Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Mam pytanko;): Czy ktoś z Was ma/miał szelki Rogza zapinane u góry? Jak się sprawdzają?
Chciałabym w takie wkrótce zainwestować, ale chętnie poznam opinie przed zakupem:)

pewnie tak jak wszystkie inne tego typu przekręcają się strasznie, i pies z nich bez problemu wychodzi

Posted

cioteczki nie wiem czy to dobry temat, w razie czego przepraszam :)

szukam szelek + pas do samochodu na psa wielkości jack russela, w razie czego do regulowania, może jest na jakimś bazarku lub któraś z Was ma do sprzedania ?

Posted

Jaką obroże dla tej kobity? wcześniej chodziła na tej kolczatce Axla, ale jej nie jest potrzebna (jak już miała to kolcami do zewnątrz) później chodziliśmy z nimi razem więc Axel na kolczatce a jej kupiłam obroże meksykańską i smycz podwójną (chodzili razem) Ale niedługo jej urodzinki i chciałam jej coś kupić, myślałam o jakiejś skórzanej, ale jednak kupię jakiś taśmowy komplet, tylko nie wiem jaki? odpada róż (to nie Doti xD)
A oto moja Sara

Posted

dzięki.
Nie, raczej nie. Maszyna kijowa. tzn stara, bo jeszcze babci i nie chce szyć grubszych taśm, a szkoda, bo mam kilka fajnych...
i czasu nie ma wystarczająco, a to czasochłonne jest xD
no i moje ściegi pozostawiają wiele do życzenia jeśli chodzi o równość jak na razie xDD

Posted

Wiesz że też o Zieleni myślałam... 3cm nie za szeroka, a zresztą nie zamawiałabym raczej przez neta a tak w sklepach to standardowo niema aż takiej szerokości, znasz jakieś firmy, bo mogłabym kupić meksykańską zieloną, ale może jakąś inną:roll:

Posted

murakami napisał(a):
mnie się takie czarnule najbardziej w fioletach podobają

Fiolet, mówisz trochę ciemny jak na czarnule i raczej nie znajdę w zwykłym zoologu:roll: a zieleń błekit?