Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powracam, z kolejnym pytaniem :diabloti:
Seter irlandzki wujka chodzi w kolczatce... co prawda przewróconej, ale jakoś kasy im nie brak, więc mogli by mu zafundować... mniejsza o to.
Chcę bydlunowi zrobić prezent świąteczny, w miarę tani, bo mam też inne wydatki, więc stawiam na ManMat, bo Rogz finansowo raczej mnie przerasta. Zobaczymy jak będzie, może nawet pokuszę się na ManMat'owy komplecik ;).
Mam duuże wątpliwości. Stawiam na niebieski, bo czerwony będzie zlewał się z sierścią, a zielony jakoś mi nie pasuje ;). No i nie wiem czy classic, czy półzacisk...
ManMat obroża classic \"M-M\" - niebieska
ManMat obroża półzacisk \"M-M\" niebieska - XLarge
byłyby dobre rozmiarem? tzn. classic jestem prawie że pewna, ale półzacisku już nie :roll:
a może lepiej półzacisk regulowany?
ManMat obroża półzacisk \"M-M\" - niebieska
i ta smycz?
ManMat smycz \"M-M\" - niebieska

ło matko... ale wątpliwości :crazyeye:
Ze mnie to taki upierdliwiec jest, ale chcę wybrać dobrze, żeby nie wyrzucić pieniędzy w błoto i nie zrobić krzywdy sierściuchowi :roll:.

• Upvote 1
Posted

Jeśli nie wiesz ile dokładnie pies ma w szyi, to nie bierz tego półzacisku z drugiego linka :cool3: to miękkie podszycie jest bardzo fajne, ale przez nie obroża nie ma regulacji więc trzeba ją dobrze dobrać.

Posted

klasyczna czy półzacisk - półzacisk moim zdaniem lepszy, bo klasyczną obrożę trzeba za każdym razem rozregulowywać, żeby zdjąć a półzacisk wystarczy poluzować ;) ( tzn ta zaciskającą się część) MM nie miałam, jedyny jaki kupiłam zaginął na poczcie i nie dotarł :loveu: Również zamierzam kupić,ale po nowym roku, więc jak już kupisz to daj znać jak sie sprawuje ;)

Posted

Onomato-Peja, nie ma sprawy ;)
czyli półzacisk regulowany. no to będziemy mieć zabawę... na następne święta biorę się za sledy i linkę z amortyzatorem do bj, tak to jest jak się nie ma własnego psa :evil_lol:

Posted

I nasze zbiory :oops:
[URL napisał(a):
http://images37.fotosik.pl/210/9c5ca7b5e366e567med.jpg

(przepraszam za jakość zdjęć, ale z moją 'cyfrówka' nie da się pracować -.-)

Moj pudlasty ma identyczny komplecik z BIEDRONKI :cool3: Świetne te obroże od Marty:p PASUJĄ SUPERRR