toyota Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Marta_Ares']Toyota jak wroce do domu moge zrobic Ci zdjecie porownawcze rogza 16mm i 20mm :) Marto jak by Ci się chciało to bardzo proszę, bo jednak się " napalam " na tego Rogza zwłaszcza, że te najnowsze wzory są dostępne tylko od 20 mm. To zdjęcie jest super, a jaka ładna kolekcja :http://www.beata.boo.pl/etc/etc_98.jpg , tylko , że słabo można porównać te wielkości. NightQueen- Lupiny wykupiłam już prawie wszystkie wzory ;), bo ja mam 4 psy , więc mam komu kupować. Red Dingo mam jedną , ale jakoś tak dużo zapłaciłam za przesyłkę, że drogo mnie wyszła ta obroża. Czy możecie mi jakiś sklep RD polecić ? Quote
Natula Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 znalazłam zdjecie Luny w rogzowej nitce 25 mm Quote
Marta_Ares Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='toyota']Marto jak by Ci się chciało to bardzo proszę, bo jednak się " napalam " na tego Rogza zwłaszcza, że te najnowsze wzory są dostępne tylko od 20 mm. takie coś może być? zrobiłam jeszcze dla porównania na moim burku 6kg :D tylko tu wszystko w sierści ginie.... Quote
Kateczka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 :-o:loveu::loveu::loveu:jejku fioletowy Rogz limitowany:loveu::loveu::loveu: Quote
toyota Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Marta_Ares , a skąd ty wzięłaś tego psa ? Nigdy go nam nie pokazywałaś. :crazyeye: Tylko ciągle Aresika albo tą białą damę. Bardzo dziękuję za zdjęcia ! Quote
Korenia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Mój szkodnik w szelach od Kasi ;) I idąc za modą :evil_lol: w 4 cm :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 w szelkach super, w 4 cm niespecjalnie. My juz dawno bylismy modni, ale 4 cm nie dla nas Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 no te 4cm to srednio :) ale w szelkach bardzo ladnie Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Przyszłam się pochwalić, że Pitman stanął na wysokości zadania i już mam obróżki :multi:. Ta Hexoliny szeroka jest przezaje2biście mięciutka, dziurki mam jak chciałam (na własną odpowiedzialność, wyznaję publicznie ;)) i będziemy testować. W porównaniu do tej 3cm co wzięłam Shinie jest dużo przyjemniejsza w dotyku i lepiej się układa ;). Zdjęcia będą jak zgram i pozmniejszam, ale tylko domowe na szybko bo pada u nas :p Quote
Agnes Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A to na pewno Pitman?:evil_lol: Jakie kolory wzielas, ze takie toto miekkie? Moze ja zle kolory bralam:eviltong: Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 czekam na foty !! koniecznie chce zobaczyc Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ciężko kundle namówić do pozowania, więc zdjęcia na szybko robione po powitaniu więc na łóżku w dziwnych pozycjach :lol: Najpierw same obroże - 3 mają 3cm a czerwona 4cm ;) kółko jak widać spore, ale collara nie przebije :evil_lol: 2 szczęśliwe psy :cool3: i Shinucha http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/Pitman%20-%20obroze/CIMG9938.jpg?t=1294839874 Zobaczymy jak się będzie używało, mam nadzieję że dobrze i jakoś się im poukładają na szyjach ;) Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 kolko wielkie ale nawet fajnie wyglada! zaszallas tyle obroz :evil_lol: Shinie tez pieknie Quote
Agnes Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Wygladaja bardzo ladnie :) Ale tak jak mowilam nie da sie ocenic szerokosci na Hexie, bo jest czarna, obroza naokolo czarna sila rzeczy dla naszych oczu wydaje sie, ze jest tylko czerwona tasma ;) Obrozki bardzo ladne Czy czerwona nie jest tylko z dwoch tasm?? Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Agnes napisał(a):Wygladaja bardzo ladnie :) Ale tak jak mowilam nie da sie ocenic szerokosci na Hexie, bo jest czarna, obroza naokolo czarna sila rzeczy dla naszych oczu wydaje sie, ze jest tylko czerwona tasma ;) Obrozki bardzo ladne Czy czerwona nie jest tylko z dwoch tasm?? Dlatego bałam się brać jednolitej, bo szerokość by było widać ;). Z trzech, ale mięciusieńka jest wyjątkowo. Porównując z tą złotą czy nawet fioletową którą mam widać sporą różnicę w rodzaju taśmy. Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 *Monia* napisał(a):Dlatego bałam się brać jednolitej, bo szerokość by było widać ;). Z trzech, ale mięciusieńka jest wyjątkowo. Porównując z tą złotą czy nawet fioletową którą mam widać sporą różnicę w rodzaju taśmy. tak zlota tez mialam dosc dlugo i byla twarda bo to 3 tasmy sa ;) spojz czy ta 4cm czerwona ma 2 czy 3 warstwy? i czekam na fotki w czarno niebeiskich sa tak tanie na stronie pitmana ze chyba tez kupie :lol: dlatego jest miekka bo oni maja rozne tasmy , czarna i czerwone sa napewno miekkie, zlota juz gorzej niestety Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Hej potrzebuje pomocy/opinii na temat tych kolorów, wzorow (lepszych zdjeci obecnie nie posiadam) szerokosć 3cm, podoba sie??? Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 mi sie nie podoba, malo wyrazny wzorek i kolor taki bury Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='gops']tak zlota tez mialam dosc dlugo i byla twarda bo to 3 tasmy sa ;) spojz czy ta 4cm czerwona ma 2 czy 3 warstwy? i czekam na fotki w czarno niebeiskich sa tak tanie na stronie pitmana ze chyba tez kupie :lol: Za sztywna, ale młodej raczej to nie przeszkadza, bo ona ma luźno zawsze obrożę ;). porównanie z fioletową (widać 3 warstwy ;)) fioletowej nie da się prosto ułożyć ;) Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 oj Monia Monia korcisz :evil_lol: sama mam ochote na ta czerowono czarna 4cm :roll: rzeczywiscie widac 3 warstwy , moze i my sprobuje musialas pewnie prosic o wiecej dzuirek ? Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 gops napisał(a):oj Monia Monia korcisz :evil_lol: sama mam ochote na ta czerowono czarna 4cm :roll: rzeczywiscie widac 3 warstwy , moze i my sprobuje musialas pewnie prosic o wiecej dzuirek ? Wiem :diabloti:. Na Shinie fotę też chcesz? Tylko ona zawsze powykrzywiana wychodzi jak jej cokolwiek przymierzam :evil_lol: Z większą ilością dziurek to bardzo skomplikowana historia i bardzo długa rozmowa na ten temat była, ale jest ich więcej na moją odpowiedzialność ;). Tak, trudna klientka ze mnie :p Quote
gops Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 *Monia* napisał(a):Wiem :diabloti:. Na Shinie fotę też chcesz? Tylko ona zawsze powykrzywiana wychodzi jak jej cokolwiek przymierzam :evil_lol: Z większą ilością dziurek to bardzo skomplikowana historia i bardzo długa rozmowa na ten temat była, ale jest ich więcej na moją odpowiedzialność ;). Tak, trudna klientka ze mnie :p mozesz dac , chcoiaz Miska ma calkiem inna budowe wiec tez inaczej ale chetnie zobacze bardzo mi sie podoba a jak mowisz ze miekka to sie skusze chyba :lol: co do dziurek to ich rozumeiem, na 3 warstwach dizurki moga wypadac i to by zle o nich swiadczylo , zaraz zaczne z nimi rozmawiam na temat dizurek :lol: wzielas rozmiar M? Quote
*Monia* Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 gops napisał(a):mozesz dac , chcoiaz Miska ma calkiem inna budowe wiec tez inaczej ale chetnie zobacze bardzo mi sie podoba a jak mowisz ze miekka to sie skusze chyba :lol: co do dziurek to ich rozumeiem, na 3 warstwach dizurki moga wypadac i to by zle o nich swiadczylo , zaraz zaczne z nimi rozmawiam na temat dizurek :lol: wzielas rozmiar M? Jak ją złapię to zrobię fotkę kurdupla w 4cm ;). Miśka jest trochę grubsza, Shina ma anoreksję :evil_lol: Mi się ta mocna czerwień nawet podoba na Hexolinie ;) Dlatego obiecałam że jak cokolwiek się będzie działo to nie będę narzekać ;) Rozmar S wszystkich obróżek Quote
Recommended Posts