gops Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 MaDi napisał(a):Mam ten model od dłuższego czasu i strasznie się sponiewierał mimo,że nie były ekstremalnie używane:( oo , ja mam dosc krotko ale uzywam czesto narazie jest wszystko ok . oby tak jak najdluzej :roll: Quote
Pestka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 To ja sie moze spytam, ma ktoś na zbyciu jakiegoś rogza 16mm? z seri z nitka lub miekkie i lekkie najbardziej pożądane ;) Quote
Smile of Red Witch Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ślicznie Duffelkowi w tych szeleczkach ;) Quote
Kasia&Mela Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 to szerokość 2,5 cm czy 3 cm? PS. Dufflowi jest bardzo do twarzy (tak właściwie do pyska ;)) Quote
Talia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ewa&Duffel, śliczne szelki :) Sama nad takimi myślałam :) Ile mniej więcej takie kosztują? Zapraszam do podpisu. Quote
*Monia* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Kupiłam dawno temu, ale w ogóle psom nie zakładałam bo to brudasy i szkoda obróżki :roll: 3cm na modelce W razie pytań zapraszam na PW :cool3: I jeszcze czerwień 2,5 cm za duża na moje chudzielce, kupiona na bazarku z rok temu i tak sobie leży... Zbieram na Pitmana 4cm dla Hexoliny i mam motywację do pozbywania się nieużywanych akcesoriów :lol: Quote
fankafanty Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 A nam się tak spodobały szelki Mayki, że zamówiliśmy u Marty i Marcina takie same dla naszych dziewczyn :loveu: Quote
Talia Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ślicznie wyglądają te szelki na jasnej sierści ;) Quote
Paulix Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 fankafanty wyglądają uroczo :loveu: A czy można jakoś specjalnie regulować długość tej rączki na górze? Czy to się uwzględnia przy zamówieniu? Quote
Ewa&Duffel Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):Ślicznie Duffelkowi w tych szeleczkach ;) Dzięki ;) Kasia&Mela napisał(a):to szerokość 2,5 cm czy 3 cm? PS. Dufflowi jest bardzo do twarzy (tak właściwie do pyska ;)) 2,5 cm, a ten pasek na klatce piersiowej ma 3 cm. Talia napisał(a):Ewa&Duffel, śliczne szelki :) Sama nad takimi myślałam :) Ile mniej więcej takie kosztują? Są naprawdę świetne, śliczne i bardzo wygodne ;) Nasze kosztowały 68 zł, cena zależy oczywiście od wielkości, szerokości a także tego, gdzie będzie naszyta kolorowa tasiemka. Quote
fankafanty Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Talia']Ślicznie wyglądają te szelki na jasnej sierści ;) Dzięki Talia :-) [quote name='Paulix']fankafanty wyglądają uroczo :loveu: A czy można jakoś specjalnie regulować długość tej rączki na górze? Czy to się uwzględnia przy zamówieniu? Dzięki Paulix :-) Nasze rączki nie są regulowane ale zapytaj Martę może coś wymyślą :-) Quote
Paulix Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 fankafanty napisał(a):Dzięki Paulix :-) Nasze rączki nie są regulowane ale zapytaj Martę może coś wymyślą :-) A czy jak zamawiałaś, to ustalałaś jaka będzie długość tej rączki? Na razie nie zamawiam, ale może na wiosnę dla bordera się pokuszę... :-) Quote
Naklejka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wiecie gdzie można kupić obrożę z ćwiekami w kształcie kolców? :D Quote
gops Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Naklejka napisał(a):Wiecie gdzie można kupić obrożę z ćwiekami w kształcie kolców? :D pitman , TZ Marty :) Quote
Naklejka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 o dzięki, znalazłam jeszcze takie... http://allegro.pl/obroza-dla-psa-kolcami-ozdobnymi-25-mm-70-cm-i1377521833.html Quote
gops Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Naklejka']o dzięki, znalazłam jeszcze takie... http://allegro.pl/obroza-dla-psa-kolcami-ozdobnymi-25-mm-70-cm-i1377521833.html zdjecia sa slabe ale chyba za ta cene to nic mocnego :) Quote
NightQueen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Naklejka']o dzięki, znalazłam jeszcze takie... http://allegro.pl/obroza-dla-psa-kolcami-ozdobnymi-25-mm-70-cm-i1377521833.html dla mastiffa trochę chyba za wąskie :p Ja polecam obroże od Tz Marty ;) fajne kolce robią :loveu: Quote
Naklejka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Sama nie wiem... teraz ma łańcuszek, ale za mocno się na nim poddusza... Nie wiem jaką obrożę kupić, bo chciałabym zrezygnować z szelek, a to paskudztwo lubi się wyrywać:placz: i jeszcze do tego ma bardzo obwisłe podgardle i kupe kłaków.... Szeleczki ma czerwone z muscata, chciałam coś budzącego respekt:cool3: Quote
NightQueen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 jak łańcuszek za bardzo poddusza to może pół zacisk ? Quote
Naklejka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Parę razy goniłam psa z obrożą w reku, zaciskowe odpadają... Pół biedy, bo pies do domu zawsze spyla:lol: a w szelkach mocniej ciągnie do psów... Naprawdę nie wiem co robić, bo to to takie głupie jeszcze. Tak to wygląda: http://img18.imageshack.us/gal.php?g=img5112xz.jpg Ostatnio chodzi w szelach i w obroży, ale mi niewygodnie, bo się plączę smyczą:lol: Quote
NightQueen Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mi osobiście wygodniej się prowadza psy w obrożach, więc może kupisz jakąś szerszą, porządną obrożę? Quote
Naklejka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ja też jestem przyzwyczajona do obroży... 3cm będą dobre? Obwód jego szyi ma chyba 57cm... Quote
evel Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Naklejka napisał(a):Ja też jestem przyzwyczajona do obroży... 3cm będą dobre? Obwód jego szyi ma chyba 57cm... Ile on ma wzrostu, ile waży? Ja bym brała co najmniej 4cm szerokości, a nawet więcej ;) Quote
Naklejka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wzrost... z kłakami czy bez:lol:? ok 74cm ;) waga 45-50kg Quote
Recommended Posts