Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Jakoś tak szeroko na niej wygląda to 4 cm, powiedziałabym, że to 5 gdybym nie wiedziała ;)

zludzenie optyczne:evil_lol: ja jestem ostatnia osoba ktora by zalozyla za szeroka obroze na swoja suke:evil_lol: 3 cm za cienko wyglada, wlasnie sprzedalam z tego powodu skore pitmana, bo tak nijako:roll: ale rogzy 2,5 lubie:eviltong:

Posted

Kasia&Mela napisał(a):
Ok. Wielki dzięki :evil_lol:Właśnie zamawiam obrożę na święta :roll: To fioletową wziąć?

Tak, chociaż błękit też by ładnie wyglądał, a jaką obroże kupujesz?

Posted

To fioletową wziąć?

taaaaaak! ;-)

ZAMÓWIONA :multi:!!! fioletowa obroża Red Dingo odblaskowa + smycz taka sama do kompletu :razz:

Błęit lepszy ;-) Fiolet już się wg mnie zbyt oklepany zrobił.
Nie u goldenów :eviltong: Wszystkie goldenki to przeważnie chadzają w czerwieniach, czasem w niebieskim :smile: Za parę dni dojdzie mój komplecik! Nie mogę się doczekać... :-D Mela będzie super wyglądać w fioletowym. Potem dodam zdjęcia ;-) Chociaż nie wiem czy powinnam jej pokazywać prezent przed Świętami... :)

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Właśnie z tego co zauważyłam to w szczególności u goldenów. Ale na pewno będzie jej ładnie.
To znak, że goldenom jest wyjątkowo ślicznie w fiolecie :loveu: Dzięki, moim zdaniem też będzie super wyglądać. Chociaż dla mnie i tak zawsze jest piękna.

Posted

nie można pokazywać psu gwiazdkowego prezentu przed gwiazdką :mad:
ja też do gwiazdki będę musiała czekać z Nuki obróżkami, bo wcześniej ich nie dostanie :evil_lol: