vege* Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Justa czy wszystkie twoje rzeczy dla Doti są różowe? xd Quote
Natula Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a): generalnie to kundel bury, ale jak chcesz ściślej to mieszaniec shih i yorka (według zeznania "hodoffcy") :p od dłuższego czasu zastanawiam się z czym oprócz shih moze byc zmieszana, obstawiałabym westa, cuuudna jest :loveu: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 blacky764 napisał(a):Cudowna jest ;) "Udała się" :) Natula napisał(a):od dłuższego czasu zastanawiam się z czym oprócz shih moze byc zmieszana, obstawiałabym westa, cuuudna jest :loveu: dzięki Z westa to ona ma tylko ścięcie czasami ;) go|denk@! napisał(a):Jaką szerokość ma ta obroża? Tak się zastanawiam czy mojemu takiej nie sprawić... 2 cm ale może Marta ma węższe taśmy, musiałabyś zapytać ;) Quote
vege* Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 kiedyś ktoś pytał i Marta mówiła, że węższe taśmy jak 2 cm to nie problem jest, tylko, że zazwyczaj okuć do węższych już nie ma Quote
gops Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 moja sucz w podobnej obrozy co ma Moli :) tylko 3cm Uploaded with ImageShack.us Quote
Yuveza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Asia&Luna napisał(a):Fajny kolorek;), lecz pewnie podatny na zabrudzenia... no tak, szelki są już wyblakłe po praniu z błota wżartego w "róż" który był jakiś czas szary :D vege* napisał(a):Justa czy wszystkie twoje rzeczy dla Doti są różowe? xd Hmmmmm..... niech pomyślęXD...... Tak, mam chyba jakaś Dotkową manie, niedługo ja zacznę chodzić różowaXD Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 moja sucz w podobnej obrozy co ma Moli :smile: tylko 3cm z bliższym rozstawem zębów :evil_lol::diabloti: fajnie Miśka wygląda ;) [quote name='westie_justa'] Hmmmmm..... niech pomyślęXD...... Tak, mam chyba jakaś Dotkową manie, niedługo ja zacznę chodzić różowaXD jak tak lubisz ten róż to kup rogza różowego, ma ładniejszy kolor od tych rzeczy co pokazujesz :diabloti: Quote
Asia&Kleo Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 gops napisał(a):moja sucz w podobnej obrozy co ma Moli :) tylko 3cm Widziałam tą obrożę na żywo:evil_lol: Bardzo porządna i świetny efekt Quote
Yuveza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy? A i ja nie lubię różu tylko Dotce przypasowałam ;) Quote
gops Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a):z bliższym rozstawem zębów :evil_lol::diabloti: fajnie Miśka wygląda ;) z blizszym ! :evil_lol: dzieki Asia&Luna napisał(a):Widziałam tą obrożę na żywo:evil_lol: Bardzo porządna i świetny efekt ;) Quote
Okamia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 a ja mam pytanie do właścicieli skórek z pitmana. Czy to jest twarda czy miękka,giętka skóra? Quote
gops Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Okamia napisał(a):a ja mam pytanie do właścicieli skórek z pitmana. Czy to jest twarda czy miękka,giętka skóra? zalezy jaka, jak prosta bez cwiekow to jest okey miekka ,fajna ale porzadna z cwiekami i innymi nabijanymi rzeczami jest podwojna i duzo bardziej sztywna , masywna Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 westie_justa napisał(a):no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy? A i ja nie lubię różu tylko Dotce przypasowałam ;) Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się. obroża teraz chyba 25 zł kosztuje, rozmiar M czyli na twoją tez dobry. Ja mam cały komplet, obroża plus smycz z tego wzorku. Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam) Quote
Asia&Kleo Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Namówiłam Gopsową, aby mi sprzedała szele z pitmana( i tak na Miśkę były za duże:)) Te po lewej są od Marty Uploaded with ImageShack.us Quote
Yuveza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a):Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się. obroża teraz chyba 25 zł kosztuje, rozmiar M czyli na twoją tez dobry. Ja mam cały komplet, obroża plus smycz z tego wzorku. Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam) no ja niestety nie mam żadnego ale za to Chaby i Hiltony:D i jedną obróżkę Uhma Quote
Onomato-Peja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a):Ja nie mam podziały na wyjściowe i nei wyjściowe obroże, no poza jedną bo to swarovski, ale tak to pies lata po błocie, chaszczach w tych obrożach, później wypiorę i mam spokój, nie niszczą mi się. obroża teraz chyba 25 zł kosztuje, rozmiar M czyli na twoją tez dobry. Ja mam cały komplet, obroża plus smycz z tego wzorku. Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam) M na Westa? Lka prędzej. M ma zazwyczaj max 33cm Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Onomato-Peja napisał(a):M na Westa? Lka prędzej. M ma zazwyczaj max 33cm Moli jest większa i masywniejsza od westa a eMkę ma dobrą, więc west tym bardziej (zresztą wiem bo mierzyłam nasze eMki na westce Emi) , eLka jest za duża Quote
blacky. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mix shih i yorka większy od westa ? :O moja westa waży 10 kg to nie wiem ile ta Twoja mieszanka 2 rasy po 3-4 kg. :) Quote
barberry Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='westie_justa']no fakt, ma kolor bardziej wyrazisty, ale ten komplet jest taki bardziej treningowy do lasu gdzie się niszczy a jak idziemy na spacer na ulicę do miasta, na starówkę to wtedy zakładam jej komplet burbery:D a tak w ogóle to ile kosztuje taka obróżka, bo rogz tani nie jest a ja cały czas przymierzam się do kupna, tylko że ja to jak mam okazję to zazwyczaj jest KAKADU albo NATURA a tam są rogzy? A i ja nie lubię różu tylko Dotce przypasowałam ;) Tylko broń Boże nie w Kakadu! Tam zamiast 25zł zapłacisz za eMkę ze 40...:shake: Kupuj najlepiej przez internet. Od Rogzetty jeszcze ładniejszy jest moim zdaniem róż z miękkich i lekkich :loveu: [SIZE="1"]poluję na niego :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 blacky764 napisał(a):mix shih i yorka większy od westa ? :O moja westa waży 10 kg to nie wiem ile ta Twoja mieszanka 2 rasy po 3-4 kg. :) jak chcesz poruszyć ten temat to wpadnij do galerii, nie zaśmiecajmy wątku Quote
Onomato-Peja Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a):Moli jest większa i masywniejsza od westa a eMkę ma dobrą, więc west tym bardziej (zresztą wiem bo mierzyłam nasze eMki na westce Emi) , eLka jest za duża No to BARDZO dziwne, bo jak widuję Westy w rogzach, to zawsze w Lkach. ;) Nie wiem, nie znam się na rasach ale po prostu 27 w szyi to ma mój kot więc po West'cie spodziewam się więcej. Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Onomato-Peja napisał(a):No to BARDZO dziwne, bo jak widuję Westy w rogzach, to zawsze w Lkach. ;) Nie wiem, nie znam się na rasach ale po prostu 27 w szyi to ma mój kot więc po West'cie spodziewam się więcej. Moli ma od 29 do 32 (w zależności od stopnia zarośnięcia) i eMka jest dobra za każdym razem ;) eLka nawet na max zwężona przelatuje jej przez szyje Quote
Iza. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 NightQueen napisał(a): Zresztą ja mam pełno rozgów (choć ostatnio się stopniowo ich pozbywam) Masz coś jeszcze do sprzedania ? :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Iza. napisał(a):Masz coś jeszcze do sprzedania ? :diabloti: jak na razie nie, muszę przeboleć że się pozbyłam ostatnio jednego. nie mogę wszystkiego na raz bo bym szok przeżyła :diabloti: chociaż średnio mi się widzi w kolekcji green taran :cool3: Quote
Marchewkowy Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Po nowym roku będę brała kolejną partie rzeczy od Marty :) Quote
Recommended Posts