Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ślicznie!! :)

Kto wie, jak fachowo nazywają się te tasiemki wykorzystywane do produkcji wzorkowych obroży? Chciałabym kupić różne, kolorowe, wzorkowe tasiemki, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć w necie. Nie chcę typowych tych 'błyszczących' wstążek. Mam na myśli np. coś takiego jak na powyższej obroży - kolorowa tasiemka ze wzorkiem naszyta na taśmę parcianą.

Posted

[quote name='blacky764']Cioteczki chce kupić obroże dla czarnej suki labradorki :)
Nie wiem jaki kolor będzie ładnie wyglądać na tym futrze ;)
Doradzicie ?
http://oi55.tinypic.com/27x0x1l.jpg
Ja mam czarnego laba i czarnemu we wszystkim ładnie, mi się najbardziej podoba w czerwonym i niebieskim, ale ostatnio skusiłam się na zielony (widać wyżej) i też mi się bardzo podoba:) Suczce na pewno będzie pasować też różowy.

Posted

[quote name='blacky764']Cioteczki chce kupić obroże dla czarnej suki labradorki :)
Nie wiem jaki kolor będzie ładnie wyglądać na tym futrze ;)
Doradzicie ?
[/QUOTE]
Każdy ;) Fiolet, róż, pomarańcz, czerwień, żółty.

Posted

[quote name='Kinia']:) Suczce na pewno będzie pasować też różowy.[/QUOTE]
Na pewno będzie pasować, ale czy jej właściciel a mój szwagier to wytrzyma :evil_lol:

Posted

Kinia pięknie eMosławowi w tym activdogu :loveu:
ja też dostałam dwie obróżki od Taks, malowane, niebieską Nuka dostanie pod choinkę, a różową teraz jej dałam, nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: potem dam zdjęcia ;-)

Posted

kurcze, chyba będę musiała ją zmierzyć :) jak Twój ma ok. 45 cm, a mój Westi ma 36 cm :D w necie pisze ok. 55 cm... poszukam zapisze sobie i ją zmierze potajemnie ;)

A ta obroża jest śliczna :loveu:

Posted

[quote name='blacky764']kurcze, chyba będę musiała ją zmierzyć :) jak Twój ma ok. 45 cm, a mój Westi ma 36 cm :D w necie pisze ok. 55 cm... poszukam zapisze sobie i ją zmierze potajemnie ;)

A ta obroża jest śliczna :loveu:[/QUOTE]
Jeżeli nie wiesz jaki rozmiar kupić to rogz 25mm na pewno będzie dobry. Nie sugeruj się moim psem, bo eMosław ma dość chudą szyję i w ogóle ma inną budowę.

Posted

Kinia a ja mam takie pytanie. Jaką szeroką obrożę nosi Twój labek? 5 cm nie jest zbyt duża dla niego? bo jestem ciekawa jak mój podrośnie nie chce mu zbyt cienkiej kupować :) tak dla wiadomości na przyszłość :)