Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']Nie uwiera :) Kwestia zdjecia, a raczej ustawienia psa ;) W klacie jest luzno nawet

to fajnie, bo na zdjęciach własnie tak dziwnie jest

widział ktoś szelki z napisem ale wymiennym i np 4 napisy do zmiany w komplecie ?

cos takiego jak to http://allegro.pl/szelki-dla-psa-szelki-na-owczarka-z-napisem-szorki-i1344948531.html tylko z wymiennymi

w tych nie podoba mi się też grubośc paska pod spodem... wolałabym grubszy a nie taką tasiemke

Posted

kasia_1982 napisał(a):
tak, wiem ze nie ma kolek. Ale czy ma takie cos jak obroza - taki 'posuwak'

Agnes mówiąc o kółkach miała na myśli szelki :eviltong:

Nie rogz, nie ma smyczy z regulacją, ma ją RD

Posted

kasia_1982 napisał(a):
no wlasnie tak zawsze myslalam. Az dzisiaj przyszedl moj zamowiony rogz i on ma taka wlasnie regulacje. Zwykly czarny rogz z nitka, nie przepinany ale z regulacja...

zrób zdjęcia

Posted

raczej starsza. Kupiona w Anglii a ona niestety jeszcze do tylu jesli chodzi o Rogz. Nie maja jeszcze wszystkich nowych wzorow w ofercie. Ale troche sie zdziwilam otwierajac przesylke ;)

i dalej sie zastanawiam jaka obroze do niej dokupic...

Posted

[quote name='Natula']to fajnie, bo na zdjęciach własnie tak dziwnie jest

widział ktoś szelki z napisem ale wymiennym i np 4 napisy do zmiany w komplecie ?

cos takiego jak to http://allegro.pl/szelki-dla-psa-szelki-na-owczarka-z-napisem-szorki-i1344948531.html tylko z wymiennymi

w tych nie podoba mi się też grubośc paska pod spodem... wolałabym grubszy a nie taką tasiemke

Mam dokładnie te szele i jestem z nich zadowolona choć musiałam skrócić ten pasek między łapami. Nie jest on jakąś tasiemką, jest cąłkiem mocny ;)

Posted

kasia_1982 napisał(a):
raczej starsza. Kupiona w Anglii a ona niestety jeszcze do tylu jesli chodzi o Rogz. Nie maja jeszcze wszystkich nowych wzorow w ofercie. Ale troche sie zdziwilam otwierajac przesylke ;)

i dalej sie zastanawiam jaka obroze do niej dokupic...

zileonego manmata , jakos mi pasuje do Twojej suczki :)

Posted

Chantell napisał(a):
a skąd bierzecie kółka do obroży? takie żeby się nie wyciągały jak są luźno, do obroży półzaciskowej...

i regulatory :-)

Posted

Okamia napisał(a):
Mam dokładnie te szele i jestem z nich zadowolona choć musiałam skrócić ten pasek między łapami. Nie jest on jakąś tasiemką, jest cąłkiem mocny ;)

nie chodzi mi o jakość czy grubość bo szelki wyglądają porządnie, a szerokość taśmy... dla moich niedzwiedzi bedzie zdecydowanie za cieńki

dasz zdjęcia ?

Posted

mam nadzieje ze to nie nowość w rogzie z ta regulacją, bo nie kupie tego :) jak dla mnie nie wygodna taka regulacja.. jak ide z psem to zawsze mam na całą długość smycz, ale jak dochodzę do miasta to od razu skracam .. i bawić się w regulację to tak trochę niewygodnie... :o

Posted

[quote name='Natula']nie chodzi mi o jakość czy grubość bo szelki wyglądają porządnie, a szerokość taśmy... dla moich niedzwiedzi bedzie zdecydowanie za cieńki

dasz zdjęcia ?

Lepsiejszych niestety nie mam :oops: Moja suka jest mniej więcej wymiarów malamuciej suki ;) Ostatnio na nich prowadziłam wściekłego ONka wielkości potworzej wiec wytrzymają chyba wszystko :evil_lol:

Posted

fajnie to wygląda, dzieki :) o wytrzymałośc sie nie boje bo miśki spokojne tylko boje się ze niewygodny , za wąski będzie ten pasek. Choć w sumie zawsze moge obszyć polarkiem i będzie grubszy :)

Posted

Hexoliny nowy Lupinek na brudne spacery, zrobiłam fotki zanim zacznie wyglądać jak obecny spacerowy fioletowy :evil_lol:

Hexolina:

I Shina sztywniak ;)

Młoda ma żółwiki, ale ona w domu obroży nie uznaje i po jej założeniu wygląda jak by szyi nie miała więc fotki kiedy indziej ;). Mam nadzieję że ta obróżka posłuży nam w dobrym stanie tak samo długo jak Surf Pup..

Posted

[quote name='gops']swietny wzorek!
bardzo im pasuje !!

[quote name='evel']Jak mi się nie podobają lupiny, to ten http://i790.photobucket.com/albums/yy181/Hexiula/23-12-10/IMG_0689.jpg?t=1293133515 jest świeeeetny :loveu:
Dzięki :).
Ten wzorek wzięłam ze względu na to że jest ciemny i mniej brud na nim będzie widać, a jak zobaczyłam na żywo to stwierdziłam że jest ładniejszy niż żółwie. Tak szczerze to żółwie mi się 'odpodobały' jak je przymierzyłam Shinie :roll: