Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Naklejka niebieski bierz ja mam niebieskie szelki dla czarnego psa i wyglądają bosko :loveu: jak chcesz to ci pokażę :evil_lol: Chantell gdzie kupiłaś taśmę parcianą tzn tą podkładową czarną co jest pod spodem?:oops: Quote
vege* Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 na razie tylko takie mam, innego nie znalazłam :/ Quote
vege* Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 tak szczerze jakby ten fiolet od marty był troszkę jaśniejszy to brałabym fiolet, ale też w takiej sierści jak twój Jetsan zapewne dość trudno jest coś zobaczyć? :evil_lol: Quote
Atomowka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ej a Marta ma jakaś stronę z tymi rzeczami? Quote
Chantell Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='vege*']Chantell gdzie kupiłaś taśmę parcianą tzn tą podkładową czarną co jest pod spodem?:oops: jak nigdy była u mnie w pasmanterii xD Quote
Luzia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Atomowka napisał(a):Ej a Marta ma jakaś stronę z tymi rzeczami? u siebie w podpisie ;) Quote
Smile of Red Witch Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ania na 100% będę kupować WOZE, tylko się zastanawiam którą ;) Westie zielonej nie chcę bo nie podoba mi się zbytnio zieleń na Rudej ;) A niedługo wybieram się na zakupowe szaleństwa na Crufts ;) Quote
diabelkowa Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='westie_justa']no na pewno:D tam nie jedna mi się podoba, ale raczej przez neta to nie bardzo:shake: raczej w zoologu kupię i dlatego pytam się co mogę tam znaleźć? chyba tego sie dowiesz jedynie jak pojdziesz do zoologicznego Quote
Marta_Ares Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 w kwestii wyjaśnienia ten fiolet 25mm jest jaśniejszy w rzeczywistości : Naklejka, a może zamiast łączyć 25mm z 30mm czarną, dać 30mm kolor?? http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/30mm.jpg + do tego jeszcze fiolet 30mm mamy, ale ciemniejszy troszkę od 25mm :) Quote
kasia_1982 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Smile - a jak jest z cenami na Crufts? Bo nie wiem czy warto zbierac pieniadze na zakupy ;) Quote
Naklejka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Marta_Ares']w kwestii wyjaśnienia ten fiolet 25mm jest jaśniejszy w rzeczywistości : http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/GALERIA%20Allegro/DSC05793.jpg Naklejka, a może zamiast łączyć 25mm z 30mm czarną, dać 30mm kolor?? http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/30mm.jpg + do tego jeszcze fiolet 30mm mamy, ale ciemniejszy troszkę od 25mm :) W sumie mogłoby być w jednym kolorze, ale to połączenie bardziej mi się podoba :D Mama wróci z pracy to z nią jeszcze pogadam, zobaczymy co się bardziej spodoba ;) Quote
Sasni Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A 30mm nie będzie mu się 'chować' w sierści? ;) Mój jak gdzieś był w wieku Twojego Jetsana tez miał taką grubość i wyglądał jakby w ogóle nie miał obroży... A miał mniej sierści niż teraz ( bo mieszkaliśmy jeszcze wtedy w mieszkaniu) . Zmieniliśmy na 5cm i dla mojego psa jest to idealna grubość, bo ja widać z pod sierści i łatwiej za nią złapać psa ;) chyba, że masz już sprawdzoną taką grubość i Ci to pasuje, bo nie doczytałam wszystkich wypowiedzi ;) Quote
Migori Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 W Lidlu obroże odblaskowe . Widział ktoś, oglądał? Quote
Asia&Kleo Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Migori napisał(a):W Lidlu obroże odblaskowe . Widział ktoś, oglądał? Tak, są. Bardzo podobne do trixie z odblaskiem, mają nawet blokadę na zatrzasku:) Jest i smycz do kompletu;) Quote
Naklejka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Naklejka napisał(a):http://img25.imageshack.us/i/img5410i.jpg/ W moim starym pasku- 3cm. Nie za szerokie?:confused: Sasni, zobacz to zdjęcie:eviltong: On nie ma dużo kłaków, za obroże i tak go nie chwytam, bo ostatnio paznokcia prawie sobie wyrwałam:lol: Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Migori napisał(a):W Lidlu obroże odblaskowe . Widział ktoś, oglądał? ja nawet sie skusiłam, wygląda solidnie szczególnie karabińczyk w smyczy 20mm dosyć masywny :) obroża 20mm ma mały zatrzask i kółko do smyczy, ale blokade ma więc myśle ze mojego spokojnie wytrzyma. i wydaje mi się ze odblask bardziej widoczniejszy od nitki rogzowej Quote
Recommended Posts