Agnes Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 sugarr to ten, ktory teraz wpadl Ci w oko jest malo ciekawy wg mnie. Widzialam w sklepie, na dobra sprawe 3 nowe wzorki nie sa w ogole ladne na zywo. Obroza jest zametkowana i nie wiem czy mi sie to uda ;) Quote
Smile of Red Witch Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Agnes dzięki za pomoc w zakupie tej obroży ;) Mam nadzieję, że będzie ładnie Akirzakowi w niej ;) Quote
Natula Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 sugarr napisał(a):Tak, to jest ten wzorek na który byłam zdecydowana od dawna.. a ten który teraz mnie zainteresował jest cały granatowy z różowymi, turkusowymi i żółtymi łapkami. on jest czarny a nie granatowy na żywo bardzo podobał mi się ten fiolet nowy, tylko te serduszka naklejone(przynajmniej tak się wydaje) nie bardzo Quote
Agnes Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Agnes dzięki za pomoc w zakupie tej obroży ;) Mam nadzieję, że będzie ładnie Akirzakowi w niej ;) ja to wiem! ;) Quote
Smile of Red Witch Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Hehehe ok wierze Ci na słowo ;) Quote
Marta_Ares Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 obroża dla Lucky i coś słodkiego :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Do mnie dzisiaj doszły szelki od Natuli a szelki zostały wysłane wczoraj ! Cudowność Poczty Polskiej i oczywiscie świetnej kontrahentki :) Szeleczki cudowne, zdjęcia wstawie później ;) Quote
Natula Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Coffee&Nera pokazuj jak wyglądają na psinie :) Marta, jakiej szerokosci ta tasiemka ? Quote
Smile of Red Witch Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Marta bardzo ładne te obróżki ;) Quote
Coffee&Nera Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Marto ponieważ chciałabym u was zamowic odblaskowa piłeczke - moglabys mi powiedzieć czy takowe cudo jest lekkie? Quote
Natula Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Marta_Ares napisał(a):tasiemka ma ok 2,3cm :) fajnie,nareszcie coś szerszego :D mozesz pokazać jak wyglada na taśmie 2,5 cm i 3 cm ? Quote
Marta_Ares Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Coffe&Nera odpisałam na PW :) Natula jutro po południu mogę dopiero to zrobić bo taśmy są u Tzta :) Quote
Natula Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Marta_Ares'] Natula jutro po południu mogę dopiero to zrobić bo taśmy są u Tzta :) ok to poprosze :) dostane na świeta od przyjaciółki dwie rózowe obroze dla dziewczynek takie : http://images40.fotosik.pl/264/86da007fe6b57fd2.jpg i zastanawiam się jaką smycz do tego dobrać żeby pasowało :D macie jakieś pomysły ? koniecznie musza być miękkie tak wstępnie myślałam o tej pierwszej tasmie http://dogstyle.republika.pl/361.jpg Quote
barberry Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Natula'] dostane na świeta od przyjaciółki dwie rózowe obroze dla dziewczynek takie : http://images40.fotosik.pl/264/86da007fe6b57fd2.jpg Gdzie można dostać takie cuda?! :D :loveu: Moim zdaniem żadna z tych taśm do tego... Najlepsza byłaby albo od kompletu albo jakaś gładka w jednym z pojawiających się tam kolorów - ale to tylko moje zdanie ;) Quote
sator_k_ Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ja też myślę, że do takich obroży to tylko gładka smycz będzie pasowała. Quote
Natula Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 barberry tutaj ale są chyba tylko duże...(choć wydaje mi się że kiedyś widziałam mniejsze) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12742714 obroże będą na rózowej taśmie wiec w sumie najlepiej pasowałby róż, ale za dużo tego różu :P chciałabym dwie takie same, zeby obie pasowały do tych dwóch obroży i koniecznie smycz musi byc miękka. Własnie ten wzór od Marty mam sprawdzony, jest super miękki. mam czarną smycz RD... moze dokupie drugą albo w innym kolorze, oni maja takie pastelowe, a moze rogz z serii miękie i lekkie ? :roll: kurde nie wiem, najwyzej będa chodzić osobno :evil_lol: Quote
weszka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Coś mnie wzięło na czerwień ;) Na razie tylko kiepskie domowe. Quote
toyota Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Bardzo ładnie czerwień na szarych futerkach. Doskonałe połączenie. Quote
Yuveza Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zgadzam się czerwony świetnie wygląda na szarym futerku pasowałby jeszcze zielony;) Quote
barberry Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Natula']barberry tutaj ale są chyba tylko duże...(choć wydaje mi się że kiedyś widziałam mniejsze) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12742714 obroże będą na rózowej taśmie wiec w sumie najlepiej pasowałby róż, ale za dużo tego różu :P chciałabym dwie takie same, zeby obie pasowały do tych dwóch obroży i koniecznie smycz musi byc miękka. Własnie ten wzór od Marty mam sprawdzony, jest super miękki. mam czarną smycz RD... moze dokupie drugą albo w innym kolorze, oni maja takie pastelowe, a moze rogz z serii miękie i lekkie ? :roll: kurde nie wiem, najwyzej będa chodzić osobno :evil_lol: Dziękuję, wyślę im maila :D Te są jeszcze ładne, szczególnie ta z zielonym. Ale tych Twoich nie przebijają :eviltong: A może smycz z hamiltona? Oni mają mnóstwo kolorów - jasna różowa pomarańczowa Quote
karlaaa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Mam do sprzedania obrożę ROGZ - Lumber Jack XL 25mm Używana dosłownie kilka razy, małe ślady użytkowania Dokładnie z tego sklepu kupowałam: http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=963 Zaiteresowanych zapraszam o kontakt na meila: wojciechowska.karolina@gmail.com Quote
sugarr Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Postanowiłam, że się pochwalę naszymi zbiorami, bo tego jeszcze nigdy nie robiłam :) Dzisiaj kupiłam za 30zł (promocja z 37zł) WRESZCIE brązową skórzaną smycz z mosiężnym karabińczykiem. Gdyby komuś się podobała, to jest w De-Zoo na Brodowicza (Kraków) To jest zestaw, który powstał dzięki pomyłce Zoo-sklepu (wysłali mi zamiast VIP taką smycz jaką widać i okazało się, że mam w "psim pudełku" obrożę do kompletu i bardzo fajnie to wygląda.. Tylko oczywiście nie widać obroży, bo to jest 2,5cm zdaje się, a na jej futrze widać dopiero 4cm :) Także jest to cały zestaw ferplasta skórzany, miał być VIP, ale przyszedł jakiś inny (w przypadku obroży było tak samo...) Smycz regulowana 120-200cm, 12mm grubości To jest zestaw Pitmana z ćwiekami 4cm + regulowana smycz sznurowa z allegro A tutaj "krowi łańcuch" kolor złoty, chyba Herman Sprenger + dzisiaj zakupiona smycz firmy Zoo Leszcz Tutaj bez psa :) A tutaj pozostałe psie "ubranka" które znalazłam, prawdopodobnie oprócz smyczy na posłuszeństwo (ta brudna, króciutka po lewej) wszystkie pójdą do schroniska :) Teraz już mam wystarczająco "poważnych i eleganckich" kompletów... Zabieram się za kolorowe Rogzy i Huntery, myślę, że też kupię ze 3 zestawy (lubię mieć do każdej obroży inną smycz) ale to wszystko potrwa.. Pochwalę się kiedyś jak już uzbieram :cool3: Quote
Recommended Posts