zaba14 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Pepsi jeśli na stronie nie ma o tym wzmianki to zadzwoń jeszcze raz że to nie z Twojej winy jest i chcesz wymienić ale bez ponoszenia kosztów, bo psa zmierzyłaś dobrze.. ale jesli wzmianka na stronie istnieje to już Twoja wina.. ;) Quote
Naklejka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jeszcze jedno pytanie, jaki kolor dla Jetsana? http://allegro.pl/obroze-z-cwiekami-nowosc-ozdobne-pieski-i1322929493.html :cool3: Obroża raczej 3cm:p Quote
Vectra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='gops']ja nie widze 2kg yorkow biegajacych w 3cm , ani 10kg kundelkow czy pudelkow biegajacych w 4cm widze za to psy powyzej 15kg te "psy" znaczy suki czyli gatunek gorszy , nie ważą 15kg , nawet nie mają 37 cm wzrostu , ale noszą od zawsze 4cm :) Quote
papisia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zaba14 napisał(a):Pepsi jeśli na stronie nie ma o tym wzmianki to zadzwoń jeszcze raz że to nie z Twojej winy jest i chcesz wymienić ale bez ponoszenia kosztów, bo psa zmierzyłaś dobrze.. ale jesli wzmianka na stronie istnieje to już Twoja wina.. ;) Kupiłam obrożę o zakresie regulacji 47-55cm. Kupiłam ją z ich aukcji na allegro gdzie wyraźnie jest to podane... Nijak ma się to do faktycznego stanu bo jak mogę taką obrożę zapiąć na drugą dziurkę suce o obwodzie 45cm? Nie wiem... El perro mam dla Karolka 65cm gdzie zakres regulacji jest 46-54... Regulacja mniejsza o 1cm niż u wozy... Źle podają te wymiary i tyle... Zwracać nie będę - obroża jutro jedzie do nowego domu :D Quote
Natula Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 nareszcie normalnego neta oddali, czytam od 3 dni na komórce i płacze ze nie moge nic napisać :D wole wąskie obroze ale szerokie szelki :cool3: i tak dla kazdej suki co innego Luna miała do tej pory tylko rogzy zaciski 2 cm(http://img689.imageshack.us/img689/140/dsc0421u.jpg) i łańcuszek 2,5cm powiem szczerze ze wole na niej 2 cm mam taksową 3 cm, jak sie przyzwyczaiłam do niej to juz ok , ale na poczatku za duzo zajmowała miejsca, teraz chodzi w zacisku 2,5 cm rogza i ten jest dla mnie zbyt masywny. Luna wazy 45 kg i ma 71 cm w kłebie, ma mocną potęzną szyje(co ją też skraca) ale mała głowe i nie lubie jak obroża ją jeszcze skraca. Mozecie powiedziec ze tasiemka i co z tego jak ona nie ciągnie, chodzi na luźniej smyczy wiec myśle ze jej wygodnie . Obroze ściagam tylko na noc wiec, w domu jak lezy to 25 mm jest za szeroko a 20 akurat. za to Amelka(wzrost koło 70cm ale 30 kg narazie ) chodzi teraz na 20mm rogza i mi troszke mało, ale szyjka jeszcze wąska(choć strasznie dłuuuuga) wiec czeka na 25mm rogza a i jeszcze rogz grubością jest bez porównania do taśm taksowych, red dingo czy Marty(tylko takie miałam) taksowa obroza 30 mm wyglada duzo delikatniej niz rogz 25mm Nessie (5 kg) ma bardzo długą szyje i mase włosów, chodzi głównie w Mkach rogzowych, ale dostałysmy od Marty gratisową obroze 2 cm , z miekkiej tasmy i jest super, duzo lepiej niz rogz ! Ona akurat ciągnie, na tej 2 cm mięciutkiej jest idealnie Mam ochote spróbować coś szerszego ale chyba nie zacisk, zobaczymy . Narazie kocham rogza 20 mm ewentualnie 25 :loveu: Quote
gops Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Vectra napisał(a):te "psy" znaczy suki czyli gatunek gorszy , nie ważą 15kg , nawet nie mają 37 cm wzrostu , ale noszą od zawsze 4cm :) ] wygladaja na grubsze :diabloti: bardzo im ladnie wedlug mnie ;) Quote
Vectra Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 gops napisał(a):wygladaja na grubsze :diabloti: bardzo im ladnie wedlug mnie ;) bo to właśnie staffik cały ... karykaturalna postać psa ładnie to tam ładnie , grunt że nie wyłażą z tego Quote
NightQueen Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 toyota może spróbujesz z lupine, ma 18 cm, a okucia nie są duże albo Red dingo, tez ma 18 mm Quote
Asia&Kleo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Vectra']te "psy" znaczy suki czyli gatunek gorszy , nie ważą 15kg , nawet nie mają 37 cm wzrostu , ale noszą od zawsze 4cm :) http://img718.imageshack.us/i/1001832may.jpg/ A gdzie, foksterier ma 4cm?!:evil_lol::diabloti: (oczywiście nie pytam na poważnie;)) Quote
jo_ann Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 nie ma ktos nadwyzki Rogza L z nitka czerwonej lub pomaranczowej?:razz: Quote
Asia&Kleo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Na zbyciu mam jedynie xlkę skracaną i inny wzorek Quote
Yuveza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 co to za cudo? nowy nabytek, czy 'zbytek' :evil_lol: Quote
Natula Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 widział ktoś gdzieś zółtą smycz Red Dingo M obojętnie która długość ale pojedyńcza i wersja zwykła bez odblasków ??? Quote
Marta_Ares Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Które połączenie dla Aresa :) a moze jakies inne propozycje? Quote
veegas5 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mi najbardziej podoba się zestawienie z żółtą tasiemką podkładową, chodź zielony też jest niczego sobie. :) Quote
Guest papillonek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Tak do Aresa żółty jak najbardziej :D Quote
Cieplutkaa. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Żółty najbardziej pasuje, ale będzie podobnie do tych szelek, które już macie, więc może tym razem coś dla odmiany? ;) Na czerwień jak się zapatrujecie? Quote
Marta_Ares Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 właśnie z zoltym tez mi sie najbardziej podoba, ale podobne do tego co mamy :D nad czerwonym tez sie zastanawiam, bo fajnie to wygląda Quote
Naklejka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Z żółtym ślicznie :) ponawiam pytanie... [quote name='Naklejka']Jeszcze jedno pytanie, jaki kolor dla Jetsana? http://allegro.pl/obroze-z-cwiekami-nowosc-ozdobne-pieski-i1322929493.html :cool3: Obroża raczej 3cm:p Quote
Asia&Kleo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mi zielony się podoba, a z żółtą to już macie:) Myślę, że do tego "kosmicznego" wzorku będzie również pasowała zwykła czerń;) Quote
*Monia* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Naklejka - ja bym brała niebieski z jednolitych, albo żółty jak chcesz coś bardziej rzucającego się w oczy w tych kudłach ;). Zamówiłam w końcu tego Pitmana dla Hexy. Opiszę wrażenia i w ogóle jak obrożę dostanę w swoje łapki, a obfocę jak będziemy testować na spacerze. Na razie siedzę cicho, bo się naprodukowałam już dzisiaj sporo na temat obróżki 'moich marzeń' :evil_lol:. Shina dostanie 3cm ;) Quote
Natula Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Marta, z czerwonym :) Naklejka moze zółta? zamówiłam 4 obroze i smycz u Marty :D juz sie nie moge doczekać (osiemnastke miałam w sobote to i kasa jest :evil_lol: ) Nessie dostała rogza limitowanego 16 mm a tu w 20 mm od Marty Quote
Recommended Posts