Kateczka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 nikt nie chce sie zamienić na szele XL z Rogza ;) oddam Planet Rogz, za liski albo Sporty ;) Quote
DomixX Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Duffel super wygląda w Pitmanie, bardzo mu pasuje!:loveu: Ponawiam pyt. Wiecie gdzie kupie łańcuszek rogza XL fiolet? Quote
Kateczka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 z tym łańcuszkiem moze być kłopot bo sama szukałam :P Quote
sator_k_ Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Ninia41'] Ponawiam pyt. Wiecie gdzie kupie łańcuszek rogza XL fiolet? http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=963 To nie o takie coś chodzi? Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='sator_k_']http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=963 To nie o takie coś chodzi? ale tu nie ma opcji z koszykiem Quote
Lucky. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='sator_k_']http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=963 To nie o takie coś chodzi? o to :) ale nie mają go na stanie :) Quote
sator_k_ Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A przepraszam, nie zauważyłam...:oops: edit: A tu: http://www.as.wroclaw.pl/index.php?products=product&prod_id=161 Jeszcze tu można zajrzeć http://www.zoo-sklep.pl/index.php?p4995,rogz-obroza-zaciskowa-utility-lumberjack-obedience-chocker-25mm-43-73cm-rozmiar-xl-hc05 Quote
Agnes Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Jakoś tak szeroko na niej wygląda to 4 cm, powiedziałabym, że to 5 gdybym nie wiedziała ;) zludzenie optyczne:evil_lol: ja jestem ostatnia osoba ktora by zalozyla za szeroka obroze na swoja suke:evil_lol: 3 cm za cienko wyglada, wlasnie sprzedalam z tego powodu skore pitmana, bo tak nijako:roll: ale rogzy 2,5 lubie:eviltong: Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 kiedys widzialam go u mnie w zoologu, ale na zatrzask, jeszcze cena ze starej serii tylko ze to bylo jakis czas temu.... Quote
Kateczka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 as wrocław to nie robił aktualizacji od roku ;) i mimo ciągłych problemów przy zamówieniach nie mają zamiaru tego zmienić.... Quote
Kasia&Mela Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jaki kolor dla goldenki ???? :loveu: - błękitny - fioletowy - różowy (w sensie, że taki bardziej łososiowy) - pomarańczowy? Proszę o szybką odp. :lol: Quote
NightQueen Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kasia&Mela napisał(a):Jaki kolor dla goldenki ???? :loveu: - błękitny - fioletowy - różowy (w sensie, że taki bardziej łososiowy) - pomarańczowy? Proszę o szybką odp. :lol: fiolet . Quote
vege* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tez jestem za fioletem, ewentualnie błękit Quote
Kasia&Mela Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ok. Wielki dzięki :evil_lol:Właśnie zamawiam obrożę na święta :roll: To fioletową wziąć? Quote
DomixX Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Eh, no nic, jak nie znajde noto kupie na zatrzask.. A jak by ktoś z Was miał w zoologu to dajce mi prosze znać, jeszcze kilka dni sie wstrzymam;p Quote
vege* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kasia&Mela napisał(a): To fioletową wziąć? taaaaaak! ;-) Quote
Cieplutkaa. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Błęit lepszy ;) Fiolet już się wg mnie zbyt oklepany zrobił. Quote
DomixX Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kasia&Mela napisał(a):Ok. Wielki dzięki :evil_lol:Właśnie zamawiam obrożę na święta :roll: To fioletową wziąć? Tak, chociaż błękit też by ładnie wyglądał, a jaką obroże kupujesz? Quote
Kasia&Mela Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 To fioletową wziąć? taaaaaak! ;-) ZAMÓWIONA :multi:!!! fioletowa obroża Red Dingo odblaskowa + smycz taka sama do kompletu :razz: Błęit lepszy ;-) Fiolet już się wg mnie zbyt oklepany zrobił. Nie u goldenów :eviltong: Wszystkie goldenki to przeważnie chadzają w czerwieniach, czasem w niebieskim :smile: Za parę dni dojdzie mój komplecik! Nie mogę się doczekać... :-D Mela będzie super wyglądać w fioletowym. Potem dodam zdjęcia ;-) Chociaż nie wiem czy powinnam jej pokazywać prezent przed Świętami... :) Quote
Cieplutkaa. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Właśnie z tego co zauważyłam to w szczególności u goldenów. Ale na pewno będzie jej ładnie. Quote
Kasia&Mela Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Ninia41']Tak, chociaż błękit też by ładnie wyglądał, a jaką obroże kupujesz? RD, taką: (odblaskową) plus smycz do kompletu ;) Quote
Kasia&Mela Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Właśnie z tego co zauważyłam to w szczególności u goldenów. Ale na pewno będzie jej ładnie. To znak, że goldenom jest wyjątkowo ślicznie w fiolecie :loveu: Dzięki, moim zdaniem też będzie super wyglądać. Chociaż dla mnie i tak zawsze jest piękna. Quote
vege* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 nie można pokazywać psu gwiazdkowego prezentu przed gwiazdką :mad: ja też do gwiazdki będę musiała czekać z Nuki obróżkami, bo wcześniej ich nie dostanie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kasia&Mela napisał(a):RD, taką: (odblaskową) plus smycz do kompletu ;) filet RD jest bardziej purpurowy niż fioletowy :) nie jest tak intensywny jak np u rogza Quote
Recommended Posts