Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ma ktoś pólzacisk rogzowy 16mm na sprzedaz, lub wymiane na zatrzask 16mm fiolet z nitka :)

Ktoś miał na sprzedaż kilka postów wcześniej, ale chyba 25mm... Coś mi wszak mignęło.

Posted

westie_justa napisał(a):
Kolor....tak większość naszych rzeczy to róż ale to w końcu dziewczyna, a może drugie zdjęcie dziwnie wyszło, ale w jakim sensie ?;)

ale róż różowi nierówny :) mi się ten odcień nie podoba i moim zdaniem dla niej jest zbyt mało intensywny, w zestawieniu z białym nie wygląda fajnie ;) ale ważne żeby Tobie się podobało.
co z tego że dziewczyna ? już była na tena temat rozmowa, myślę że nie ma sensu powtarzać tego samego ^^
ale ja osobiście nie lubię jak ktoś z westów, yorków etc robi różowe lalki, to są kurde teriery do łapania szczurów czy czegoś tam. w każdym razie psy do polowań, do zabaw w błocie a nie na kanapę, a róż mi się właśnie z tym kojarzy

Posted

Miło że się moje szare sznaucerowe reniferki podobają w czerwieni :) Nigdy nie miały nic czerwonego, a teraz w przedświątecznej atmosferze i na śniegu fajnie to wygląda.

Posted

[quote name='Migori']Jaka firma prócz Wozy robi w miarę dobre smycze skórzane ?
Dingo. Ale przynajmniej w przypadku szelek w WOZIE wyszło mnie dużo taniej (za ten sam produkt w zasadzie).

Nowy rogz na małego psiaka dostępny u nas -> dochód na koty w potrzebie, polecam:
http://chatul.pl/viewtopic.php?t=968

A ja mam na zbyciu użyty kilka razy piękny, czarny, szyty na okrągło dławik dla psa (nie wyciera włosa). Obwód 70cm. Sprzedam tanio, fotki na życzenie ;)

Posted

[quote name='Avaloth']myślę że rozmiar Rasty i tak by na Nerę był za duży :D

Weścik w tym ostatnim ładnie :) szelek mi się kolor nie podoba, a druga jakoś dziwnie na nim wygląda, ale może to kwestia zdjęcia ;)

Chciałby ktoś szelki Red Dingo Hibiskusy Ski?

Chodzi o rozmiar S :)

Posted

nie, mam już żółtą obróżkę
może napiszę jakie mam kolory obróżek
-żółta
-czerwona
-różowa
-turkusowa
-czarno-biała
-niebieskie szelki

nie mam jeszcze:
-fioletu
-zieleni

Posted

mam coraz większa ochote na activdoga, ale... przypuszczam że nie dałabym rady wybrać tasiemki ,a gdzie tasma podkladowa i polar :lol: :lol: :lol:

jak sie kiedys na coś zdecyduje to bedzie dobrze i zamówie

nawet nie wiem jaki kolor :roll: moze coś z zółtym, zielonym

Posted

ja obrożę activdoga wygrałam w konkursie :multi:
musiałam sobie tylko wybrać polar i taśmę podkładową, bo z wzorkiem nie miałam problemu bo jak zobaczyłam pingwinki to się zakochałam :loveu:

Posted

widziałam :) mi sie conajmniej 6 wzorków podoba tak że się w nich zakochałam :loveu: ale jak patrze na gotowe obroze to nawet te z wzorkami na które nie zwróciłam uwagi są boskie , przez odpowiednie dobranie taśmy i polaru

zaraz się pobawie w photoshopie :evil_lol:

Posted

w psich szafach mi się juz nie mieszczą a tych których nie uzywamy nikt nie chce kupić :razz:

mam ochote na rózową obroże dla Amelki( czarny terier) i jakieś kolce albo cos niegrzecznego dla Nessie ( lhasa apso ) :evil_lol: :diabloti:

ciekawe jakby Nessie wygladała w kolcach czarnych

Posted

[quote name='vege*']jeszcze ludzie by cię posądzili o psa "mordercę" :diabloti:

wcale by się nie pomylili :razz: to mój najbardziej agresywny pies.. ruskie o łacznej wadze koło 100 kg( i duzej powierzchi zębów ) nic nie zrobia a ten mały 5 kg potwór... :diabloti:

co powiecie na tą http://www.pitman.pl/obroze/obroza_parciana_dla_malego_pieska_red_junior obroże dla tej panienki http://img638.imageshack.us/img638/2738/nessie13mies.jpg ? :evil_lol: