Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kashdog napisał(a):
Ja z niecierpliwością wyczekiwałam tych szelek :loveu: Miały być pod choinkę, ale nie mogłam się powstrzymać :diabloti: Z resztą Fifce i tak to różnicy nie zrobi.

ooo widzę że moje zestawienie robi furrorę :evil_lol: już drugie takie szelki jak szczurzego obroża :diabloti: baaaardzo ładne, najlpesze jakie mogły być :loveu: :evil_lol:

Posted

Pietruszka napisał(a):
W ZooNaturze Silesia CC Katowice.

a jest cos jeszcze tam w takiej cenie ? moze sobie jutro zrobie dzień wolny od szkoły :P i do Katowic się przejade :lol:

Posted

vege* napisał(a):
Ja też oprócz obróżek kupuję jeszcze jakieś smaki, zabawek w tym roku nie kupuję bo Nuka ma całą szafkę zabawek i na razie nie mam gdzie ich już chować :lol: w tamtym roku dostała piszczącego gumowego kotka (wielkości prawdziwego kota) :evil_lol:

a skad ? :DD moj by mial zabawe :D

Posted

A ja mam mały problem... zastanawiam się nad zestawieniem z aktivdoga na szelki dla mojej Prośki. A że jest biała to jej będzie we wszystkim ładnie.

ogólnie zastanawiam się nad

Nie powiem że 2 pierwsze uważam za naj :P
Proszę też o pomoc w doborze kolorystycznym taśmy (2,5 cm) i polarku bo ja nie mam kompletnego pojęcia :P

Posted

Hmmmm, trudna decyzja myślę że będzie pasować 1:D, 2-fajna ale jasna bedzie się zlewało.
A taśma kolor bym wybrała może fiolet a polar błękit? ;)
Napisz jaki kolor Cię interesuje, lub jakiego nie masz;)

Posted

Ja bym brała jedynkę, do tego czerwona/błękitna podkładowa i odwrotnie polar, czyli błękitny albo czerwony zależnie od koloru taśmy, ale ja jestem tradycjonalistka :evil_lol:

Posted

Ja własnie dlatego lepiej sobie sama nie przypasowuje w grafice tylko staram sobie wyobrazić ... mniej boli ;) Po za tym staram się patrzeć pod względem ekscentryczno-praktycznym ;)

vege* napisał(a):
no faktycznie nie wpadłam na to, ze biały pies + czarny polar = tragedia :evil_lol:
ja to jestem za 1 lub 3 :smile:

Taaa... polar w kubraku już bosko wygląda :evil_lol: w 3 dla mnie polarek jest za ciemny :eviltong:

Już nigdy bialego psa :lol: