Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Monia* napisał(a):
Jak ją złapię to zrobię fotkę kurdupla w 4cm ;). Miśka jest trochę grubsza, Shina ma anoreksję :evil_lol:
Mi się ta mocna czerwień nawet podoba na Hexolinie ;)
Dlatego obiecałam że jak cokolwiek się będzie działo to nie będę narzekać ;)
Rozmar S wszystkich obróżek

moja tez nosi S od nich , a wydawaly sie wieksze ;)
w takim razie jak tak zachwalasz ja napewno zamowie i sprobujemy czy nam tez bd odpowiadac
no Miska napewno anorekcji nie ma :evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
moja tez nosi S od nich , a wydawaly sie wieksze ;)
w takim razie jak tak zachwalasz ja napewno zamowie i sprobujemy czy nam tez bd odpowiadac
no Miska napewno anorekcji nie ma :evil_lol:

Suczydła mają chude szyjki ;)
Ja jestem zadowolona na razie, zobaczymy jak wyjdzie użytkowanie ;)
I tak Shina przytyła, więc nie jest już kościotrupem jak kilka miesięcy temu :)

Posted

diabelkowa napisał(a):
w szelkach super, w 4 cm niespecjalnie. My juz dawno bylismy modni, ale 4 cm nie dla nas

gops napisał(a):
no te 4cm to srednio :)
ale w szelkach bardzo ladnie

Hehe, biedna nie miała siły utrzymać tej obróżki - oczywiście to nie dla niej obróżka;) 3 cm jeszcze w miarę fajnie na niej wyglądają, ale 4 to już przesada. Miałyśmy ostatnio 1,6 albo 2 cm i niestety zupełnie jej nie służyło, mimo że chodzi jak w zegarku na obroży - lekkie naprężenie i od razu kaszlała, dlatego szeleczki ;)

Posted

Czy widział ktoś kiedyś czarną smycz taśmową 25mm o długości ok.2m najlepiej regulowaną?
Bo rogz jest dla mnie trochę za krótki i jak na smycz uważam, że bardzo drogi.

Posted

sator_k_ napisał(a):
Czy widział ktoś kiedyś czarną smycz taśmową 25mm o długości ok.2m najlepiej regulowaną?

chaba i dingo takie robi , mam taka dingo 2,5cm podwojna najwiekszy karabin i sredni 2,20m bodajze 3 przepiecia, kosztowala 32zl w zologu napewno w necie bd tzn powinna

Posted

sator_k_ napisał(a):

Widziałam, sama taką mam, robioną przez taks. ;) Właśnie 25mm, przepinana, 2m. Zapłaciłam za nią 15zł. :evil_lol:

Posted

a mnie się podobają zwłaszcza jeśli miałaby być taka smycz :) przynajmniej brudu by nie było na niej widać :lol:

[quote name='Marta_Ares']Hej potrzebuje pomocy/opinii na temat tych kolorów, wzorow (lepszych zdjeci obecnie nie posiadam)

szerokosć 3cm, podoba sie???

Posted

Ana04 napisał(a):
Widziałam, sama taką mam, robioną przez taks. ;) Właśnie 25mm, przepinana, 2m. Zapłaciłam za nią 15zł. :evil_lol:

A ja za 14 zł i to 2,4m (szer. też 25 mm) :evil_lol:

Posted

WeronikaM napisał(a):
mam ochote na jakąś obróżkę rogz lub red ringo :D
najlepiej jej w konkretnych kolorach :)
co proponujecie ??? :D

To Twój dalmatin miał rogza różowego z miękkich? :razz:
Jeśli to nie Twój to to jest moja propozycja :D

Posted

Avaloth napisał(a):

Weronika coś różowego ! xd niebieski miałam proponowac, ale widzę w banerze że masz ;)

barberry napisał(a):
To Twój dalmatin miał rogza różowego z miękkich? :razz:
Jeśli to nie Twój to to jest moja propozycja :D

mam różowego lekkie i miekkie, nie wiem dlaczego na bannerze ta broża jest neibieska :lol:

Posted

WeronikaM napisał(a):
mam różowego lekkie i miekkie, nie wiem dlaczego na bannerze ta broża jest neibieska :lol:

to moze niebieska ? bo bardzo ładnie pasuje ;)

Posted

WeronikaM napisał(a):

A To na Twojej suni tak świetnie on wyglądał - pamiętałąm fotę dalmatyńczyka :D

W takim razieee może pomarańcz, niebieski lub ten różowy ale z odblasków? Jakoś nie pasują mi wzory do kropek nie wiem czemu ;)