Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sugarr to ten, ktory teraz wpadl Ci w oko jest malo ciekawy wg mnie. Widzialam w sklepie, na dobra sprawe 3 nowe wzorki nie sa w ogole ladne na zywo. Obroza jest zametkowana i nie wiem czy mi sie to uda ;)

Posted

sugarr napisał(a):
Tak, to jest ten wzorek na który byłam zdecydowana od dawna.. a ten który teraz mnie zainteresował jest cały granatowy z różowymi, turkusowymi i żółtymi łapkami.

on jest czarny a nie granatowy

na żywo bardzo podobał mi się ten fiolet nowy, tylko te serduszka naklejone(przynajmniej tak się wydaje) nie bardzo

Posted

[quote name='Marta_Ares']
Natula jutro po południu mogę dopiero to zrobić bo taśmy są u Tzta :)

ok to poprosze :)

dostane na świeta od przyjaciółki dwie rózowe obroze dla dziewczynek takie : http://images40.fotosik.pl/264/86da007fe6b57fd2.jpg

i zastanawiam się jaką smycz do tego dobrać żeby pasowało :D macie jakieś pomysły ? koniecznie musza być miękkie
tak wstępnie myślałam o tej pierwszej tasmie http://dogstyle.republika.pl/361.jpg

Posted

barberry tutaj ale są chyba tylko duże...(choć wydaje mi się że kiedyś widziałam mniejsze) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12742714

obroże będą na rózowej taśmie wiec w sumie najlepiej pasowałby róż, ale za dużo tego różu :P chciałabym dwie takie same, zeby obie pasowały do tych dwóch obroży i koniecznie smycz musi byc miękka. Własnie ten wzór od Marty mam sprawdzony, jest super miękki.

mam czarną smycz RD... moze dokupie drugą albo w innym kolorze, oni maja takie pastelowe, a moze rogz z serii miękie i lekkie ? :roll: kurde nie wiem, najwyzej będa chodzić osobno :evil_lol:

Posted

[quote name='Natula']barberry tutaj ale są chyba tylko duże...(choć wydaje mi się że kiedyś widziałam mniejsze) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12742714

obroże będą na rózowej taśmie wiec w sumie najlepiej pasowałby róż, ale za dużo tego różu :P chciałabym dwie takie same, zeby obie pasowały do tych dwóch obroży i koniecznie smycz musi byc miękka. Własnie ten wzór od Marty mam sprawdzony, jest super miękki.

mam czarną smycz RD... moze dokupie drugą albo w innym kolorze, oni maja takie pastelowe, a moze rogz z serii miękie i lekkie ? :roll: kurde nie wiem, najwyzej będa chodzić osobno :evil_lol:

Dziękuję, wyślę im maila :D Te są jeszcze ładne, szczególnie ta z zielonym. Ale tych Twoich nie przebijają :eviltong:

A może smycz z hamiltona? Oni mają mnóstwo kolorów -
jasna różowa
pomarańczowa

Posted

Postanowiłam, że się pochwalę naszymi zbiorami, bo tego jeszcze nigdy nie robiłam :) Dzisiaj kupiłam za 30zł (promocja z 37zł) WRESZCIE brązową skórzaną smycz z mosiężnym karabińczykiem. Gdyby komuś się podobała, to jest w De-Zoo na Brodowicza (Kraków)

To jest zestaw, który powstał dzięki pomyłce Zoo-sklepu (wysłali mi zamiast VIP taką smycz jaką widać i okazało się, że mam w "psim pudełku" obrożę do kompletu i bardzo fajnie to wygląda.. Tylko oczywiście nie widać obroży, bo to jest 2,5cm zdaje się, a na jej futrze widać dopiero 4cm :) Także jest to cały zestaw ferplasta skórzany, miał być VIP, ale przyszedł jakiś inny (w przypadku obroży było tak samo...) Smycz regulowana 120-200cm, 12mm grubości

To jest zestaw Pitmana z ćwiekami 4cm + regulowana smycz sznurowa z allegro

A tutaj "krowi łańcuch" kolor złoty, chyba Herman Sprenger + dzisiaj zakupiona smycz firmy Zoo Leszcz

Tutaj bez psa :)

A tutaj pozostałe psie "ubranka" które znalazłam, prawdopodobnie oprócz smyczy na posłuszeństwo (ta brudna, króciutka po lewej) wszystkie pójdą do schroniska :)

Teraz już mam wystarczająco "poważnych i eleganckich" kompletów... Zabieram się za kolorowe Rogzy i Huntery, myślę, że też kupię ze 3 zestawy (lubię mieć do każdej obroży inną smycz) ale to wszystko potrwa.. Pochwalę się kiedyś jak już uzbieram :cool3: