Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gops jaka to jest szerokośc? Bo nie 5cm, prawda? Brałaś na zamówienie? Jak wyszło Ci cenowo, dopłacałaś coś? I czemu ja w ogóle wersji 'poland' nie widzę na stronie ? ;)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Tak myślałam ;) Fajny jest ! :)

dzieki :lol:

Pinesk@ napisał(a):
Gops jaka to jest szerokośc? Bo nie 5cm, prawda? Brałaś na zamówienie? Jak wyszło Ci cenowo, dopłacałaś coś? I czemu ja w ogóle wersji 'poland' nie widzę na stronie ? ;)

3cm ;) 5cm to stanowczo za duzo na moja , a na 4 kiedys sie skusze ,najwyzej sprzedam :lol: bralam na zamowienie , nie doplacalam , a obroze wymyslilam sama i mi zrobili ;) nie ma jej na stronie :eviltong:

Posted

gops napisał(a):
(...)
3cm ;) 5cm to stanowczo za duzo na moja , a na 4 kiedys sie skusze ,najwyzej sprzedam :lol: bralam na zamowienie , nie doplacalam , a obroze wymyslilam sama i mi zrobili ;) nie ma jej na stronie :eviltong:

O Ty cwaniaro :) A też sobie napiszę czy mi wykonają na zamówienie.. na pitmana sie czaję już chyba z pół roku ale nie było nigdy wzorów i szerokości które by mi odpowiadały. Jakoś nie wpadłam na to żeby zapytać o możliwość wykonania na zamówienie :hmmmm:

Posted

Rzeczywiście Duffel w nim ślicznie wygląda:)
A co myślicie o tym wzorze dla mojej suni (z avatara) bo mi się osobiście bardzo podoba, lubię kratę a Dotka ma głównie róż;)

Posted

sator_k_ napisał(a):
Oba mi się bardzo podobają :D

Mi niestety chyba też :evil_lol:

westie_justa napisał(a):
Rzeczywiście Duffel w nim ślicznie wygląda:)
A co myślicie o tym wzorze dla mojej suni (z avatara) bo mi się osobiście bardzo podoba, lubię kratę a Dotka ma głównie róż;)

Moim zdaniem ten wzor jest świetny dla suni, szczególnie jasnej :)

Luzia&Funia napisał(a):
http://img526.imageshack.us/img526/3016/dsc04553e.jpg
Ślicznie na nim wygląda :)

Ten drugi też super ale zdecydowanie bardziej ten mi się podoba.

Dzięki ;)

Amber napisał(a):
Surf Tartan extra :happy1: Ale pitman lepszy, bo szerszy :cool3: Na jakiej ulicy jest ten sklep?

Stanisława Herbsta 1b, przy metrze Stokłosy ;)

vege* napisał(a):
Ewa ile dałaś za rogza po obniżce? ;-)

30 zł za XLkę półzacisk

Posted

[quote name='Agnes'][B]Ewa[/B], w obu slicznie! Ja to az sie boje, zebym wyszla tylko z jednym rogzem ;)[/QUOTE]
Dzięki ;)
No ja miałam w planach kupić jedną obrożę, a kupiłam dwa komplety :evil_lol:
A Ty planujesz tego Retro Rexa kupić ?

Posted

[quote name='westie_justa']Dzięki za odp. i chyba się na nią skuszę;)[/QUOTE]
Na pewno będzie pasować Twojej suni ;)

[quote name='vege*']Ewa a nie wiesz po ile były może L na zatrzask?[/QUOTE]
Myślę, że pewnie kilka zł tańsze niż XL ;)

Posted

Ewa Ty mnie nawet nie strasz:evil_lol: Planuje retro rexa, ale wiesz jak to z planami jest:eviltong: Mam nadzieje, ze zacisk na moja za duzy nie bedzie, ale go sie luzniej nosi wiec nie powinien.

Posted

Cudownie Duffel w tym Gekko ! Zatrzymać koniecznie. Surf Tartan też fajnie. Sprzedać Pittmana i nie robić z Duffelka rottwailera ;).

Ten Pittman u suni Gops jest rewelacyjny. Można powiedzieć , że Misia została top model ;)

Stokrotki ( royal sunrise ) baaaardzo fajne na czarnym psie.

Posted

[quote name='toyota']Cudownie Duffel w tym Gekko ! Zatrzymać koniecznie. Surf Tartan też fajnie. Sprzedać Pittmana i nie robić z Duffelka rottwailera ;).
[/QUOTE]

:fadein::fadein: