NightQueen Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Korenia napisał(a):Ile płacicie za szelki activdoga? zależy od rozmiaru w klacie ok 50 cm to jakieś 50 zł, ale musisz się indywidualnie pytać ;) Quote
diabelkowa Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 gops napisał(a):kolo 70cm , moja ma 62 i ma jakies 10cm luzu do powiekszenia grubas ma tak z 65 wiec zastanawiam sie czy nie wyslac maila do manmata i sie spytac jaki rozmiar bedzie najodpowiedniejszy Quote
Korenia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):68 zł za wersję z taśmą ozdobną na rączce i na przodzie. NightQueen napisał(a):zależy od rozmiaru w klacie ok 50 cm to jakieś 50 zł, ale musisz się indywidualnie pytać ;) Dzięki :) na razie mnie nie stać :evil_lol: Quote
Migori Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):68 zł za wersję z taśmą ozdobną na rączce i na przodzie. Łohoho sporo. Quote
Ewa&Duffel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Migori napisał(a):Łohoho sporo. Za zwykłe czarne Trixie płaciłam 50 zł, więc w sumie to nie aż tak dużo...;) Quote
Migori Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Za zwykłe czarne Trixie płaciłam 50 zł, więc w sumie to nie aż tak dużo...;) W podobnej cenie (65zł) kupisz szelki ManMat. Dla mnie to sporo. Quote
Kateczka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 fakt wystarczy trochę dołozyc a MM jak dla mnie razem z Hunterami jest bezkonkurencyjny pod wzgledem jakosci i wygladu :) Quote
Lucky. Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 jak dla mnie, również drogo. Mogę kupić szelki rogza za tyle na allegro, nowego. A teraz w reszcie : Quote
gops Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 diabelkowa napisał(a):grubas ma tak z 65 wiec zastanawiam sie czy nie wyslac maila do manmata i sie spytac jaki rozmiar bedzie najodpowiedniejszy patrz na rozmiar "barki " bo to jest wazniejsze, w klacie na pewno wejdzie:) Quote
Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Za zwykłe czarne Trixie płaciłam 50 zł, więc w sumie to nie aż tak dużo...;) ale trixie to firma ktora ma duzo wieksze koszty ponosi niz Tania. Dla mnie cena jak z kosmosu. Tak samo jak el perro sobie zyczy 100 zl za swoje szelki, a pitman ma takie same a moze lepsze za polowe ceny. Niektorzy maja wyczucie ;) Ale skoro jest rynek, to mozna "doic" ;) Quote
Migori Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Agnes napisał(a):ale trixie to firma ktora ma duzo wieksze koszty ponosi niz Tania. Dla mnie cena jak z kosmosu. Tak samo jak el perro sobie zyczy 100 zl za swoje szelki, a pitman ma takie same a moze lepsze za polowe ceny. Niektorzy maja wyczucie ;) Ale skoro jest rynek, to mozna "doic" ;) Zgadzam się. Nie wiem ile kosztuje taśma, polarek itd. ale jeśli ktoś chce za tą cenę kupić, widać są tego warte. Quote
sator_k_ Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Za rogzy też trzeba podobną cenę zapłacić co u Tani. Po za tym typ sortowy szelek jest mało spotykany i z tego co szukałam nie są tańsze niż activ. Jeśli dobrze się oreintuje to niektóre tasiemki Tania zamawia z zagranicy także to też musi kosztować. Każdy chce zarobić. Ja uważam, że koszt wyrobu szelek z rogza też nie wynosi aż 80zł. Ja jestem bardzo z naszych szelek zadowolona. Wtgodne i porządna robota, także jakoś przęknęłam tą cenę. Quote
Yuveza Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Jakie szelki dla tego gościa, chcę żeby były mocne i nie drogie (jakoś do 60zł)nie muszą być skórzane ale mocne, jakiś fajny kolor, czerwień;) Quote
diabelkowa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 gops napisał(a):patrz na rozmiar "barki " bo to jest wazniejsze, w klacie na pewno wejdzie:) na barkach bedzie dobra Ska, wyslalam maila do manmata z zapytaniem , bo boje sie ze jak tluscioch jeszcze zgrubnie to kolejne szele beda za male bo te z hifikii byly super Quote
Onomato-Peja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 westi_justa http://pitman.pl/szelki/szelki_spacerowe_dla_mniejszego_psa_bad_dog_junior Quote
Yuveza Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Tak też o nich myślałam;) ale próbował ktoś są mocne? Bo mój bydlak się trochę ciągnie :p i na kolczatce jako tako jest, ale szele byłyby wygodniejsze:) Quote
Onomato-Peja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 To jest Pitman, mocniejszych nie znajdziesz. : P Quote
Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 westie_justa za ta firme to ja recze ;) mam troche od nich obrozy, gops ma szelki sa super wykonane, mocne. Jednak ja bardzo lubie szelki ManMat, wygodne dla psa (podszyte fajna gabka) i rowniez sa mocne Quote
gops Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 szelek pitmana juz nie mam, ale ma je znajoma dla wiekszego psa niz moj :) na moja byly troche za duze szelki od nich sa bardzo porzadne! napewno nie do zerwania:) Quote
Marta_Ares Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 cos z nowosci :) i 2 tasiemki nowe Quote
barberry Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='westie_justa']Tak też o nich myślałam;) ale próbował ktoś są mocne? Bo mój bydlak się trochę ciągnie :p i na kolczatce jako tako jest, ale szele byłyby wygodniejsze:) Ja bym wzięła ManMaty :D np: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=662 [SIZE="1"]PS Nie boisz się, że w szelkach sobie z nim nie poradzisz? Jemu będzie wygodniej więc może się tak zdarzyć, że będzie jeszcze mocnij ciągnął. Popracuj nad chodzeniem na luźnej smyczy. Quote
Agnes Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Tak to prawda, w szelkach przy duzym psie niekoniecznie jest latwiej. Moja jak wyrwie do kota to bywa ze leecee za nia (wazy 40 kg) a nie mam normalnie problemow z utrzymaniem jej Marta gwiazki sa obledne! http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC02800-1.jpg strasznie mi sie podoba polaczenie z tym polarem Quote
Yuveza Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 To w razie czego kolczatka;) tylko muszę kupić nową bo ta już stara i do tego przymała Tak, Mata te gwiazdki są super ale mi te serduszka przypadły mi do gustu :loveu: Quote
Kashdog Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 westie_justa napisał(a):To w razie czego kolczatka;) tylko muszę kupić nową bo ta już stara i do tego przymała Tak, Mata te gwiazdki są super ale mi te serduszka przypadły mi do gustu :loveu: A może spróbuj czegoś innego. Bo sama kolczatka sprawy nie załatwi :roll:. Proponowałabym wziąć się za prawidłowe nauczenie psa chodzenia na luźnej smyczy nez użycia kolczatki. A my czekamy na szelasy z activdoga :loveu: Quote
Recommended Posts