MakeBelieve Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A ja cierpie, że nie moge mieć activdogowych obróżek z wzorkami np. rock ; ((( Kurcze, czemu one takie szerokie.. Myślicie, że strasznie by wyglądało, żeby naszyć wzorek 1,5 cm na podkład 1,5 cm i dać polarek? Quote
barberry Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 MakeBelieve napisał(a):Myślicie, że strasznie by wyglądało, żeby naszyć wzorek 1,5 cm na podkład 1,5 cm i dać polarek? Miałam zamiar tak zrobić :D Ale to może po nowym roku... :roll: Quote
MakeBelieve Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 No ja właśnie tak chce. Duużo wzorków mi sie podoba, ale właśnie szerokość 1,5 cm ..A i superbohaterów bym kupiła, rock też.. Quote
Smile of Red Witch Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Migori ja mam obroże Los Ferros i również jestem z nich zadowolona ;) mam już kilka obroży od nich ;) Pitmana też mam jednego ;) Quote
Diana S Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Mozesz podać linka do tych obrózek? ;) Quote
Ana04 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Diana, jeśli chodzi o obróżki Smile of Red Witch to http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=138&t=2825. My też mamy od nich tą czarno-różową, od kilku dni także szelki i jestem bardzo zadowolona. :) Quote
Diana S Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzieki, zaraz sobie przejże te cuda :) Quote
Smile of Red Witch Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzięki Ana za odpowiedź ;) Quote
Yuveza Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 MakeBelieve napisał(a):A ja cierpie, że nie moge mieć activdogowych obróżek z wzorkami np. rock ; ((( Kurcze, czemu one takie szerokie.. Myślicie, że strasznie by wyglądało, żeby naszyć wzorek 1,5 cm na podkład 1,5 cm i dać polarek? Mi raczej szerokość by nie przeszkadzała, a rzeczywiście niektóre są super wzory:) Quote
Kateczka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 barbery...nie zagineła...po prostu GLS jest najgorszym kurierem z jakim miałam przyjemnosć współpracowac...i gdyby nie to, ze tak lubię zooplusa w żyziu bym u nich przez te firmę nie zamawiała... Quote
Migori Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kateczka napisał(a):barbery...nie zagineła...po prostu GLS jest najgorszym kurierem z jakim miałam przyjemnosć współpracowac...i gdyby nie to, ze tak lubię zooplusa w żyziu bym u nich przez te firmę nie zamawiała... A ja słowa złego powiedzieć nie mogę o tej firmie. Quote
barberry Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Kateczka napisał(a):barbery...nie zagineła...po prostu GLS jest najgorszym kurierem z jakim miałam przyjemnosć współpracowac...i gdyby nie to, ze tak lubię zooplusa w żyziu bym u nich przez te firmę nie zamawiała... Niestety wiem na pewno, że zaginęła. Co ja przeszłam w tym GLSem przez ostatnie 2 tygodnie... Zamówiłam 2 rzeczy z zooplusa, które zapakowali nie wiem po co w dwie osobne paczki :/ Jedna duża 'gra' dla psa przyszła do Polski ale musiałam się po nią pofatygować osobiście do magazynu bo kurierowi nie chciało się przyjechać pod mój dom i wpisał, że powodem niedoręczenia jest zły adres. Od razu tego samego dnia wpisał też powód powtórnego niedoręczenia (!) - "brak osoby". Druga malutka paczka z jedną obrożą zaginęła. Zooplus sam stwierdził, że zaginęła jeszcze w Niemczech. W 100% się z Tobą zgadzam - już wolałabym, żeby wysłali to pocztą. Quote
Diora Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja też kiedyś byłam w szoku jak weszłam na stronę kurierską i przeczytałam, że moja paczka jest do odbioru w magazynie, bo kurier był u mnie trzy razy i nikogo nie zastał. Podano jakieś fikcyjne godziny. Wystarczył jeden telefon do firmy i w godzinę przesyłka była u mnie... Quote
Kasia&Mela Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tak mnie zastanawia... dla goldenki szelki szer. 2,5 cm czy 3 cm ? :cool3: Jak myślicie? Mela miała na razie tylko 2,5 cm obroże, a teraz "poluję" na szelki, więc może warto poeksperymentować :evil_lol: A potem może jeszcze jej dokupię obrożę 3 cm... Nie wiem, poradźcie. 2, 5 cm czy 3 cm (szerokość)? Quote
MakeBelieve Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mi sie wydaje, ze dla goldena 3 cm bedzie dobre :) A co do szerokości.. Dla nas 1,5 cm jest właśnie dobre, ale nie wiem jak wizualnie wygląda wzorek na podkładzie o takiej samej szerokosci .. Quote
Kasia&Mela Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dzięki wezmę szer. 3 cm :smile: W najbliższym czasie planuję szelki i obrożę, więc obie rzeczy wezmę 3 cm, bo dotychczas Mela miała tylko 2,5 :roll: Quote
vege* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A jakie bierzesz szelki i obroże? ;-) Nuka też miała ciągle 2,5, a activdoga wzięłam 3 i teraz już zostanę przy 3 cm ;-) Quote
Marchewkowy Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 fajne te obróżki dla sznaucerek :) Quote
Diora Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja mam różne szerokości - 25, 30 i 40 mm. Wszystkie mi się podobają. Bardzo bym chciała Rogza XXL fioletowego z odblaskową nitką, ale nigdzie nie jest dostępny :( W tych najszerszych obrożach średnio mi się podobają zatrzaski, ale zdaję sobie sprawę, że nie można tam wszyć niczego mniejszego... Quote
Marta&Gabi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Diora']Ja mam różne szerokości - 25, 30 i 40 mm. Wszystkie mi się podobają. Bardzo bym chciała Rogza XXL fioletowego z odblaskową nitką, ale nigdzie nie jest dostępny :( W tych najszerszych obrożach średnio mi się podobają zatrzaski, ale zdaję sobie sprawę, że nie można tam wszyć niczego mniejszego... Tu jest dostępny :) http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1763 Quote
evel Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja mam dla małego sucza 25mm (chyba miałam fotkę zrobić :siara: ), więc dla goldenki spokojnie 30mm :) Quote
Diora Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Marta&Gabi']Tu jest dostępny :) http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1763 Wow! Dzięki!!!! Może po pensji się skuszę. Cena powalająca :( http://allegro.onet.pl/rogz-obroza-odblaskowa-dla-psa-utility-xxl-i1364135094.html Ciekawe dlaczego tu jest tak tanio... XXL kosztuje tyle samo co XL ;) Pewnie pomyłka. No i nie mają fioletu... Quote
Asia&Kleo Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Diora napisał(a): Bardzo bym chciała Rogza XXL fioletowego z odblaskową nitką, ale nigdzie nie jest dostępny :( W tych najszerszych obrożach średnio mi się podobają zatrzaski, ale zdaję sobie sprawę, że nie można tam wszyć niczego mniejszego... Również bym chciała rogza xxl, ale obawiam się, że chyba za masywny na moją sucz:roll: A co do activdoga- dużo ludzi kupuje, czy jest na prawdę taką dobrą firmą?? Quote
vege* Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ja mam swojego ok tygodnia, taśma podkładowa nie powiem bo jest dość cienka :/, ale skoro na tych wyrobach są prowadzone i większe psy (typu owczarek) no to raczej są dość mocne Quote
Recommended Posts