Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia&Luna napisał(a):
A ja mam obroże lekkie i miękkie i wcale się nie mechaci;) Przetrwała 0,5 roku, a wygląda jak nówka:)
Tylko, że wypiorę ją od czasu do czasu

przypuszczam że masz szerszą niż 11 mm, im szersza tym sztywniejsza. U mnie już pierwszego dnia smycz się zmechaciła

Posted

[quote name='Agnes']murakami, tak wzielam 60 cm, czerwona to 55 i jest idealna :)
to się cieszę:lol: A dla nas ta 55 jest idealna i super. Nie ukrywam, że ubrany w nią przystojniak Bono;) robi furorę na osiedlu.

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Raczej lekkie i miękkie ze względu na rozmiar nie ma różnicy w taśmie, czy jest sztywniejsza czy nie
Stąd też taka potoczna nazwa wzorku: "lekkie i miękkie";)

no właśnie jest różnica w taśmie

Posted

murakami no to fajnie:):)

Ja tez nie sadze, zeby szerokosc rogza miekkie i lekkie mialo znaczenie na zmechacenie. Moze bardziej kwestia danej obrozy. Mam komplet smycz i obroza, obroza XL, smycz L i NIC sie nie dzieje, jestem zachwycona :)

Posted

Agnes napisał(a):

Ja tez nie sadze, zeby szerokosc rogza miekkie i lekkie mialo znaczenie na zmechacenie. Moze bardziej kwestia danej obrozy. Mam komplet smycz i obroza, obroza XL, smycz L i NIC sie nie dzieje, jestem zachwycona :)

jest różnica w taśmie, bo porównywałam moją smycz do obroży bodajże L z tej serii i moja jest jednak miększa, ale może to kwestia tego że mam z starszej linii ta smycz, a jak wiadomo rogz ma różne jakościowo rzeczy, w zależności od tego czy produkt był wcześniej czy później wykonany

Posted

hejo, potrzebuje zdjecie kompletu skorzanego szytego na okraglo w kolorze koniakowym obroza polzaciskowa, orazn najlepiej obfotografowane te szelki z ochrony z kazdej strony jak ktos ma na dysku bo mi sie stracilly gdzies

Posted

jest różnica w grubości tasmy i to spora, dzisiaj w zoologu nawet macałam :D
16mm i 25mm, ta druga dużo pożądniejsza(grubsza sie wydawała)

Maylok w nowych szelkach ;d

i inne nowości

szelki z odblaskiem:

Posted

Marta świetnie Maylo wygląda w tym wzorze i kolorze :loveu: Ty chyba gustujesz w szelkach norweskich

a do mnie dotarły wstążeczki i będzie drugie podejście do zrobienia obroży xD

Ja właśnie też mam pomysł zrobienia obroży, a raczej mama by ją zrobiła:D

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Hm, a Duffel ma 50 w szyi, więc tak na styk by była chyba...:razz:

Tak jak mówi Agnes uwaga na rozmiarówkę. Najlepiej do nich zadzwonić i zapytać, bo niestety w razie czego zwrotów nie przyjmują. Potem musisz się bujać z za małą bądź za dużą obrożą.
A tak cała reszta na szóstkę z plusem.

Aza wygląda genialnie w tej wozie. Lepiej niż w poprzedniej czerwonej, którą teraz ma murakami.

Mam taką ochotę na nowe zakupy, ale mam mocne postanowienie, że zrywam z nałogiem... tia jjjasssnee

Posted

MakeBelieve napisał(a):
2. Jaką nitke dać do szelek activdogowych pacyfek na żółtej taśmie z pomarańczowym polarkiem? :P Zielona neon czy cytrynowa?:)

Zielony neon. Cytrynowej nie będzie w ogóle widać na żółtej taśmie.