Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

joanna83 napisał(a):
Młodzik (ok 10 miesięcy), ale już raczej nie urośnie. Pewnie minimalnie przybierze na wadze, to mama właśnie próbuje go odkarmić trochę.
A pomarańcz nie będzie się zlewał? Tak mi się podobają wzorzyste taśmy, ale pewnie na tych prążkach kiepsko będą wzory wyglądać.

zlewac sie nie powinno
piekny jest , taki oryginalny :lol:
moze fiolet ,zielen ? tez powinno byc ok

Posted

Uwierzcie na słowo, że jest niskopodłogowy ;)
Zdjęcie trochę przekłamuje, bo go skróciło. Moja mama mówi, że to pies kompletowany z kilku innych egzemplarzy długi, krzywe przednie łapki, za duża głowa i mordka podobna do szakala. Ale zakochała się w nim i chyba zostanie. Dlatego chciałabym zakupić mu jakieś śliczne szeleczki :)

Tutaj są jeszcze dwie inne fotki (post 5273)http://www.dogomania.pl/threads/57467-Bia%C5%82ystok-w%C4%85tek-zbiorczy-mamy-przepe%C5%82nione-DT.../page211

Posted

Justa tak, w aktivdogu wszystko dobierasz sama z dostępnych taśm/polarków ;) ale zawsze można poprosić Tanię o pomoc w doborze
Vege dziękujęę :)
najbardziej podobają mi się te:

tu w tle jest śliwka ? ciekawe czy ona na żwyo też jest taka ciemna..

tylko tu polarek jest straszliwie jasny i boję się że będzie do prania co spacer..

ja żadnych konkretnych kolorów nie mam, podoba mi się z fioletową taśmą, ale właśnie poza tym różem nie mam koncepcji, albo coś z ciemno zieloną taśmą..
http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/na%20drozdowisko/IMG_7248kopia.jpg o tym jeszcze myślałam, tylko jaka to jest taśma ?

Posted

[quote name='aniao']Okamia podoba mi się Twój wybór :)

pokaż, jak już będziesz miała

Pewnie że się pochwalę :loveu:

[quote name='vege*']Okamia szelki sprawują się ok, wydają się wygodne dla psa, dobre do ciągnięcia sanek, biegania przy rowerze i innych tego typu rzeczy dzieki kółeczkom po bokach do przypięcia smyczy :lol:

O to to super z jednego zaprzęgowca zrobią się dwa :evil_lol:

http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Coves/DSC_0799.jpg
ładny wzorek ;) planujemy ten sam tylko z innymi dodatkami :cool3:

[quote name='Kateczka']jak dla mnie pociągówki (norweskie) są super :-D
ale tylko te z zaczepami po bokach...ponieważ mają dodatkowe fajne zastosowanie....sam przyczep na rączce jest taki średni.... boczne mocowania sprawdzaja sie dobzrze nie tylko przy sankach czy rowerze ale przy zwyklym spacerze...pies pracuje całą klatą ciągnąc mnie za sobą a o to mi chodziło...poza tym rączka do podtrzymania sprawuje się bardzo dobrze przy opanowywaniu psa :smile: mam ten komfort, ze akurat jest an wysokości mojej dłoni ;-)

Co to to fakt. super sprawa. mam taką rączke przy szelach kudłatej i jest to super sprawa na nagłych wypadkach, panice lub narwaniach ;)

Posted

[quote name='NightQueen']od Marty

super jest to zestawienie Lacky :loveu: zapożyczę sobie je kiedyś :diabloti:

Ale to nie od Marty :diabloti:

Już gotowa :

Tutaj polarek Marty i nasz.

Posted

NightQueen napisał(a):
no patrz a myślałam że od Marty, bo ona też ma groszki i zielony polar, tylko wydawało mi się że kolory się przełamały na zdjęciu ;)

to od kogo to?

Sama robiłam :)

Posted

NightQueen napisał(a):
sama szyłaś? super ci to wyszło ;)
czyżby kolejna osoba się za biznes obrożowy zabierała :diabloti::evil_lol:

Dzięki :loveu:
Tak sama. Myślę, że obroże będą tylko dla mnie :)

Posted

[quote name='Avaloth']

tu w tle jest śliwka ? ciekawe czy ona na żwyo też jest taka ciemna..

nie to czarny :evil_lol:
a tamta tasiemka z tym niebieskim połączeniem to jest stalowa ;-)

musiałam usunąć wszystkie kombinację activdoga z moich postów

Posted

takie szleki tylko, ze czarne ma/miała Ewa od Duffla ;-) ja mam w takim kształcie tylko, ze od marty aresowej i się dobrze sprawują :-)

EDIT:
Avaloth a jaka szer jest ci potrzebna i wgl w jakiej szer bierzesz całe szelki?