Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*Monia*']Dzięki :).
Ten wzorek wzięłam ze względu na to że jest ciemny i mniej brud na nim będzie widać, a jak zobaczyłam na żywo to stwierdziłam że jest ładniejszy niż żółwie. Tak szczerze to żółwie mi się 'odpodobały' jak je przymierzyłam Shinie :roll:
to wstaw w podpis napewno ktos kupi :)
rzeczywiscie ten wzorek ktory pokazalas na zdjeciach w pelnej misce wyglada duzo gorzej , a na psach super!

Posted

[quote name='gops']to wstaw w podpis napewno ktos kupi :)
rzeczywiscie ten wzorek ktory pokazalas na zdjeciach w pelnej misce wyglada duzo gorzej , a na psach super!
Muszę się zastanowić, pstryknąć kilka fotek w świetle dziennym i zobaczę czy sprzedam czy zostawię ;). To nasze ostatnie Lupiny, bo 50 parę zł za obrożę nie dam, przegięcie z tymi cenami :cool1:. Już wolę Pitmany im kupić, ale to i tak za jakiś czas ;). Chyba w końcu czas się pozbyć nie używanych akcesoriów, bo rodzinka ma za ciekawy temat do żartów. Jak TZ wyjeżdżał z dużą ciężką torbą to się śmiał że taka ciężka bo spakował tam tylko kilka obróżek i kilka smyczek :evil_lol:.

Posted

gops napisał(a):
nooo zrob wyprzedarz!czekam :eviltong:

Raczej z wielkiej wyprz nic Cię nie zainteresuje, bo będę się cienkich obróżek pozbywać. Na trzeciego psa ich zostawiać nie będę, bo do tego czasu się rozsypią :evil_lol:

Agnes napisał(a):

Monia bardzo fajnie suki wygladaja w tym wzorku!

I nawet tak się nie zlewa z czarnuchem ;). Gdybym wiedziała to bym dwie takie kupiła zamiast żółwi :roll:

Posted

gops napisał(a):
nooo zrob wyprzedarz!czekam :eviltong:

Raczej z wielkiej wyprz nic Cię nie zainteresuje, bo będę się cienkich obróżek pozbywać. Na trzeciego psa ich zostawiać nie będę, bo do tego czasu się rozsypią :evil_lol:

Agnes napisał(a):

Monia bardzo fajnie suki wygladaja w tym wzorku!

I nawet tak się nie zlewa z czarnuchem ;). Gdybym wiedziała to bym dwie takie kupiła zamiast zółwi :roll:

Posted

Faktycznie na psie wygląda ciekawie. W sklepach netowych oglądam go zawsze z "Bleeee".
Mi się juz kończą obroże, które chciałabym posiadac. :P
Na pewno czarną z kolcami i jakąś czarną skórkę.
Poza tym to rogz lekkie i miękkie czarny, czarna nitka, rogzowy drut - wszystko zaciski.
Z lupine tylko ten nowy wzór z pająkami i Red Dingo czarny w odblaskowe kostki obroża + smycz.

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Faktycznie na psie wygląda ciekawie. W sklepach netowych oglądam go zawsze z "Bleeee".
Mi się juz kończą obroże, które chciałabym posiadac. :P
Na pewno czarną z kolcami i jakąś czarną skórkę.
Poza tym to rogz lekkie i miękkie czarny, czarna nitka, rogzowy drut - wszystko zaciski.
Z lupine tylko ten nowy wzór z pająkami i Red Dingo czarny w odblaskowe kostki obroża + smycz.

czy masz jakis czarny okres w zyciu?:evil_lol: jest fajny hunter w pajaki:cool3:

Posted

Agnes napisał(a):
czy masz jakis czarny okres w zyciu?:evil_lol: jest fajny hunter w pajaki:cool3:

A tak jakoś Rasta najlepiej wygląda w czarnym a i do mnie wtedy przynajmniej pasuje. ;)
Hunter za jasny, Lupine lepszy. :P

Ojej, zapomniałam o woodstocku lupinowym, też byłby super.

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
To są 4 centymetry ;) węższych nie używamy ;)

Dzięki za odpowiedz. Super na niej wyglądają, mimo że osobiście nie lubię różu to w tym wypadku jestem skłonna stwierdzić, że jest super ;)

Posted

Agnes napisał(a):
Ale ten rogz to 120 cm? A coz tam regulowac:evil_lol:

ten rogz ma 180 cm, wiec jakby ktos sie uparl jest co regulowac ;) Chociaz mi taki rodzaj regulacji tak samo jak Zabie w ogole sie nie podoba - jesli chodzi o zmiane dlugosci w trakcie spaceru. Ale na cos sie w koncu pewnie przyda ta regulacja. W ogole caly dziwny jest ten rogz... mam nadzieje ze to nie jest jakas podrobka ;)
Akira wyglada slicznie w tej obrozy. Sama sie waham miedzy surf a flower tartan. Oba mi sie podobaja ale kupie (na razie) tylko jeden. Ale pewnie zanim podejme decyzje Rogz wyda nowe wzory ;)

Posted

[quote name='NightQueen']Fajnie wygląda młody w niebieskim :loveu:
widzę że obroża jest w sam raz ;) będziesz ją przerabiać na łańcuszek czy nie?
dzięki:loveu:

zostawie chyba na zatrzask bo jest sporo regulacji, a idealna do adresowki jest:loveu:
surf tartana na lancuszek przerobiłam,bo ledwo co sie miescil....

[quote name='catie']Pięknie wygląda Maylo w tych szeleczkach
dziękujemy:loveu:

[quote name='Luzia']http://images45.fotosik.pl/483/13fca58c0ac21fa2.jpg
Świetny komplet ;-) Bardzo mu pasuje :loveu:

A tych Rogzów to troszkę na nim nie będzie widać :evil_lol:

rogzy wąskie idealne do adresówek:diabloti:

[quote name='diabelkowa']Marta wczesnie u was byla ta pierwsza gwiazdka ;P
z obrozy pod choinką raczej by sie nie ucieszyli, najwyzej Maylo bo byłoby co pogryźć:diabloti:

pod choinka znajdą śmierdziele i zabawki

[quote name='MakeBelieve']O, Marta i rogz dobry? :P I tak najładniej w szeleczkach :P
no wlaśnie ledwo co wszedł w niego...

dziekuje, tez mi sie strasznie szeleczki podobają:cool3:

[quote name='anetta']Śliiiczneee http://images49.fotosik.pl/481/0fda52f5e5b28156.jpg :loveu::loveu:
dziękujemy:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

zostawie chyba na zatrzask bo jest sporo regulacji, a idealna do adresowki jest:loveu:
surf tartana na lancuszek przerobiłam,bo ledwo co sie miescil....

tak właśnie myślałam że będzie miał jeszcze luz, bo ma w szyi prawie tyle co Moli ;)
Pokaż tarana w wersji zacisku, bo ciekawa jestem :cool3:

Posted

NightQueen napisał(a):
tak właśnie myślałam że będzie miał jeszcze luz, bo ma w szyi prawie tyle co Moli ;)
Pokaż tarana w wersji zacisku, bo ciekawa jestem :cool3:

pokaże, ale to dopiero jutro wieczorem, bo za chwile do Poznania wyjeżdżamy :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']pokaże, ale to dopiero jutro wieczorem, bo za chwile do Poznania wyjeżdżamy :)

będę czekać :cool3:

[FONT=Comic Sans MS]Wszystkim kolekcjonerom psich obroży oraz waszym podopiecznym życzymy Wesołych Świąt
obyście znaleźli dużo prezentów pod choinką (zwłaszcza obroży i smyczy)
[/FONT];)

Posted

[quote name='NightQueen']b

[FONT=Comic Sans MS]Wszystkim kolekcjonerom psich obroży oraz waszym podopiecznym życzymy Wesołych Świąt
obyście znaleźli dużo prezentów pod choinką (zwłaszcza obroży i smyczy)
[/FONT];)

:evil_lol:
nawzajem