Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja cierpie, że nie moge mieć activdogowych obróżek z wzorkami np. rock ; ((( Kurcze, czemu one takie szerokie.. Myślicie, że strasznie by wyglądało, żeby naszyć wzorek 1,5 cm na podkład 1,5 cm i dać polarek?

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Myślicie, że strasznie by wyglądało, żeby naszyć wzorek 1,5 cm na podkład 1,5 cm i dać polarek?

Miałam zamiar tak zrobić :D Ale to może po nowym roku... :roll:

Posted

MakeBelieve napisał(a):
A ja cierpie, że nie moge mieć activdogowych obróżek z wzorkami np. rock ; ((( Kurcze, czemu one takie szerokie.. Myślicie, że strasznie by wyglądało, żeby naszyć wzorek 1,5 cm na podkład 1,5 cm i dać polarek?

Mi raczej szerokość by nie przeszkadzała, a rzeczywiście niektóre są super wzory:)

Posted

barbery...nie zagineła...po prostu GLS jest najgorszym kurierem z jakim miałam przyjemnosć współpracowac...i gdyby nie to, ze tak lubię zooplusa w żyziu bym u nich przez te firmę nie zamawiała...

Posted

Kateczka napisał(a):
barbery...nie zagineła...po prostu GLS jest najgorszym kurierem z jakim miałam przyjemnosć współpracowac...i gdyby nie to, ze tak lubię zooplusa w żyziu bym u nich przez te firmę nie zamawiała...

A ja słowa złego powiedzieć nie mogę o tej firmie.

Posted

Kateczka napisał(a):

Niestety wiem na pewno, że zaginęła. Co ja przeszłam w tym GLSem przez ostatnie 2 tygodnie... Zamówiłam 2 rzeczy z zooplusa, które zapakowali nie wiem po co w dwie osobne paczki :/ Jedna duża 'gra' dla psa przyszła do Polski ale musiałam się po nią pofatygować osobiście do magazynu bo kurierowi nie chciało się przyjechać pod mój dom i wpisał, że powodem niedoręczenia jest zły adres. Od razu tego samego dnia wpisał też powód powtórnego niedoręczenia (!) - "brak osoby". Druga malutka paczka z jedną obrożą zaginęła. Zooplus sam stwierdził, że zaginęła jeszcze w Niemczech.

W 100% się z Tobą zgadzam - już wolałabym, żeby wysłali to pocztą.

Posted

Ja też kiedyś byłam w szoku jak weszłam na stronę kurierską i przeczytałam, że moja paczka jest do odbioru w magazynie, bo kurier był u mnie trzy razy i nikogo nie zastał. Podano jakieś fikcyjne godziny. Wystarczył jeden telefon do firmy i w godzinę przesyłka była u mnie...

Posted

Tak mnie zastanawia... dla goldenki szelki szer. 2,5 cm czy 3 cm ? :cool3: Jak myślicie? Mela miała na razie tylko 2,5 cm obroże, a teraz "poluję" na szelki, więc może warto poeksperymentować :evil_lol: A potem może jeszcze jej dokupię obrożę 3 cm... Nie wiem, poradźcie. 2, 5 cm czy 3 cm (szerokość)?

Posted

Ja mam różne szerokości - 25, 30 i 40 mm. Wszystkie mi się podobają. Bardzo bym chciała Rogza XXL fioletowego z odblaskową nitką, ale nigdzie nie jest dostępny :( W tych najszerszych obrożach średnio mi się podobają zatrzaski, ale zdaję sobie sprawę, że nie można tam wszyć niczego mniejszego...

Posted

[quote name='Diora']Ja mam różne szerokości - 25, 30 i 40 mm. Wszystkie mi się podobają. Bardzo bym chciała Rogza XXL fioletowego z odblaskową nitką, ale nigdzie nie jest dostępny :( W tych najszerszych obrożach średnio mi się podobają zatrzaski, ale zdaję sobie sprawę, że nie można tam wszyć niczego mniejszego...

Tu jest dostępny :)
http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1763

Posted

Diora napisał(a):
Bardzo bym chciała Rogza XXL fioletowego z odblaskową nitką, ale nigdzie nie jest dostępny :( W tych najszerszych obrożach średnio mi się podobają zatrzaski, ale zdaję sobie sprawę, że nie można tam wszyć niczego mniejszego...

Również bym chciała rogza xxl, ale obawiam się, że chyba za masywny na moją sucz:roll:
A co do activdoga- dużo ludzi kupuje, czy jest na prawdę taką dobrą firmą??

Posted

ja mam swojego ok tygodnia, taśma podkładowa nie powiem bo jest dość cienka :/, ale skoro na tych wyrobach są prowadzone i większe psy (typu owczarek) no to raczej są dość mocne