Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnes napisał(a):
a kto powiedzial, ze z taka tasiemka to musi byc activdog? ;)

no właśnie. Bardzo ładne obroże, i jedne, i drugie, a wyboru każdy dokonuje sam. Uczciwa konkurencja, no problem :lol:

Posted

gops napisał(a):
ale Cleo ma brzydkie szelki :diabloti::eviltong:

Mi się kolor podoba, szerokośc juz nie za bardzo, wg. mnie powinny być truszkę szersze :cool1:

Dobrze Maylo wygląda w czachach:p Kosmiczna takiemka jest urocza :lol:

Posted

anetta napisał(a):
Mi się kolor podoba, szerokośc juz nie za bardzo, wg. mnie powinny być truszkę szersze :cool1:

:evil_lol:
mi tez sie podobaja, Asia je kupila odemnie :lol:
co do szerokosci to fakt, 2,5cm na dosc duzym psie wyglada cienko

Posted

[quote name='anetta']Mi się kolor podoba, szerokośc juz nie za bardzo, wg. mnie powinny być truszkę szersze :cool1
Dla mnie też nie wygląda super szer.2,5cm na Kleo, ale te RD wyjątkowo mi się podobają na niej;) ze względu na kolor( mój ulubiony)
Mam jeszcze 3cm guardy Pitmany. I od Tz Marty, także 3cm, ale sucz z nich wyrosła i nosi je teraz Supeł :)
Do Lupine'a peace pup będzie pasować niebieskia, jak Justa wspomniała i tradycyjna czarna smycz.

Posted

[quote name='westie_justa']Mi się bardzo podoba ten wzorek weszka ale mam białego psa, musiałabym wziąć podkład kontrastowy, zapewne byłby to różowy:D albo fioletowy

Nie bardzo rozumiem bo tu polar i taśma też są nieźle kontrastowe ;)