Pinesk@ Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Gops jaka to jest szerokośc? Bo nie 5cm, prawda? Brałaś na zamówienie? Jak wyszło Ci cenowo, dopłacałaś coś? I czemu ja w ogóle wersji 'poland' nie widzę na stronie ? ;) Quote
Kinia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 eMosław w kupionym już jakiś czas temu royal sunrise A teraz czekam na zacisk z Activdoga;) Quote
gops Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Tak myślałam ;) Fajny jest ! :) dzieki :lol: Pinesk@ napisał(a):Gops jaka to jest szerokośc? Bo nie 5cm, prawda? Brałaś na zamówienie? Jak wyszło Ci cenowo, dopłacałaś coś? I czemu ja w ogóle wersji 'poland' nie widzę na stronie ? ;) 3cm ;) 5cm to stanowczo za duzo na moja , a na 4 kiedys sie skusze ,najwyzej sprzedam :lol: bralam na zamowienie , nie doplacalam , a obroze wymyslilam sama i mi zrobili ;) nie ma jej na stronie :eviltong: Quote
Pinesk@ Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 gops napisał(a):(...) 3cm ;) 5cm to stanowczo za duzo na moja , a na 4 kiedys sie skusze ,najwyzej sprzedam :lol: bralam na zamowienie , nie doplacalam , a obroze wymyslilam sama i mi zrobili ;) nie ma jej na stronie :eviltong: O Ty cwaniaro :) A też sobie napiszę czy mi wykonają na zamówienie.. na pitmana sie czaję już chyba z pół roku ale nie było nigdy wzorów i szerokości które by mi odpowiadały. Jakoś nie wpadłam na to żeby zapytać o możliwość wykonania na zamówienie :hmmmm: Quote
Agnes Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Pinesk@ spokojnie Ci wykonaja, ja teraz zamowilam obroze, ktorej w ofercie niby nie ma ;) Quote
Feigned Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kinia, ale mu fajnie! a wcześniej nigdy zupełnie nie podobał mi się ten wzór, na czarnym wygląda mega :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Duffel w Rogzie Gekko Jak myślicie, zatrzymać go czy nie ? Quote
sator_k_ Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 To mój drugi ulubiony wzór rogza, więc ja bym zostawiła ;) Quote
Yuveza Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Rzeczywiście Duffel w nim ślicznie wygląda:) A co myślicie o tym wzorze dla mojej suni (z avatara) bo mi się osobiście bardzo podoba, lubię kratę a Dotka ma głównie róż;) Quote
Luzia Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://img526.imageshack.us/img526/3016/dsc04553e.jpg Ślicznie na nim wygląda :) Ten drugi też super ale zdecydowanie bardziej ten mi się podoba. Quote
Amber Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Surf Tartan extra :happy1: Ale pitman lepszy, bo szerszy :cool3: Na jakiej ulicy jest ten sklep? Quote
Ewa&Duffel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 sator_k_ napisał(a):Oba mi się bardzo podobają :D Mi niestety chyba też :evil_lol: westie_justa napisał(a):Rzeczywiście Duffel w nim ślicznie wygląda:) A co myślicie o tym wzorze dla mojej suni (z avatara) bo mi się osobiście bardzo podoba, lubię kratę a Dotka ma głównie róż;) Moim zdaniem ten wzor jest świetny dla suni, szczególnie jasnej :) Luzia&Funia napisał(a):http://img526.imageshack.us/img526/3016/dsc04553e.jpg Ślicznie na nim wygląda :) Ten drugi też super ale zdecydowanie bardziej ten mi się podoba. Dzięki ;) Amber napisał(a):Surf Tartan extra :happy1: Ale pitman lepszy, bo szerszy :cool3: Na jakiej ulicy jest ten sklep? Stanisława Herbsta 1b, przy metrze Stokłosy ;) vege* napisał(a):Ewa ile dałaś za rogza po obniżce? ;-) 30 zł za XLkę półzacisk Quote
Agnes Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ewa, w obu slicznie! Ja to az sie boje, zebym wyszla tylko z jednym rogzem ;) Quote
Yuveza Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dzięki za odp. i chyba się na nią skuszę;) Quote
vege* Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ewa a nie wiesz po ile były może L na zatrzask? Quote
Ewa&Duffel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='Agnes'][B]Ewa[/B], w obu slicznie! Ja to az sie boje, zebym wyszla tylko z jednym rogzem ;)[/QUOTE] Dzięki ;) No ja miałam w planach kupić jedną obrożę, a kupiłam dwa komplety :evil_lol: A Ty planujesz tego Retro Rexa kupić ? Quote
vege* Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 wg mnie Duffel lepiej wygląda w jaszczurkach ;-) Quote
Ewa&Duffel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='westie_justa']Dzięki za odp. i chyba się na nią skuszę;)[/QUOTE] Na pewno będzie pasować Twojej suni ;) [quote name='vege*']Ewa a nie wiesz po ile były może L na zatrzask?[/QUOTE] Myślę, że pewnie kilka zł tańsze niż XL ;) Quote
Agnes Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ewa Ty mnie nawet nie strasz:evil_lol: Planuje retro rexa, ale wiesz jak to z planami jest:eviltong: Mam nadzieje, ze zacisk na moja za duzy nie bedzie, ale go sie luzniej nosi wiec nie powinien. Quote
toyota Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Cudownie Duffel w tym Gekko ! Zatrzymać koniecznie. Surf Tartan też fajnie. Sprzedać Pittmana i nie robić z Duffelka rottwailera ;). Ten Pittman u suni Gops jest rewelacyjny. Można powiedzieć , że Misia została top model ;) Stokrotki ( royal sunrise ) baaaardzo fajne na czarnym psie. Quote
barberry Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='toyota']Cudownie Duffel w tym Gekko ! Zatrzymać koniecznie. Surf Tartan też fajnie. Sprzedać Pittmana i nie robić z Duffelka rottwailera ;). [/QUOTE] :fadein::fadein: Quote
Recommended Posts