Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez do el perro nie jestem przekonana, zobacze najwyzej sprzedam;) Jest poki co bardzo sztywna, mam nadzieje, ze sie "ulozy"

I cala kolekcja, pitmana 2,5 nie uzywam i czarnej parcianej smyczy tez nie)

Posted

Zazdroszczę... Sama mam ochotę na kolejny taki odblask (mamy już czerwony).
Od miesiąca niczego nie kupiłam, zobaczymy ile wytrwam w tym postanowieniu... ;)

Posted

A powiedzcie mi 2 rzeczy:
1. gdzie znajde pomarańczową smycz? Bo na myśl przychodzi mi tylko rogz, red dingo ew. (nie sprawdzałam) i z muscata odblask..
Gdzieś jeszcze? Najlepiej odblask..
2. Jaką nitke dać do szelek activdogowych pacyfek na żółtej taśmie z pomarańczowym polarkiem? :P Zielona neon czy cytrynowa?:)

Posted

MakeBelieve napisał(a):
1. gdzie znajde pomarańczową smycz? Bo na myśl przychodzi mi tylko rogz, red dingo ew. (nie sprawdzałam) i z muscata odblask..

Hamilton ma dużo kolorów z tym, że bez odblasków.

Posted

MakeBelieve napisał(a):
2. Jaką nitke dać do szelek activdogowych pacyfek na żółtej taśmie z pomarańczowym polarkiem? :P Zielona neon czy cytrynowa?:)

jeszcze le perro ma pomarańczową smycz, ale też nie odblask

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Ale ja potrzebuje max. 1,5 cm szerokości :)
Co byście wzięli, odblask czy miękkie i lekkie rogza? No i tak myśle, czy 11 mm czy 16 .. Bo chce do tych szelek kupić.

odblask zdecydowanie

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Ale ja potrzebuje max. 1,5 cm szerokości :)
Co byście wzięli, odblask czy miękkie i lekkie rogza? No i tak myśle, czy 11 mm czy 16 .. Bo chce do tych szelek kupić.

Napewno 11mm. Bardzo fajnie to wygląda z szerszymi obrożami/szelkami a smycz 16 w połączeniu z yorkiem - kiepsko...
A, zapomniałam dopisać - wzięłabym miękkie i lekkie.

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Szelki i obróżki też 16 mm mamy :))
Tylko znowu odblask 11 mm ma tylko 1 nitkę odblaskową ..

ja nie lubi lekkich i miękkich, raz nie podobają mi się, a dwa to są nietrwałe (mechaci się szybko, mam smycz 11)