Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):

generalnie to kundel bury, ale jak chcesz ściślej to mieszaniec shih i yorka (według zeznania "hodoffcy") :p

od dłuższego czasu zastanawiam się z czym oprócz shih moze byc zmieszana, obstawiałabym westa, cuuudna jest :loveu:

Posted

blacky764 napisał(a):
Cudowna jest ;) "Udała się" :)

Natula napisał(a):
od dłuższego czasu zastanawiam się z czym oprócz shih moze byc zmieszana, obstawiałabym westa, cuuudna jest :loveu:

dzięki
Z westa to ona ma tylko ścięcie czasami ;)

go|denk@! napisał(a):
Jaką szerokość ma ta obroża? Tak się zastanawiam czy mojemu takiej nie sprawić...

2 cm
ale może Marta ma węższe taśmy, musiałabyś zapytać ;)

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Fajny kolorek;), lecz pewnie podatny na zabrudzenia...

no tak, szelki są już wyblakłe po praniu z błota wżartego w "róż" który był jakiś czas szary :D

vege* napisał(a):
Justa czy wszystkie twoje rzeczy dla Doti są różowe? xd

Hmmmmm..... niech pomyślęXD...... Tak, mam chyba jakaś Dotkową manie, niedługo ja zacznę chodzić różowaXD

Posted

moja sucz w podobnej obrozy co ma Moli :smile: tylko 3cm

z bliższym rozstawem zębów :evil_lol::diabloti:

fajnie Miśka wygląda ;)

[quote name='westie_justa']
Hmmmmm..... niech pomyślęXD...... Tak, mam chyba jakaś Dotkową manie, niedługo ja zacznę chodzić różowaXD

jak tak lubisz ten róż to kup rogza różowego, ma ładniejszy kolor od tych rzeczy co pokazujesz :diabloti:

Posted

no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D
a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy?
A i ja nie lubię różu tylko Dotce przypasowałam ;)

Posted

NightQueen napisał(a):
z bliższym rozstawem zębów :evil_lol::diabloti:

fajnie Miśka wygląda ;)

z blizszym ! :evil_lol:
dzieki

Asia&Luna napisał(a):
Widziałam tą obrożę na żywo:evil_lol: Bardzo porządna i świetny efekt

;)

Posted

Okamia napisał(a):
a ja mam pytanie do właścicieli skórek z pitmana. Czy to jest twarda czy miękka,giętka skóra?

zalezy jaka, jak prosta bez cwiekow to jest okey miekka ,fajna ale porzadna
z cwiekami i innymi nabijanymi rzeczami jest podwojna i duzo bardziej sztywna , masywna

Posted

westie_justa napisał(a):
no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D
a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy?

Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się.
obroża teraz chyba 25 zł kosztuje, rozmiar M czyli na twoją tez dobry.
Ja mam cały komplet, obroża plus smycz z tego wzorku.
Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam)

Posted

NightQueen napisał(a):
Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się.

no ja niestety nie mam żadnego ale za to Chaby i Hiltony:D i jedną obróżkę Uhma

Posted

NightQueen napisał(a):

M na Westa?
Lka prędzej.
M ma zazwyczaj max 33cm

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
M na Westa?
Lka prędzej.
M ma zazwyczaj max 33cm

Moli jest większa i masywniejsza od westa a eMkę ma dobrą, więc west tym bardziej (zresztą wiem bo mierzyłam nasze eMki na westce Emi) , eLka jest za duża

Posted

[quote name='westie_justa']no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D

Tylko broń Boże nie w Kakadu! Tam zamiast 25zł zapłacisz za eMkę ze 40...:shake:
Kupuj najlepiej przez internet.
Od Rogzetty jeszcze ładniejszy jest moim zdaniem róż z miękkich i lekkich :loveu: [SIZE="1"]poluję na niego :evil_lol:

Posted

blacky764 napisał(a):
mix shih i yorka większy od westa ? :O
moja westa waży 10 kg to nie wiem ile ta Twoja mieszanka 2 rasy po 3-4 kg. :)

jak chcesz poruszyć ten temat to wpadnij do galerii, nie zaśmiecajmy wątku

Posted

NightQueen napisał(a):
Moli jest większa i masywniejsza od westa a eMkę ma dobrą, więc west tym bardziej (zresztą wiem bo mierzyłam nasze eMki na westce Emi) , eLka jest za duża

No to BARDZO dziwne, bo jak widuję Westy w rogzach, to zawsze w Lkach. ;)
Nie wiem, nie znam się na rasach ale po prostu 27 w szyi to ma mój kot więc po West'cie spodziewam się więcej.

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
No to BARDZO dziwne, bo jak widuję Westy w rogzach, to zawsze w Lkach. ;)
Nie wiem, nie znam się na rasach ale po prostu 27 w szyi to ma mój kot więc po West'cie spodziewam się więcej.

Moli ma od 29 do 32 (w zależności od stopnia zarośnięcia) i eMka jest dobra za każdym razem ;)
eLka nawet na max zwężona przelatuje jej przez szyje

Posted

Iza. napisał(a):
Masz coś jeszcze do sprzedania ? :diabloti:

jak na razie nie, muszę przeboleć że się pozbyłam ostatnio jednego. nie mogę wszystkiego na raz bo bym szok przeżyła :diabloti:

chociaż średnio mi się widzi w kolekcji green taran :cool3: