zaba14 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 cienkie obroze nie sa zbyt ciekawe.. wrzynaja sie psu w szyje, moze pies wyglada czasem śmiesznie (acz kolwiek to przyzwyczajenie) ale za to wygodniejsze... :) Quote
Agnes Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 zaba14 napisał(a):cienkie obroze nie sa zbyt ciekawe.. wrzynaja sie psu w szyje, moze pies wyglada czasem śmiesznie (acz kolwiek to przyzwyczajenie) ale za to wygodniejsze... :) ale kolnierz usztywniajacy nie do kazdego psa "pasuje" - to rowniez nie jest wygodne ;) Quote
Iza. Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Agnes napisał(a):ale kolnierz usztywniajacy nie do kazdego psa "pasuje" - to rowniez nie jest wygodne ;) Dokładnie tak ;) Ja swojej suki nie ubrałabym z 1 cm obroże, ale i tak samo nie ubiorę małego w 2 cm bo to dla niego wygodne na pewno nie będzie, nie bedzie mógł swobodnie nawet szyją poruszać ;) Tak jak juz chyba wspomniałam, nie można popadać ze skrajności w skrajność ;) Quote
anetta Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Magda25']Mam prośbę Czy ktoś z was ma obrożę czerwoną obroże ezydog? Proszę wstawić zdjęcie. Byłabym bardzo wdzięczna... Kiedyś jak ją dostałam to wstawiałam samą obrożę na ten wątek, ale nie mam już tych fot. Trza by było szukać na poprzednim wątku. Dobra, mam. http://img88.imageshack.us/img88/115/schowek02lc0.jpg http://img152.imageshack.us/img152/2077/schowek02mv4.jpg Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ale mu ładnie w tym czerwonym:loveu: :loveu: Quote
gops Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 no slicznie :) kazdemu podoba sie co innego , mi na yorku podoba sie 15mm , na mojej suce 3cm , ale onka rzeczywiscie w 5cm bym nie wsadzila teraz czekamy na obroze z pitmana 3cm z cwiekami Quote
Migori Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 anetta, dziękuję Ci bardzo :multi::multi::multi: Tak właśnie mi świtało, że widziałam jakiego bordera w tej obroży. Teraz już wiem, co kupić. Jeszcze raz dzięki. Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Magda25']anetta, dziękuję Ci bardzo :multi::multi::multi: Tak właśnie mi świtało, że widziałam jakiego bordera w tej obroży. Teraz już wiem, co kupić. Jeszcze raz dzięki. bordera :razz: Quote
sauatka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jak myślicie, dobrze by wyglądał bokser w 5cm? ;> jakoś nie umiem sobie wyobrazić ;< Quote
asiunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zamówiłam właśnie rogza zaciskowego dla poczwara...Gad jest w staie wyciągnąć łeb z każdej obroży...Wzór bones of red(czy siakoś tak ;)),"nieświeży"już ale mam do niego jakiś sentyment. Zdjęcia jak tylko dojdzie Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sauatka napisał(a):jak myślicie, dobrze by wyglądał bokser w 5cm? ;> jakoś nie umiem sobie wyobrazić ;< wytnij pasek z kartki 5cm i przyloz do psa :) albo moze masz jakis pasek od torby itp bedziesz miala mniej wiecej jakis obraz ;) Quote
Migori Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Marta_Ares napisał(a):bordera :razz: Coś nie tak napisałam ?:crazyeye: Quote
agaciaaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Magda25 napisał(a):Coś nie tak napisałam ?:crazyeye: Ale że Masaj...border? Uszy nie za duże przypadkiem? :evil_lol: Quote
Migori Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 agaciaaa napisał(a):Ale że Masaj...border? Uszy nie za duże przypadkiem? :evil_lol: Ups:oops::oops::oops::oops: Proszę o wybaczenie :flaming::modla: Mam nadzieję że corgi sie nie pogniewa, że na chwilę był borderem :oops::oops::oops: Quote
Pestka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 asiunia napisał(a):Zamówiłam właśnie rogza zaciskowego dla poczwara...Gad jest w staie wyciągnąć łeb z każdej obroży...Wzór bones of red(czy siakoś tak ;)),"nieświeży"już ale mam do niego jakiś sentyment. Zdjęcia jak tylko dojdzie Jaką szerokość zamówiłaś? W ogóle ile Twój poczwar ma w szyi? Quote
asiunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zamówiłam 25mm,a w szyjce ma jakieś 55-56 cm ;) Quote
Pestka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zamówiłam 25mm,a w szyjce ma jakieś 55-56 cm O to pokaż potem na psie tę obroże... To Twój poczwarzy ma wiecej niż moja Saba w szyi :-o Quote
asiunia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Przypuszczam że są podobnego wzorstu i wagi-67cm,34 kg ;) Quote
blaira Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Anette a gdzie w PL mozna nabyc ezydoga? Bardzo ładnie Masaj w niej się prezentuje :) Quote
zaba14 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 na pełnej misce :) http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?cat_id=231&page=0&view=0&sort=default Quote
Ana04 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='asiunia']Zamówiłam właśnie rogza zaciskowego dla poczwara...Gad jest w staie wyciągnąć łeb z każdej obroży...Wzór bones of red(czy siakoś tak ;)),"nieświeży"już ale mam do niego jakiś sentyment. Zdjęcia jak tylko dojdzie Aza też wyciąga łeb z obroży i chodzi w rogzie z łańcuszkiem. Pestka, mi się wydaje, że 2,5cm starczy dla Saby, Aza jest chyba od niej masywniejsza a chodzi w 2,5 i mi się w niej podoba. :) Vini, wg mnie Daisy ładnie wygląda w tym 15 albo 16. ;) Quote
MakeBelieve Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dobra, chyba jednak w piatek dopiero do tego zoologa sie przejade, ale wtedy zobacze... Bo skoro niektórzy mówią, że ładnie Daisy w 16 mm :D To na pewno wezme szelki albo obrożę. Teraz ciekawe tylko co Quote
Od-Nowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 zapraszam na psio-koci bazarek :-) na nim między innymi obróżki, szelki, smycze a tagże karmy i mase zabawek. link do bazarku http://www.dogomania.pl/threads/174268-DLA-PSA-I-KOTA-kubki-ROGZ-karlie-KONG-RC-karmy-turkusy-zabawki-NA-KIELCE-do-3-12-09?p=13558073#post13558073 Quote
Agnes Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Vini. napisał(a):Dobra, chyba jednak w piatek dopiero do tego zoologa sie przejade, ale wtedy zobacze... Bo skoro niektórzy mówią, że ładnie Daisy w 16 mm :D To na pewno wezme szelki albo obrożę. Teraz ciekawe tylko co bo Ty tak chcesz ;) widzisz tylko te odpowiedzi na TAK - to jest normalne, jesli sama wiesz co chcesz wybrac, a pytasz tylko po to zeby dostac potwierdzenie decyzji ktora juz podjelas. Tylko po co pytac w takim razie ;) Ja sie do dyskusji nie mieszam i tak zrobisz co bedziesz chciala;) Quote
Recommended Posts