WeronikaM Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 zaba14 napisał(a):myślę że tak może od 41... moja suka ma 39 cm w szyji, zmniejszona na maksa nie wychodzi z głowy ale łeb ma szeroki ;) dzieki :D to już postanowione, ze jest rogz to xl, jedynie pozostało wybrać wzorek :D zastaawiam sie pomedzy niebieską z odblaskową nitką a miekkie i lekkie, ale rd niebieska odblaskowa i FLYING BONES tez są sliczne :roll: Co lepsze??? Quote
Yuveza Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Ja jak sobie patrzyłam na rogzowy sklep (w internecie) to rozmiarowo wyszło że moja wescina powinna mieć L'ke a ten rozmiar kosztuję 91,10zł to dla mnie trochę sporo jak na szelki taśmowe, a szkoda bo podoba mi się ten wzór BG (kochamy kratkę) a psina w szelkach chodzi. A tak w ogóle to nie wiem czy pamiętacie, jak ja tam mówiłam że moja Doti ma wszystko różowe, to owszem pozostaję przy tym, ale powoli przestawiam się na trochę stonowany kolorek, już szczeniakiem nie jest, nastolatką też nie, niedługo 2 latka skończy:multi:, więc trochę poważniej, już nie ostry róż tylko fiolet, albo róż tak jak ten BG z szarym, mamy już szelki burberry i one są w kratkę szarą na rózowym;) Quote
DomixX Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 WeronikaM napisał(a):dzieki :D to już postanowione, ze jest rogz to xl, jedynie pozostało wybrać wzorek :D zastaawiam sie pomedzy niebieską z odblaskową nitką a miekkie i lekkie, ale rd niebieska odblaskowa i FLYING BONES tez są sliczne :roll: Co lepsze??? Niebieski by jej pasował:p A miękkie i lekkie chyba już macie [?] Ja bym brała odblask rogza:lol: Quote
Asia&Kleo Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 WeronikaM, bierz RD!:loveu: Polecam ten wzorek;) Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 to ta co na aukji byla wystawiona? dlugo cos szła :P bardzo fajnie wygląda na Nuce, tak elegancko :loveu: :loveu: Quote
barberry Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 westie_justa napisał(a):Ja jak sobie patrzyłam na rogzowy sklep (w internecie) to rozmiarowo wyszło że moja wescina powinna mieć L'ke L, to 2cm. Na pewno? Chyba będzie na nią za szeroko. Jaki ma obwód szyi i klatki za przednimi łapami? Quote
vege* Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Marta_Ares napisał(a):to ta co na aukji byla wystawiona? dlugo cos szła :P bardzo fajnie wygląda na Nuce, tak elegancko :loveu: :loveu: tak to ta co była wystawiona, tzn ja ja z tydzień temu już dostałam, ale jakoś tak zdjęcia mi się zrobić nie chciało :lol: barberry napisał(a):L, to 2cm. Na pewno? Chyba będzie na nią za szeroko. Jaki ma obwód szyi i klatki za przednimi łapami? tak rogz L ma na pewno 2 cm ;-) mi się wydaje, że 2 cm na westa będzie ok, skoro york nie wygląda strasznie w 16mm ;-) Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 vege* napisał(a): tak rogz L ma na pewno 2 cm ;-) mi się wydaje, że 2 cm na westa będzie ok, skoro york nie wygląda strasznie w 16mm ;-) 2cm na pewno nie bedzie za szerokie moim zdaniem, tylko czy rozmiarowo sie zgadza Quote
gops Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 w szelki Lki wszedl bez problemu moj 6kg pudel , to co oni podaja w wymiarach to bzdura, pisze ze do 70 paru cm w klacie am oja suka ledwo sie dopiela ktora ma 62cm , pudel ma kolo 50cm moze miej i na niego byly dobre Quote
Yuveza Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 bareberyy L, to 2cm. Na pewno? Chyba będzie na nią za szeroko. Jaki ma obwód szyi i klatki za przednimi łapami? Moja ma 48 w klatce a w szyi 32, nie patrzyłam na szerokość tylko na wielkośc a jedynie L'ka jest powyżej 30cm:roll: Quote
Asia&Kleo Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Marta, super wyszły te obróżki! Jak wstawiłaś foty samych taśm to nie wyglądały jakoś atrakcyjnie, ale po uszyciu są bardzo fajne:) Quote
gops Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 czarna wyglada duzo lepiej niz na wczesniejszych zdjeciach , niebieska nadal mi sie nie podoba:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='Asia&Luna']Marta, super wyszły te obróżki! Jak wstawiłaś foty samych taśm to nie wyglądały jakoś atrakcyjnie, ale po uszyciu są bardzo fajne:smile: dzięki:loveu: :loveu: wczesniej wstawilam, takie zdjęcie jakie dostałam, dopiero od wczoraj mam taśmy u siebie;-) [quote name='gops']czarna wyglada duzo lepiej niz na wczesniejszych zdjeciach , niebieska nadal mi sie nie podoba:eviltong: w pierwszej wersji tylko niebieska mialabyc dla Aresa:diabloti: czarna ta obecna jest nawet za duza, ale tez mi sie spodobala na kundlu moim:evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Śliczne! Na kiedy będą gotowe nasze przykładowe połączenia?:cool3: Quote
Smile of Red Witch Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 A ja się zastanawiam nad jakąś WOZĄ dla Rudej ;) Quote
zaba14 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):A ja się zastanawiam nad jakąś WOZĄ dla Rudej ;) jak będziesz zamawiać to daj znać !! :) bo ja też o tym myślę :P Quote
Yuveza Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):A ja się zastanawiam nad jakąś WOZĄ dla Rudej ;) może jakaś zielona...;) Quote
nez Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Szukam obróżki skórzanej dla małego pieska(7kg.), jakie polecacie? Dużo ćwiczymy na skórzanej, dlatego zależy mi żeby była jak najbardziej miękka.:) Quote
Lucky. Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 puppy love i dolphin bay. najbardziej nie mogę doczekać się puppy love :loveu: a jutro powinno dojść rogzette. :loveu: Kasia kupowałam od dogomaniackiej użytkowniczki :evil_lol: Quote
kasia_1982 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 myslalam ze ze sklepu ;) no to czekamy na zdjecia. Puppy love jest sliczne. Ja tez sie zastanawiam nad Lupine,ale te ceny troche wysokie sa ;( Quote
Recommended Posts