murakami Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Agnes napisał(a):a kto powiedzial, ze z taka tasiemka to musi byc activdog? ;) no właśnie. Bardzo ładne obroże, i jedne, i drugie, a wyboru każdy dokonuje sam. Uczciwa konkurencja, no problem :lol: Quote
Yuveza Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Obroże cudne, ładnie Maylo w tych czachach:D Quote
barberry Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jaka smycz pasuje do peace pup lupine? Oprócz peace pupowej lupinowej ;) Quote
Naklejka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 chyba zrezygnuję z kolców, bo wypatrzyłam to http://dogstyle.republika.pl/370.jpg :) fajnie byłoby mieć komplet smycz+obroża :) Quote
anetta Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 gops napisał(a):ale Cleo ma brzydkie szelki :diabloti::eviltong: Mi się kolor podoba, szerokośc juz nie za bardzo, wg. mnie powinny być truszkę szersze :cool1: Dobrze Maylo wygląda w czachach:p Kosmiczna takiemka jest urocza :lol: Quote
gops Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 anetta napisał(a):Mi się kolor podoba, szerokośc juz nie za bardzo, wg. mnie powinny być truszkę szersze :cool1: :evil_lol: mi tez sie podobaja, Asia je kupila odemnie :lol: co do szerokosci to fakt, 2,5cm na dosc duzym psie wyglada cienko Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 barberry napisał(a):Jaka smycz pasuje do peace pup lupine? Oprócz peace pupowej lupinowej ;) Będzie pasować jednolita np: błękitna, albo pomarańczowa. Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='anetta']Mi się kolor podoba, szerokośc juz nie za bardzo, wg. mnie powinny być truszkę szersze :cool1 Dla mnie też nie wygląda super szer.2,5cm na Kleo, ale te RD wyjątkowo mi się podobają na niej;) ze względu na kolor( mój ulubiony) Mam jeszcze 3cm guardy Pitmany. I od Tz Marty, także 3cm, ale sucz z nich wyrosła i nosi je teraz Supeł :) Do Lupine'a peace pup będzie pasować niebieskia, jak Justa wspomniała i tradycyjna czarna smycz. Quote
Kashdog Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Agnes napisał(a):a kto powiedzial, ze z taka tasiemka to musi byc activdog? ;) Nikt tak nie powiedział. Ale większości właśnie kojarzy się z ad. Quote
Marta_Ares Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 mamy i szeleczki, na razie zdjęcie tylko domowe Quote
Kashdog Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Marta, obroża rasta ile ma cm szerokości? Quote
Onomato-Peja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Marta... Ty to na prawdę lubisz kusic... Quote
Marta_Ares Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Agnes dzięki :loveu: Kashdog - 3cm :) Peja oj tam :P obroże mamy w podobnym połączeniu i bardzo mi się podoba, dlatego szeleczki takie tez chciałam:D Quote
Onomato-Peja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Te szelki to 3cm? wygląda jak 4. ;) Pewności nie mam :D Jakby to były 4 to... :loveu: chociaż na razie i tak brak funduszy. ;) Quote
Marta_Ares Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 przod tych szelek to 4cm :) tył 2,5cm :) Quote
veegas5 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Oto nasz nowy nabytek,już przetestowany na spacerze :lol: Quote
gops Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 viva rogz 2,5cm zatrzask 34-58cm , floral tartan zacisk 2,5cm 34-55cm - jakby co to pw :) Quote
Yuveza Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Mi się bardzo podoba ten wzorek weszka ale mam białego psa, musiałabym wziąć podkład kontrastowy, zapewne byłby to różowy:D albo fioletowy Quote
sator_k_ Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ostatnio zepsuła nam się linkowa smycz i pewnie będę szukała niedługo drugiej. Czy możecie polecić jakieś 5m linki z karabinczykiem dla większego psa. Kolor czarny. Quote
weszka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='westie_justa']Mi się bardzo podoba ten wzorek weszka ale mam białego psa, musiałabym wziąć podkład kontrastowy, zapewne byłby to różowy:D albo fioletowy Nie bardzo rozumiem bo tu polar i taśma też są nieźle kontrastowe ;) Quote
Asia&Kleo Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Weszka, ładna obroża i model oczywiście też:) Widzę zacisk jak w Lupine'ach;) Quote
Recommended Posts