Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaDi napisał(a):
Mam ten model od dłuższego czasu i strasznie się sponiewierał mimo,że nie były ekstremalnie używane:(

oo , ja mam dosc krotko ale uzywam czesto narazie jest wszystko ok .
oby tak jak najdluzej :roll:

Posted

Kupiłam dawno temu, ale w ogóle psom nie zakładałam bo to brudasy i szkoda obróżki :roll:
3cm

na modelce

W razie pytań zapraszam na PW :cool3:

I jeszcze czerwień 2,5 cm za duża na moje chudzielce, kupiona na bazarku z rok temu i tak sobie leży...

Zbieram na Pitmana 4cm dla Hexoliny i mam motywację do pozbywania się nieużywanych akcesoriów :lol:

Posted

fankafanty wyglądają uroczo :loveu:

A czy można jakoś specjalnie regulować długość tej rączki na górze? Czy to się uwzględnia przy zamówieniu?

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Ślicznie Duffelkowi w tych szeleczkach ;)

Dzięki ;)

Kasia&Mela napisał(a):
to szerokość 2,5 cm czy 3 cm?

PS. Dufflowi jest bardzo do twarzy (tak właściwie do pyska ;))

2,5 cm, a ten pasek na klatce piersiowej ma 3 cm.

Talia napisał(a):
Ewa&Duffel, śliczne szelki :) Sama nad takimi myślałam :) Ile mniej więcej takie kosztują?

Są naprawdę świetne, śliczne i bardzo wygodne ;)
Nasze kosztowały 68 zł, cena zależy oczywiście od wielkości, szerokości a także tego, gdzie będzie naszyta kolorowa tasiemka.

Posted

[quote name='Talia']Ślicznie wyglądają te szelki na jasnej sierści ;)
Dzięki Talia :-)
[quote name='Paulix']fankafanty wyglądają uroczo :loveu:

A czy można jakoś specjalnie regulować długość tej rączki na górze? Czy to się uwzględnia przy zamówieniu?
Dzięki Paulix :-) Nasze rączki nie są regulowane ale zapytaj Martę może coś wymyślą :-)

Posted

fankafanty napisał(a):
Dzięki Paulix :-) Nasze rączki nie są regulowane ale zapytaj Martę może coś wymyślą :-)

A czy jak zamawiałaś, to ustalałaś jaka będzie długość tej rączki? Na razie nie zamawiam, ale może na wiosnę dla bordera się pokuszę... :-)

Posted

Sama nie wiem... teraz ma łańcuszek, ale za mocno się na nim poddusza... Nie wiem jaką obrożę kupić, bo chciałabym zrezygnować z szelek, a to paskudztwo lubi się wyrywać:placz: i jeszcze do tego ma bardzo obwisłe podgardle i kupe kłaków....

Szeleczki ma czerwone z muscata, chciałam coś budzącego respekt:cool3:

Posted

Naklejka napisał(a):
Ja też jestem przyzwyczajona do obroży...
3cm będą dobre? Obwód jego szyi ma chyba 57cm...

Ile on ma wzrostu, ile waży? Ja bym brała co najmniej 4cm szerokości, a nawet więcej ;)