Ewa&Duffel Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jak poważnie i elegancko ;) Zestaw z krowim łańcuchem chyba najbardziej mi się podoba, pasuje suczce złoty :) A ja chyba zamawiam szelki z activdoga :cool3: Quote
Lucky. Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a do mnie doszedł el perro, obroża świąteczna od marty, i obroża od marty brązowa z niebieskim polarkiem, i szelki czerwone. NA dniach może jakię zdjęcia dodam :) Quote
MakeBelieve Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 I na dniach bd robić obróżke dla nas : * O, kupiłaś już taśmy? sugarr- ta smyczka z hiltona 'niepotrzebna' jest świetna! Gdzie ją można dostać? Quote
sugarr Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kupiłam ją w Zoo-Naturze dla szczeniaka z ulicy, po którego właśnie musiałam wtedy jechać. Chętnie bym ją oddała (dla mojej suni jest zdecydowanie za drobna ta smycz) ale chyba nie opłaca się wysyłać, bo ona nowa kosztowała jakieś 10-15zł - dlatego raczej pójdzie do schroniska, chociaż tak sądziłam że komuś od mniejszego psiaka może się spodobać (jest faktycznie ładniutka) Quote
gops Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 sugarr podobaja mi sie te eleganckie komplety ! bardzo fajne smycze skorzane ,wszystkie :) do nas doszla woza , jak zwykle porzadna, piekna , naprawde warto sie wydac pieniadze na te obroze Quote
zaba14 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 sugarr komplety skórzane super, ale ta linkowa smycz to chyba jakaś masakra w trzymaniu :D strasznie gruba, też chciałam linkową czarną smycz, oglądałam na wystawie ale jeśli karabińczyk był okej to linka zdecydowanie za gruba :) Quote
Agnes Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 zaba szukaj srednicy 14mm najczesciej jest ten sam karabinek co przy 16 mm, ta druga mialam, ale ciut za gruba. Karabinczyk to taki max jaki jest w np klasycznych parcianych 25 mm, rogz xl itp Quote
Kateczka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 pasuje jej do oczu :) fajnie to wyglada :D Quote
Yuveza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 SUUUUUUPPPPPEEEERRRRRR!!!!!!!!! jest ta obroża:loveu::loveu::loveu: Quote
sugarr Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='zaba14']sugarr komplety skórzane super, ale ta linkowa smycz to chyba jakaś masakra w trzymaniu :D strasznie gruba, też chciałam linkową czarną smycz, oglądałam na wystawie ale jeśli karabińczyk był okej to linka zdecydowanie za gruba :) Faktycznie smycz jest masywna, ale nie aż tak jak wyszła na zdjęciu :cool3: To też wina tego, że jest obok tej skórzanej ferplasta 12mm.. 12mm jest dla małych psów rozmiar xs-s o ile pamiętam z opkaowania, czyli teoretycznie dla ONka zupełnie nieodpowiednia. Ale mi się podoba jak wygląda taka cieniutka skórka, a że pies nie robi zrywów to zaryzykowałam i używam. Ta sznurowa to jest firma LORD, chyba dokładnie z takiej aukcji: http://allegro.pl/smycz-sznurowa-skladana-fi16mm-240cm-czarna-i1371877143.html polecam wziąć 14mm i powinno być idealnie, 16 ciut za dużo, ale tak jak mówię, nie ma aż takiej tragedii jak na zdjęciu to wyszło :) Quote
Yuveza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A to są nasze szelki Chaba i smycz Hilton i obroża z westami burberry (mam jeszcze szelki i smycz) ładne? Quote
sugarr Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 gdzie można kupić psie akcesoria burberry? Quote
aniao Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ten burberry to jest firma hilton, różne kolory są. np. tutaj: http://www.akwamaniak.pl/-c-61_87.html Quote
sugarr Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kurcze, a mi się marzy prawdziwe Burberry, ale chyba w Polsce nie dostanę. Jest sklep co prawda w Galerii Kazimierz w Krakowie, ale nie sądzę żeby tam były akcesoria dla psów, poza tym ceny tam są kosmiczne, nawet jak na tą firmę chociaż jak widzę te ceny, to chyba zamówię Hiltonową kratkę :cool3: Quote
zaba14 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Agnes napisał(a):zaba szukaj srednicy 14mm najczesciej jest ten sam karabinek co przy 16 mm, ta druga mialam, ale ciut za gruba. Karabinczyk to taki max jaki jest w np klasycznych parcianych 25 mm, rogz xl itp mam teraz krótką czarną z seri miekkie i lekkie z rogza wiec dam sobie spokój ;) ale dzięki za informacje :) Quote
Smile of Red Witch Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja mam teraz rewelacyjna króciutką smyczkę RD od Agnes z rączka i muszę przyźnać że rewelacyjnie się na niej prowadzi ;) Quote
Migori Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Agnes napisał(a):zaba szukaj srednicy 14mm najczesciej jest ten sam karabinek co przy 16 mm, ta druga mialam, ale ciut za gruba. Karabinczyk to taki max jaki jest w np klasycznych parcianych 25 mm, rogz xl itp Miałam 14mm linkę - okazała się za gruba i za ciężka. Teraz mam 12mm gappay i jest idealna. Quote
NightQueen Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 sugarr napisał(a):Kurcze, a mi się marzy prawdziwe Burberry, ale chyba w Polsce nie dostanę. Jest sklep co prawda w Galerii Kazimierz w Krakowie, ale nie sądzę żeby tam były akcesoria dla psów, poza tym ceny tam są kosmiczne, nawet jak na tą firmę mi też się marzy oryginalny, ale póki co nie na moją kieszeń :razz: czasami pojawiają się na allegro czy ebayu oryginały, trzeba szukać ;) W Kazimierzy nie ma akcesoriów psich w Burberry Quote
Onomato-Peja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Chciałby ktoś szelki Red Dingo Hibiskusy Ski? Quote
Coffee&Nera Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Szkoda że tak późno mowisz... ale kupilam juz szelki. Wystaw na allegro napewno wielu chętnych się znajdzie ;) Quote
Avaloth Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 myślę że rozmiar Rasty i tak by na Nerę był za duży :D Weścik w tym ostatnim ładnie :) szelek mi się kolor nie podoba, a druga jakoś dziwnie na nim wygląda, ale może to kwestia zdjęcia ;) Quote
Yuveza Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kolor....tak większość naszych rzeczy to róż ale to w końcu dziewczyna, a może drugie zdjęcie dziwnie wyszło, ale w jakim sensie ?;) Quote
Recommended Posts