Natula Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 miałam ten pomarańcz na czarnych futrach i po pewnym czasie nie mogłam na niego patrzeć...nigdy wiecej Marchewkowy, jak ubierzesz Princa w pomarańczowego rogza to tak jakbym ja moje futra w czarne... nie bedzie widac i sie zleje. Ten pomarańcz ma prawie identyczny odcien jak futro Prince :) fiolet weź Quote
Migori Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Natula napisał(a):miałam ten pomarańcz na czarnych futrach i po pewnym czasie nie mogłam na niego patrzeć...nigdy wiecej Haha u mnie było podobnie :) Także chyba Cie rozumiem. Quote
Chantell Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ależ pięknie wyglądają w tych obrożach :loveu: ja właśnie kupiłam obroże :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Chantell, jaką? : ) P.S. Jak moje zabaweckzi? xD Wyslane? Quote
weszka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 vege* napisał(a):to ile twoje psiaki w szyi maja? :> Chude mają szyjki. Dirki ok. 43 cm, Vesper i Furla ok. 41-42 cm :) Ashley napisał(a):Weszko - Twoje dziewczyny w activdogach - rewelacja :) Miło mi :p A jak tam "wasza" nowa obróżka? Pochwalisz się? :cool3: Quote
Marchewkowy Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 NightQueen napisał(a):ten pomarańcz jest genialny, też go mam i chyba jest moją ulubioną obrożą :loveu: P.S nie wolno cytować całych zdjęć ;) Nie wiedziałam :) Poza tym zrobiłam odpowiedz z cytatem i fotki same się skopiowały. No cóż teraz już wiem :D Szkoda że u nas w zoologach nie ma rogza bo bym przymierzyła. Asia&Luna napisał(a):Fiolet lub czerwień:) Fiolet swoją drogą :D Mam już smycz obróżkę się dokupi, ale pomarańcz kusi :P Asia&Luna napisał(a):Fiolet lub czerwień:) Natula napisał(a):miałam ten pomarańcz na czarnych futrach i po pewnym czasie nie mogłam na niego patrzeć...nigdy wiecej Marchewkowy, jak ubierzesz Princa w pomarańczowego rogza to tak jakbym ja moje futra w czarne... nie bedzie widac i sie zleje. Ten pomarańcz ma prawie identyczny odcien jak futro Prince :) fiolet weź Może będzie widać coś :P Quote
Asia&Kleo Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkim obrożomaniakom-Szczęśliwego Nowego Roku!!!:multi::multi::multi: Życzy Asia:) Quote
Agnes Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Asia&Luna']Wszystkim obrożomaniakom-Szczęśliwego Nowego Roku!!!:multi::multi::multi: Życzy Asia:) :multi::multi::multi: WZAJEMNIE:multi::multi::multi: Quote
Diana S Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='MaDi']Piękny widok jak z bajki.... Tak, MaDi.... moja dziewczyna jest jak z bajki...dziś konczy 6 latek..... Quote
Korenia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Diana S']Tak, MaDi.... moja dziewczyna jest jak z bajki...dziś konczy 6 latek..... Sto lat! :) i dużej ilości smaczków! :) Quote
blacky. Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 A ja się pochwalę że zamówiłam mojej Dejzi (west z avatara) czarną skórzaną obroże z cekinkami. Nie wiem z jakiej firmy - nie obchodzi mnie to zbytnio. Obroża zamówiona na dogomaniackim bazarku :) będę ją mieć za jakieś 2 tygodnie to się pochwalimy ! :) Diana S - sto latek dla sunieczki ! Moja kończy 4 latka za 5 godzin - 01.01 :)) Quote
Ashley Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='weszka'] Miło mi :p A jak tam "wasza" nowa obróżka? Pochwalisz się? :cool3: Może jak wreszcie słońce się pokaże, bo u mnie dobrego sprzętu foto brak :) A jest co pokazywać, bo Ashleykowi bardzo "do mordki" w tym Dublinie eco Lucks Quote
MakeBelieve Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkiego najlepszego w 2011 roku! Żeby ceny obróżek, smyczek i szelek były jak najmniejsze i abyśmy mieli duże kolekcje! :*** Quote
Agnes Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 MakeBelieve napisał(a):Wszystkiego najlepszego w 2011 roku! Żeby ceny obróżek, smyczek i szelek były jak najmniejsze i abyśmy mieli duże kolekcje! :*** dobre! ;) wzajemnie :):) Quote
Chantell Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkiego najlepszego w nowym roku!! Quote
Smile of Red Witch Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wszystkiego Naj w 2011 ;) kolejnych udanych zakupów ;) Quote
Marchewkowy Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Trochę spóźnione ale szczere Szczęśliwego Nowego Roku :) Quote
Kasia&Mela Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Diana S - sto latek dla sunieczki ! Moja kończy 4 latka za 5 godzin - 01.01 :smile:) Mela też się urodziła 1 stycznia :loveu: Quote
Bewarka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='MakeBelieve']Wszystkiego najlepszego w 2011 roku! Żeby ceny obróżek, smyczek i szelek były jak najmniejsze i abyśmy mieli duże kolekcje! :***Chyba nie da rady...:D BTW wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzę również :) Quote
Diana S Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Kasia&Mela']Mela też się urodziła 1 stycznia :loveu: Moja urodziła sie 31 grudnia.... a, tak swiętowała nasza dziewczyna :) Quote
kasia_1982 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 a mi Nowy Rok zaczal sie nie za fajnie jesli chodzi o kolekcje smyczy i obrozy. Tuz po polnocy suka znajomych 'dorwala' sie do mojej nowiutkiej, odblaskowej, dlugasnej smyczy odblaskowej z Rogza i tuz przy raczce zrobila ogromna dziure i pogryzla sprzaczke do regulacji. Po prostu sie zalamalam ;( Quote
blacky. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ja również życzę szczęśliwego Nowego Roku ! :) Quote
Recommended Posts