Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaba14 napisał(a):
cienkie obroze nie sa zbyt ciekawe.. wrzynaja sie psu w szyje, moze pies wyglada czasem śmiesznie (acz kolwiek to przyzwyczajenie) ale za to wygodniejsze... :)

ale kolnierz usztywniajacy nie do kazdego psa "pasuje" - to rowniez nie jest wygodne ;)

Posted

Agnes napisał(a):
ale kolnierz usztywniajacy nie do kazdego psa "pasuje" - to rowniez nie jest wygodne ;)

Dokładnie tak ;)
Ja swojej suki nie ubrałabym z 1 cm obroże, ale i tak samo nie ubiorę małego w 2 cm bo to dla niego wygodne na pewno nie będzie, nie bedzie mógł swobodnie nawet szyją poruszać ;)
Tak jak juz chyba wspomniałam, nie można popadać ze skrajności w skrajność ;)

Posted

no slicznie :)

kazdemu podoba sie co innego , mi na yorku podoba sie 15mm , na mojej suce 3cm , ale onka rzeczywiscie w 5cm bym nie wsadzila
teraz czekamy na obroze z pitmana 3cm z cwiekami

Posted

anetta, dziękuję Ci bardzo :multi::multi::multi:

Tak właśnie mi świtało, że widziałam jakiego bordera w tej obroży. Teraz już wiem, co kupić. Jeszcze raz dzięki.

Posted

[quote name='Magda25']anetta, dziękuję Ci bardzo :multi::multi::multi:

Tak właśnie mi świtało, że widziałam jakiego bordera w tej obroży. Teraz już wiem, co kupić. Jeszcze raz dzięki.
bordera :razz:

Posted

Zamówiłam właśnie rogza zaciskowego dla poczwara...Gad jest w staie wyciągnąć łeb z każdej obroży...Wzór bones of red(czy siakoś tak ;)),"nieświeży"już ale mam do niego jakiś sentyment. Zdjęcia jak tylko dojdzie

Posted

sauatka napisał(a):
jak myślicie, dobrze by wyglądał bokser w 5cm? ;>
jakoś nie umiem sobie wyobrazić ;<

wytnij pasek z kartki 5cm i przyloz do psa :)

albo moze masz jakis pasek od torby itp bedziesz miala mniej wiecej jakis obraz ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ale że Masaj...border? Uszy nie za duże przypadkiem? :evil_lol:

Ups:oops::oops::oops::oops:
Proszę o wybaczenie :flaming::modla:
Mam nadzieję że corgi sie nie pogniewa, że na chwilę był borderem :oops::oops::oops:

Posted

asiunia napisał(a):
Zamówiłam właśnie rogza zaciskowego dla poczwara...Gad jest w staie wyciągnąć łeb z każdej obroży...Wzór bones of red(czy siakoś tak ;)),"nieświeży"już ale mam do niego jakiś sentyment. Zdjęcia jak tylko dojdzie

Jaką szerokość zamówiłaś? W ogóle ile Twój poczwar ma w szyi?

Posted

[quote name='asiunia']Zamówiłam właśnie rogza zaciskowego dla poczwara...Gad jest w staie wyciągnąć łeb z każdej obroży...Wzór bones of red(czy siakoś tak ;)),"nieświeży"już ale mam do niego jakiś sentyment. Zdjęcia jak tylko dojdzie

Aza też wyciąga łeb z obroży i chodzi w rogzie z łańcuszkiem.

Pestka, mi się wydaje, że 2,5cm starczy dla Saby, Aza jest chyba od niej masywniejsza a chodzi w 2,5 i mi się w niej podoba. :)

Vini, wg mnie Daisy ładnie wygląda w tym 15 albo 16. ;)

Posted

Dobra, chyba jednak w piatek dopiero do tego zoologa sie przejade, ale wtedy zobacze... Bo skoro niektórzy mówią, że ładnie Daisy w 16 mm :D To na pewno wezme szelki albo obrożę. Teraz ciekawe tylko co

Posted

Vini. napisał(a):
Dobra, chyba jednak w piatek dopiero do tego zoologa sie przejade, ale wtedy zobacze... Bo skoro niektórzy mówią, że ładnie Daisy w 16 mm :D To na pewno wezme szelki albo obrożę. Teraz ciekawe tylko co

bo Ty tak chcesz ;) widzisz tylko te odpowiedzi na TAK - to jest normalne, jesli sama wiesz co chcesz wybrac, a pytasz tylko po to zeby dostac potwierdzenie decyzji ktora juz podjelas. Tylko po co pytac w takim razie ;)
Ja sie do dyskusji nie mieszam i tak zrobisz co bedziesz chciala;)