Ewa&Duffel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mamy Paint Paw, Viva Rogz,Paws on Blue Zebra,pomarańcz z miękkich i lekkich i fiolet z nitką ;) Zastanawiam się nad Raf Camo, albo może jakiś z tych nowych... Quote
Marta_Ares Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 pokaz jakie macie, to coś wybierzemy :D Quote
sator_k_ Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja podam literki z tej strony http://drpets.pl/?21,obroza-xl-z-ozdobna-naszywka-(hb02) , bo mi się nazw nie che szukać :P To tak: - ja jestem zakochana w A - oprócz tego X, a z nowych BF albo BK Quote
Marta_Ares Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ja bym byla za raf camo, planet, albo ten nowy niebieski z czarnym :P Quote
Agnes Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Tylko tam jest magiczne slowo DO -25% co moze oznaczac wiele:evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Agnes napisał(a):Tylko tam jest magiczne slowo DO -25% co moze oznaczac wiele:evil_lol: No właśnie tak się nad tym zastanawiam, ale za jazdę nic nie płacę, najwyżej nic nie kupię i tyle ;) Quote
Agnes Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mnie niestety zniecheca jazda w taka pogode, mimo ze mieszkam jakies 10-15 min drogi od nich (samochodem) no i nie widzialam na stronie retro rexa... Quote
Ewa&Duffel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja to się metrem przejadę ;) Mogę zobaczyć czy jest Retro Rex jakby co :) Quote
barberry Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Agnes napisał(a):Mnie niestety zniecheca jazda w taka pogode, mimo ze mieszkam jakies 10-15 min drogi od nich (samochodem) no i nie widzialam na stronie retro rexa... Już w wakacje mówiono mi, że retro rex został wycofany i można go znaleźć tylko w jakiś zapasach... Szkoda bo on i funky retro to moim zdaniem najfajniejsze wzorki. Quote
Agnes Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ewa zobacz w takim razie i na cene tez zerknij ;) dzieki barberry wiem, ale szukam tez tylko okazji, bo za prawie 50 zl nie kupie ;) Quote
DomixX Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Duffel Bosko wygląda w tym rogzie, super do niego pasuje, wql na jasnych psach lubie takie kolorki:loveu: Noto może w tym zoologu będzie ten rogz, nawet jak nie ten łańcuszek to zatrzask, bo już trace nadzieje że wql dostane łańcuszek:shake: A u mnie nie ma zoologicznego z rogzami, więc i tak pozostaje mi internet Quote
NightQueen Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Marta_Ares napisał(a):przepięknie mu w tym rogzie :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: zdecydowanie bardziej mi sie podoba niż w szerokim pitmanie :cool3: mi też podoba się znacznie bardziej w rogzu :diabloti: Quote
toyota Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Marta_Ares napisał(a):przepięknie mu w tym rogzie :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: zdecydowanie bardziej mi sie podoba niż w szerokim pitmanie :cool3: Dokładnie ma takie zdanie , ale nie chciałam marudzić przy ogólnych zachwytach nad Pitmanem. Duffel jest przecudny, ale ta obroża robi z niego podhalana ;) Ja go tam wolę w czymś kolorowym i wesołym , albo eleganckim jak Woza , ale nie tak "ciężkim" jak Pitman. No może jakby była o cm węższa ta obroża ... Quote
Chantell Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14200069 to kto się rogzami, lupinami i innymi zaopiekuje? xD Quote
Ewa&Duffel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kwestia gustu oczywiście, mi się podoba w zasadzie w każdej obroży :evil_lol: Kupiłam dziś komplet Surt Tartan z Rogza (BF), świetny jest i bardzo pasuje Dufflowi :) I...niespodzianka-mieli obroże i smycze Gekko :crazyeye:Również kupiłam, ale jeszcze nie wiem, czy zostawię Dufflowi :diabloti: I zapraszam do podpisu ;) Quote
ariss Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 a duży wybór jest??? w jakich godzinach jest otwarte? Quote
barberry Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 barberry napisał(a):BF! strasznie fajny :) Ewa&Duffel napisał(a): Kupiłam dziś komplet Surt Tartan z Rogza (BF), świetny jest i bardzo pasuje Dufflowi :) I...niespodzianka-mieli obroże i smycze Gekko :crazyeye:Również kupiłam, ale jeszcze nie wiem, czy zostawię Dufflowi :diabloti: Ooo, czyli skorzystałaś z rad :D Dawaj zdjęcia! A jak z tymi cenami....? Może też się jutro wybiorę...? Quote
Justa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 ariss napisał(a):a duży wybór jest??? w jakich godzinach jest otwarte? Ewuś, na stronie było napisane, że 11-16. A wybierasz się? Quote
gops Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 suka w nowym pitmanie Uploaded with ImageShack.us Quote
Ewa&Duffel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Czynne jest od 11 do 16, wybór spory, chociaż to jeszcze zależy jaki rozmiar. Na wszystko jest 25 % zniżki ;) Także na przepinanej smyczy sporo można zaoszczędzić ;) gops, co jest napisane na tym Pitmanie ? :) Quote
barberry Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 gops napisał(a):suka w nowym pitmanie http://img836.imageshack.us/img836/7757/dsc073770.jpg Świetnie! Zwłaszcza na zagraniczne wyjazdy :D [SIZE="1"]Macie taką samą derkę jak my ;] Quote
gops Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ewa&Duffel napisał(a): gops, co jest napisane na tym Pitmanie ? :) poland :) barberry napisał(a):Świetnie! Zwłaszcza na zagraniczne wyjazdy :D [SIZE="1"]Macie taką samą derkę jak my ;] dzieki Quote
Recommended Posts