gops Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='*Monia*']Dzięki :). Ten wzorek wzięłam ze względu na to że jest ciemny i mniej brud na nim będzie widać, a jak zobaczyłam na żywo to stwierdziłam że jest ładniejszy niż żółwie. Tak szczerze to żółwie mi się 'odpodobały' jak je przymierzyłam Shinie :roll: to wstaw w podpis napewno ktos kupi :) rzeczywiscie ten wzorek ktory pokazalas na zdjeciach w pelnej misce wyglada duzo gorzej , a na psach super! Quote
*Monia* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='gops']to wstaw w podpis napewno ktos kupi :) rzeczywiscie ten wzorek ktory pokazalas na zdjeciach w pelnej misce wyglada duzo gorzej , a na psach super! Muszę się zastanowić, pstryknąć kilka fotek w świetle dziennym i zobaczę czy sprzedam czy zostawię ;). To nasze ostatnie Lupiny, bo 50 parę zł za obrożę nie dam, przegięcie z tymi cenami :cool1:. Już wolę Pitmany im kupić, ale to i tak za jakiś czas ;). Chyba w końcu czas się pozbyć nie używanych akcesoriów, bo rodzinka ma za ciekawy temat do żartów. Jak TZ wyjeżdżał z dużą ciężką torbą to się śmiał że taka ciężka bo spakował tam tylko kilka obróżek i kilka smyczek :evil_lol:. Quote
Agnes Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ale ten rogz to 120 cm? A coz tam regulowac:evil_lol: Monia bardzo fajnie suki wygladaja w tym wzorku! Quote
*Monia* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 gops napisał(a):nooo zrob wyprzedarz!czekam :eviltong: Raczej z wielkiej wyprz nic Cię nie zainteresuje, bo będę się cienkich obróżek pozbywać. Na trzeciego psa ich zostawiać nie będę, bo do tego czasu się rozsypią :evil_lol: Agnes napisał(a): Monia bardzo fajnie suki wygladaja w tym wzorku! I nawet tak się nie zlewa z czarnuchem ;). Gdybym wiedziała to bym dwie takie kupiła zamiast żółwi :roll: Quote
*Monia* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 gops napisał(a):nooo zrob wyprzedarz!czekam :eviltong: Raczej z wielkiej wyprz nic Cię nie zainteresuje, bo będę się cienkich obróżek pozbywać. Na trzeciego psa ich zostawiać nie będę, bo do tego czasu się rozsypią :evil_lol: Agnes napisał(a): Monia bardzo fajnie suki wygladaja w tym wzorku! I nawet tak się nie zlewa z czarnuchem ;). Gdybym wiedziała to bym dwie takie kupiła zamiast zółwi :roll: Quote
Onomato-Peja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Faktycznie na psie wygląda ciekawie. W sklepach netowych oglądam go zawsze z "Bleeee". Mi się juz kończą obroże, które chciałabym posiadac. :P Na pewno czarną z kolcami i jakąś czarną skórkę. Poza tym to rogz lekkie i miękkie czarny, czarna nitka, rogzowy drut - wszystko zaciski. Z lupine tylko ten nowy wzór z pająkami i Red Dingo czarny w odblaskowe kostki obroża + smycz. Quote
Agnes Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Faktycznie na psie wygląda ciekawie. W sklepach netowych oglądam go zawsze z "Bleeee". Mi się juz kończą obroże, które chciałabym posiadac. :P Na pewno czarną z kolcami i jakąś czarną skórkę. Poza tym to rogz lekkie i miękkie czarny, czarna nitka, rogzowy drut - wszystko zaciski. Z lupine tylko ten nowy wzór z pająkami i Red Dingo czarny w odblaskowe kostki obroża + smycz. czy masz jakis czarny okres w zyciu?:evil_lol: jest fajny hunter w pajaki:cool3: Quote
Onomato-Peja Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Agnes napisał(a):czy masz jakis czarny okres w zyciu?:evil_lol: jest fajny hunter w pajaki:cool3: A tak jakoś Rasta najlepiej wygląda w czarnym a i do mnie wtedy przynajmniej pasuje. ;) Hunter za jasny, Lupine lepszy. :P Ojej, zapomniałam o woodstocku lupinowym, też byłby super. Quote
Smile of Red Witch Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Jeszcze jedno zdjęcie Akiry w nowej obróżce Quote
Luzia Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Pewnie się wygłupię jak zapytam, ale ile to centymetrów? http://i399.photobucket.com/albums/pp80/smileofredwitch/DSC_0006-24.jpg Quote
Smile of Red Witch Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 To są 4 centymetry ;) węższych nie używamy ;) Quote
Luzia Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):To są 4 centymetry ;) węższych nie używamy ;) Dzięki za odpowiedz. Super na niej wyglądają, mimo że osobiście nie lubię różu to w tym wypadku jestem skłonna stwierdzić, że jest super ;) Quote
Smile of Red Witch Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dzięki ja również za różem nie przepadam, ale Ruda ma dużo różowych obroży ( łamiemy stereotyp groźnego psa hihihi ) i muszę przyznać, że super na niej róż wygląda ;) Quote
anetta Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Śliiiczneee http://images49.fotosik.pl/481/0fda52f5e5b28156.jpg :loveu::loveu: Quote
kasia_1982 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Agnes napisał(a):Ale ten rogz to 120 cm? A coz tam regulowac:evil_lol: ten rogz ma 180 cm, wiec jakby ktos sie uparl jest co regulowac ;) Chociaz mi taki rodzaj regulacji tak samo jak Zabie w ogole sie nie podoba - jesli chodzi o zmiane dlugosci w trakcie spaceru. Ale na cos sie w koncu pewnie przyda ta regulacja. W ogole caly dziwny jest ten rogz... mam nadzieje ze to nie jest jakas podrobka ;) Akira wyglada slicznie w tej obrozy. Sama sie waham miedzy surf a flower tartan. Oba mi sie podobaja ale kupie (na razie) tylko jeden. Ale pewnie zanim podejme decyzje Rogz wyda nowe wzory ;) Quote
Agnes Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 A to dziwne, bo nie dosc ze regulacja to jeszcze dziwna dlugosc ;) Quote
vege* Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 doszła nam obroża ACTIVDOG jest śliczna :loveu: zdjęcia później ;-) Quote
Ana04 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 A do nas doszły szelki od Los Ferros :D Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='NightQueen']Fajnie wygląda młody w niebieskim :loveu: widzę że obroża jest w sam raz ;) będziesz ją przerabiać na łańcuszek czy nie? dzięki:loveu: zostawie chyba na zatrzask bo jest sporo regulacji, a idealna do adresowki jest:loveu: surf tartana na lancuszek przerobiłam,bo ledwo co sie miescil.... [quote name='catie']Pięknie wygląda Maylo w tych szeleczkach dziękujemy:loveu: [quote name='Luzia']http://images45.fotosik.pl/483/13fca58c0ac21fa2.jpg Świetny komplet ;-) Bardzo mu pasuje :loveu: A tych Rogzów to troszkę na nim nie będzie widać :evil_lol: dzięki:loveu: rogzy wąskie idealne do adresówek:diabloti: [quote name='diabelkowa']Marta wczesnie u was byla ta pierwsza gwiazdka ;P z obrozy pod choinką raczej by sie nie ucieszyli, najwyzej Maylo bo byłoby co pogryźć:diabloti: pod choinka znajdą śmierdziele i zabawki [quote name='MakeBelieve']O, Marta i rogz dobry? :P I tak najładniej w szeleczkach :P no wlaśnie ledwo co wszedł w niego... dziekuje, tez mi sie strasznie szeleczki podobają:cool3: [quote name='anetta']Śliiiczneee http://images49.fotosik.pl/481/0fda52f5e5b28156.jpg :loveu::loveu: dziękujemy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
catie Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 a to Skrapi w obrożach od Marty: beznadziejna jakość z telefonu narazie, później lepsze :) Quote
NightQueen Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Marta_Ares napisał(a):dzięki:loveu: zostawie chyba na zatrzask bo jest sporo regulacji, a idealna do adresowki jest:loveu: surf tartana na lancuszek przerobiłam,bo ledwo co sie miescil.... tak właśnie myślałam że będzie miał jeszcze luz, bo ma w szyi prawie tyle co Moli ;) Pokaż tarana w wersji zacisku, bo ciekawa jestem :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 NightQueen napisał(a):tak właśnie myślałam że będzie miał jeszcze luz, bo ma w szyi prawie tyle co Moli ;) Pokaż tarana w wersji zacisku, bo ciekawa jestem :cool3: pokaże, ale to dopiero jutro wieczorem, bo za chwile do Poznania wyjeżdżamy :) Quote
NightQueen Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='Marta_Ares']pokaże, ale to dopiero jutro wieczorem, bo za chwile do Poznania wyjeżdżamy :) będę czekać :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Wszystkim kolekcjonerom psich obroży oraz waszym podopiecznym życzymy Wesołych Świąt obyście znaleźli dużo prezentów pod choinką (zwłaszcza obroży i smyczy) [/FONT];) Quote
gops Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='NightQueen']b [FONT=Comic Sans MS]Wszystkim kolekcjonerom psich obroży oraz waszym podopiecznym życzymy Wesołych Świąt obyście znaleźli dużo prezentów pod choinką (zwłaszcza obroży i smyczy) [/FONT];) :evil_lol: nawzajem Quote
Recommended Posts