Diora Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kasia&Mela napisał(a):pewnie kupię w takim razie 2,5 cm. nie zrozumiałaś mnie ;) Chodziło mi właśnie o to, że Rogz spadł na jakości. napisałam, że Rogz spadł na jakości więc prawdopodobnie zainwestuję w RD :razz: Czytanie ze zrozumieniem nie jest takie trudne. Dziecko, nie sil się na złośliwość, bo Ci nie wychodzi ;) Jak nauczysz się wstawiać znaki interpunkcyjne, to Twoja wypowiedź będzie bardziej czytelna i przejrzysta. A seria odblaskowa z RD jest bardzo kiepska, myślałam, że dostrzegłaś to. Stąd moja wypowiedź. Quote
gops Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 weszka napisał(a): Jak dla mnie okucia są solidne. Ja zamawiałam specjalnie mocniejsze. Prawdziwym testem będą szycia żeby wytrzymały ale wszystko wygląda bardzo porządnie. Od pół roku mam smycze activdog i wszystko trzyma i jest ok więc nie spodziewam się niespodzianek i w tym przypadku ;) ja jestem przyzywczaojona do bardzo mocnych rzeczy i moze nawet jesli moj pies by tego nie zerwal ja bym sie zle czula majac niepewna obroze ;) ale poobserwuje jeszcze na innych psach aktivdogi i moze sie wkoncu skusze i sama sprawdze Quote
Korenia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mały OT: Zagłosujcie proszę na KrAksę, sucz Ulvhedinn: http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=548&k=2 Quote
Cieplutkaa. Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Smile, Akira wygląda cudownie w tej obroży-kameleonie, bardzo mi się podoba. Czy ich numer gg jest aktualny? Napisałam do nich i niestety nie dostałam odpowiedzi, ciągle są niedostępni. Quote
Kasia&Mela Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dziecko, nie sil się na złośliwość, bo Ci nie wychodzi ;-) Jak nauczysz się wstawiać znaki interpunkcyjne, to Twoja wypowiedź będzie bardziej czytelna i przejrzysta. Dobra, nie chce mi się kłócić :-P Postaram sie być bardziej przejrzysta. Quote
weszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 gops napisał(a):ja jestem przyzywczaojona do bardzo mocnych rzeczy i moze nawet jesli moj pies by tego nie zerwal ja bym sie zle czula majac niepewna obroze ;) ale poobserwuje jeszcze na innych psach aktivdogi i moze sie wkoncu skusze i sama sprawdze Ja mam taką samą obsesję. Zwłaszcza, że Vesper obrożę od TZ-ta Marty zerwała po paru dniach więc mam lekki uraz do takich "ręcznie" robionych rzeczy. Ale postanowiłam spróbować i przyznaję że activdogi są solidniejsze niż tamta obroża. Będziemy testować ;) Quote
gops Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 weszka napisał(a):Ja mam taką samą obsesję. Zwłaszcza, że Vesper obrożę od TZ-ta Marty zerwała po paru dniach więc mam lekki uraz do takich "ręcznie" robionych rzeczy. Ale postanowiłam spróbować i przyznaję że activdogi są solidniejsze niż tamta obroża. Będziemy testować ;) oo a ja mam sporo rzeczy od Marty ale z nowymi okuciami (sa mocniejsze niz przedtem ) i jestem ich akurat pewna , sa to te same kolka do zapiecia co ma pitman dlatego sie nie martwie, pitmanow rowniez mam kilka i wszystkie sa ok ale skoro aktivdogi wytrzymuja Twoje psy to sie skusze za jakis czas ;) Quote
weszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 U mnie poszedł łańcuszek w obroży. Ale teraz chyba rzeczywiście mają lepsze okucia. Choć na łańcuszek już bym się nie zdecydowała ;) Tu akurat ufam już tylko Rogzom. A propos Rogza. Kupiłam ostatnio te czerwone łańcuszkowe XL-ki i cholera są większe od tych co mam już wcześniej. Ale akurat i Furla i Vesper są tak na granicy i właśnie te ok. 2 cm im zbywa. No nic spaść nie spadną ale lepiej by trochę mniejsza wyglądała. Najbardziej by mi pasowała długość L i szer. XL ale takich kombinacji nie ma ;) Quote
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 weszka napisał(a):U mnie poszedł łańcuszek w obroży. Ale teraz chyba rzeczywiście mają lepsze okucia. Choć na łańcuszek już bym się nie zdecydowała ;) Tu akurat ufam już tylko Rogzom. A propos Rogza. Kupiłam ostatnio te czerwone łańcuszkowe XL-ki i cholera są większe od tych co mam już wcześniej. Ale akurat i Furla i Vesper są tak na granicy i właśnie te ok. 2 cm im zbywa. No nic spaść nie spadną ale lepiej by trochę mniejsza wyglądała. Najbardziej by mi pasowała długość L i szer. XL ale takich kombinacji nie ma ;) Mam łańcuszkową xlkę , który ma min 42cm( licząc łancuszek):) Można skrócic;) Mi również pasowałaby taka kombinacja, szkoda,że nie ma 3cm... Quote
weszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 W skracanie nie będę się bawić bo stracę zaufanie do takiej kombinowanej obroży ;) Te na min. mają 33 cm + łańcuszek ok. 10 cm, a poprzednia czarna ma 30 cm + łańcuszek ok. 10 cm. I te 2-3 cm robi właśnie różnicę. Quote
Ewa&Duffel Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mamy już szelki z activdoga :) Są naprawdę śliczne i bardzo porządnie wykonane. Takie kiepskie zdjęcia na razie Bez lampy I z lampą Na psie może w niedzielę ;) Quote
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 weszka napisał(a):W skracanie nie będę się bawić bo stracę zaufanie do takiej kombinowanej obroży ;) Te na min. mają 33 cm + łańcuszek ok. 10 cm, a poprzednia czarna ma 30 cm + łańcuszek ok. 10 cm. I te 2-3 cm robi właśnie różnicę. Moja mama skraca na maszynie i miejsce zszycia wygląda jak nienaruszone:) Niestety Rogz ma różne długości i te 2-3cm robią róznicę... Kupiłam gumowego xlkę, która w teorii ma niby min 46cm, ale moja na pewno mierzy więcej... Quote
Ashley Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Weszko - Twoje dziewczyny w activdogach - rewelacja :) Quote
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Rogz xl( skrócona) Ewa- jaka szerokość tych szeli? Quote
Ewa&Duffel Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Szelki są szerokości 2,5 cm, a ten pasek na klatce piersiowej 3 cm ;) Quote
Diana S Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Pieknie wyglada... To ja pokaże w namiastce obrózkę z ebaya..... smieszny motyw psiaczków.... czy widać? Tutaj Asia ( malta) uszyła piekna obrózkę, która jest stara jak swiat...ale dalej skubana sie trzyma :) A, tutaj tak sobie biegniemy.... taki mały przerywnik.... w temacie :) Quote
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ehh, szkoda, że moim psom nie moe zakładać takich ładnych, szerokaśnych cudeniek:).... Quote
Yuveza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 nooo, są śliczne (a te psy.... ah aż mi serce odskakuje... te Borzoje:loveu:) Quote
Marchewkowy Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Mamy już szelki z activdoga :) Są naprawdę śliczne i bardzo porządnie wykonane. Takie kiepskie zdjęcia na razie Bez lampy I z lampą Na psie może w niedzielę ;) Super wyglądają, fajnie dobrałaś kolorki :D Nie mogę się doczekać zdjęcia na psie ::lol: [quote name='Asia&Luna']Rogz xl( skrócona) Ewa- jaka szerokość tych szeli? Cudownie wygląda w tym kolorze, kusi mnie coraz bardziej pomarańczowy odblask z rogza :D Myślicie że będzie pasować do mojego marchewkowego futra? Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Cudownie wygląda w tym kolorze, kusi mnie coraz bardziej pomarańczowy odblask z rogza :-D Myślicie że będzie pasować do mojego marchewkowego futra? ten pomarańcz jest genialny, też go mam i chyba jest moją ulubioną obrożą :loveu: P.S nie wolno cytować całych zdjęć ;) Quote
Diora Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Śliczny ten pomarańczowy łańcuszek. Na innych psach bardzo mi się podoba pomarańczowy, na moim sierściuchu nie ;) Jest za bardzo jaskrawy i jakoś nie pasuje mi do niej. Dla marchewkowego ? Jak najbardziej :) Quote
Recommended Posts