Kirima Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Powracam, z kolejnym pytaniem :diabloti: Seter irlandzki wujka chodzi w kolczatce... co prawda przewróconej, ale jakoś kasy im nie brak, więc mogli by mu zafundować... mniejsza o to. Chcę bydlunowi zrobić prezent świąteczny, w miarę tani, bo mam też inne wydatki, więc stawiam na ManMat, bo Rogz finansowo raczej mnie przerasta. Zobaczymy jak będzie, może nawet pokuszę się na ManMat'owy komplecik ;). Mam duuże wątpliwości. Stawiam na niebieski, bo czerwony będzie zlewał się z sierścią, a zielony jakoś mi nie pasuje ;). No i nie wiem czy classic, czy półzacisk... ManMat obroża classic \"M-M\" - niebieska ManMat obroża półzacisk \"M-M\" niebieska - XLarge byłyby dobre rozmiarem? tzn. classic jestem prawie że pewna, ale półzacisku już nie :roll: a może lepiej półzacisk regulowany? ManMat obroża półzacisk \"M-M\" - niebieska i ta smycz? ManMat smycz \"M-M\" - niebieska ło matko... ale wątpliwości :crazyeye: Ze mnie to taki upierdliwiec jest, ale chcę wybrać dobrze, żeby nie wyrzucić pieniędzy w błoto i nie zrobić krzywdy sierściuchowi :roll:. 1 Quote
agaciaaa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jeśli nie wiesz ile dokładnie pies ma w szyi, to nie bierz tego półzacisku z drugiego linka :cool3: to miękkie podszycie jest bardzo fajne, ale przez nie obroża nie ma regulacji więc trzeba ją dobrze dobrać. Quote
Onomato-Peja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 klasyczna czy półzacisk - półzacisk moim zdaniem lepszy, bo klasyczną obrożę trzeba za każdym razem rozregulowywać, żeby zdjąć a półzacisk wystarczy poluzować ;) ( tzn ta zaciskającą się część) MM nie miałam, jedyny jaki kupiłam zaginął na poczcie i nie dotarł :loveu: Również zamierzam kupić,ale po nowym roku, więc jak już kupisz to daj znać jak sie sprawuje ;) Quote
metaxa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Marta_Ares... te zieleności:loveu::loveu: Quote
Kirima Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Onomato-Peja, nie ma sprawy ;) czyli półzacisk regulowany. no to będziemy mieć zabawę... na następne święta biorę się za sledy i linkę z amortyzatorem do bj, tak to jest jak się nie ma własnego psa :evil_lol: Quote
Foxowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Złowroga Foxowa wpada tutaj xD Mam chrapkę na RD i myślę nad wzorkiem, który do Fuksa lepszy? Obroża M - BONARAMA RED RED DINGO Obroża M - PAWPRINT PURPLE RED DINGO albo czysta Obroża M - ŻÓŁTA RED DINGO Albo może inne wzorki dla Fuksa. Bo za dużo tego dla mnie i nieobiektywnie myśle :D:D Quote
Hawanka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Otoshi a może taką obroże ?? Obroża L - CIRCADELIC MID BLUE RED DINGO lub Obroża L - FLYING BONES RED DINGO lub Obroża L - HIBISCUS BLUE RED DINGO Do tego taką samą smycz ?? Ślicznie seterek by wyglądał :loveu: Quote
Hawanka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Foxowa ta obróżka jest śliczna sama bym sie skusiła ale szukam ładnych szelek dla fafika :multi: Quote
Foxowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hawanka nad tą właśnie najintensywniej myślę :D Jak w skarbonce będzie na wysyłkę to kupujemy :loveu: Quote
Feigned Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Foxowa, mi się bardziej fioletowa podoba :cool3: Quote
Marta_Ares Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Wytrzymała smycz dla dużych psów BCM!!!Od zł!! (784463531) - Aukcje internetowe Allegro moze ktos chce tanio smycz rogza:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Feigned Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Marta_Ares']Wytrzymała smycz dla dużych psów BCM!!!Od zł!! (784463531) - Aukcje internetowe Allegro moze ktos chce tanio smycz rogza:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobre. :roflt: Quote
metaxa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 No to wstawiam obiecane zdjecia obrozkowe.. klory wygladaja slabo bo robine przed chwila w slabym swietle ;/ Quote
MakeBelieve Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ludzie, nie widział ktoś może szelek albo obroży rogzowej s cow patch? (krówki). albo może ma ktoś na sprzedaż? Quote
Kashdog Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Chyba się zdecyduję na tego 'Rogza', widać, że karabińczyk jest 'mocny' :evil_lol: Zaraz wgram zdjęcia Fifi w obrożach od Marta_Ares :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 oj Vini już chyba nie znajdziesz ... ;) Licytujemy smyczkę flexi :evil_lol: Ale chyba i tak do schronu oddam bo to 2 i jest do 25 kg a moja zrywnica tyle waży :cool3: Quote
MakeBelieve Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Onomato-Peja, nie załamuj mnie ;/// Quote
Kashdog Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 I nasze zbiory :oops: (przepraszam za jakość zdjęć, ale z moją 'cyfrówka' nie da się pracować -.-) Quote
& Gloria & Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 I nasze zbiory :oops: [URL napisał(a):http://images37.fotosik.pl/210/9c5ca7b5e366e567med.jpg (przepraszam za jakość zdjęć, ale z moją 'cyfrówka' nie da się pracować -.-) Moj pudlasty ma identyczny komplecik z BIEDRONKI :cool3: Świetne te obroże od Marty:p PASUJĄ SUPERRR Quote
metaxa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Kashdog Ta zielona jest świetna :diabloti: Quote
konikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Kashdog']http://images42.fotosik.pl/126/0a94ceee038ff766med.jpg Ta taśma jest boska:loveu: Quote
Illusion Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vini. napisał(a):Onomato-Peja, nie załamuj mnie ;/// Pytałaś w telezoo? Quote
Recommended Posts