Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miałam ten pomarańcz na czarnych futrach i po pewnym czasie nie mogłam na niego patrzeć...nigdy wiecej

Marchewkowy, jak ubierzesz Princa w pomarańczowego rogza to tak jakbym ja moje futra w czarne... nie bedzie widac i sie zleje. Ten pomarańcz ma prawie identyczny odcien jak futro Prince :) fiolet weź

Posted

Natula napisał(a):
miałam ten pomarańcz na czarnych futrach i po pewnym czasie nie mogłam na niego patrzeć...nigdy wiecej

Haha u mnie było podobnie :) Także chyba Cie rozumiem.

Posted

vege* napisał(a):
to ile twoje psiaki w szyi maja? :>

Chude mają szyjki. Dirki ok. 43 cm, Vesper i Furla ok. 41-42 cm :)

Ashley napisał(a):
Weszko - Twoje dziewczyny w activdogach - rewelacja :)

Miło mi :p A jak tam "wasza" nowa obróżka? Pochwalisz się? :cool3:

Posted

NightQueen napisał(a):
ten pomarańcz jest genialny, też go mam i chyba jest moją ulubioną obrożą :loveu:

P.S nie wolno cytować całych zdjęć ;)

Nie wiedziałam :) Poza tym zrobiłam odpowiedz z cytatem i fotki same się skopiowały.
No cóż teraz już wiem :D Szkoda że u nas w zoologach nie ma rogza bo bym przymierzyła.

Asia&Luna napisał(a):
Fiolet lub czerwień:)

Fiolet swoją drogą :D Mam już smycz obróżkę się dokupi, ale pomarańcz kusi :P

Asia&Luna napisał(a):
Fiolet lub czerwień:)

Natula napisał(a):

Marchewkowy, jak ubierzesz Princa w pomarańczowego rogza to tak jakbym ja moje futra w czarne... nie bedzie widac i sie zleje. Ten pomarańcz ma prawie identyczny odcien jak futro Prince :) fiolet weź

Może będzie widać coś :P

Posted

[quote name='Asia&Luna']

Wszystkim obrożomaniakom-Szczęśliwego Nowego Roku!!!:multi::multi::multi:
Życzy Asia:)

:multi::multi::multi: WZAJEMNIE:multi::multi::multi:

Posted

A ja się pochwalę że zamówiłam mojej Dejzi (west z avatara) czarną skórzaną obroże z cekinkami. Nie wiem z jakiej firmy - nie obchodzi mnie to zbytnio. Obroża zamówiona na dogomaniackim bazarku :) będę ją mieć za jakieś 2 tygodnie to się pochwalimy ! :)

Diana S - sto latek dla sunieczki ! Moja kończy 4 latka za 5 godzin - 01.01 :))

Posted

[quote name='weszka']
Miło mi :p A jak tam "wasza" nowa obróżka? Pochwalisz się? :cool3:
Może jak wreszcie słońce się pokaże, bo u mnie dobrego sprzętu foto brak :) A jest co pokazywać, bo Ashleykowi bardzo "do mordki" w tym Dublinie eco Lucks

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Wszystkiego najlepszego w 2011 roku! Żeby ceny obróżek, smyczek i szelek były jak najmniejsze i abyśmy mieli duże kolekcje! :***

dobre! ;) wzajemnie :):)

Posted

[quote name='MakeBelieve']Wszystkiego najlepszego w 2011 roku! Żeby ceny obróżek, smyczek i szelek były jak najmniejsze i abyśmy mieli duże kolekcje! :***Chyba nie da rady...:D

BTW wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzę również :)

Posted

a mi Nowy Rok zaczal sie nie za fajnie jesli chodzi o kolekcje smyczy i obrozy. Tuz po polnocy suka znajomych 'dorwala' sie do mojej nowiutkiej, odblaskowej, dlugasnej smyczy odblaskowej z Rogza i tuz przy raczce zrobila ogromna dziure i pogryzla sprzaczke do regulacji. Po prostu sie zalamalam ;(