Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia'][URL]http://img834.imageshack.us/img834/6349/dscn3048.jpg[/URL]

Bardzo jej pasuje moim zdaniem :)[/QUOTE]

Jak westie_justa napisała , że jej pasuje , to byłam pewna , że chodzi o tą czarnulę Natuli w różowych szelkach.
Ale teraz już wiem , że chodzi Wam o Docenta.:lol: Przecież widać wyraźnie , że to chłopak. :evil_lol:

Posted

[quote name='toyota']Jak westie_justa napisała , że jej pasuje , to byłam pewna , że chodzi o tą czarnulę Natuli w różowych szelkach.
Ale teraz już wiem , że chodzi Wam o Docenta.:lol: Przecież widać wyraźnie , że to chłopak. :evil_lol:[/QUOTE]

Ups :evil_lol: ale wtopa, no tak fakt że mu coś tam odstaje na dole :D Przepraszam za pomyłkę :)

Posted

[COLOR="blue"][B]Natula[/B] szele świetne:loveu::loveu:

Bono w activdogu;)[/COLOR]
[img] http://img840.imageshack.us/img840/8639/dogog.jpg[/img]

[COLOR="blue"]Jakieś lepsze zdj jutro ze spaceru;) [/COLOR]

Posted

Bono wygląda super w activdogu ! Ostatnio coraz bardziej mi się podobają, a po szelkach polarowych od Marty jakoś przekonuję się do podszycia :) wiec moze kiedyś :D

zapraszam do podpisu

Posted

a jaki to rozmiar ten najmniejszy? :) bo my mamy tą 55 jak się nie myle :) i zapinam na drugą dziurkę od środka :) a Twoja Miska ma chyba plus minus tak jak moja w szyji? 39 cm ??

Posted

[quote name='zaba14']a jaki to rozmiar ten najmniejszy? :) bo my mamy tą 55 jak się nie myle :) i zapinam na drugą dziurkę od środka :) a Twoja Miska ma chyba plus minus tak jak moja w szyji? 39 cm ??[/QUOTE]
ja mialam el perro 50tki i wchodizla na najwieksza dizurke wiec pewnie 55 by musiala miec
tak ma 38-9 w szyi :)