Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coraz więcej rzeczy mi się zbiera których nie używamy wcale i chyba mogę się ich pozbyć jak by ktoś był chętny :p

Zainteresowanych zapraszam na PW.
Myślę jeszcze nad sprzedaniem Lupina na zatrzask, ale chyba jeszcze do tego nie dojrzałam bo mi się podoba, nieważne że nie używam :evil_lol:

Posted

No dobra dredy są, tylko odkryłam jeszcze jeden problem.. :diabloti:

Obroża powinna być założona odwrotnie, tak żeby kolory układały się jak na czapce :evil_lol:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
*Monia* ta niebieska skórzana bardzo fajna, jakie wymiary ;))

Obydwie mają tyle samo - min. 35 cm a max ok 44 cm. Shina ma 38 w szyi i ma na przedostatnią dziurkę ;)

Posted

Zastanawiam się czy tego Lipina sprzedawać czy nie... W kwiatki (chyba flower power). Podoba mi się ale nie lubię zatrzasków. Może ma ktoś taki półzacisk na zbyciu i będę mogła bez żalu się pozbyć zatrzasku? :cool3:

Posted

[quote name='Ashley']W ramach ciekawostek - obroże antyczne :)

Te sa jakieś strasznie groteskowe ;) Sama widziałam na jednej wystawie w Czechach obroże z XVIII i XIX wieku i szczerze powiedziawszy za dużo nie się różniły od naszych skórzanych oprócz klamry ;) i widocznych śladów użytkowania :)

Posted

[quote name='westie_justa']Super szelki, pasują jej:D
Wariat też niezły:evil_lol:
Dzięki:)
Papisia, mój jeden z ładniejszych wzorków lupine'a. Bardzo ładnie:) (ale wg mnie trochę za cienko:diabloti:)
Czy to labek?