Ewa&Duffel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Agnes napisał(a):o szok!! gdzie sprzedaja pitmana?? duzo drozszy niz przez www? Byłam zdziwiona, bo okazało się, że mają go w małym sklepie zoologicznym "Iguana" przy ratuszu Targówek ;) weszłam tylko po piłkę, a tu patrzę Pitmany :-o Wybór dość ograniczony, ale są ;) za naszego dałam 57 zł. Quote
Agnes Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 To niewiele drozej, na stronie pitmana jest po 45 zl + 9 wysylka o ile pamietam Quote
barberry Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jak duże jest kółeczko w lupinie 18mm? W porównaniu do 50-cio groszówki np ;) A zatrzask? Wiem, że zadaję za dużo pytań ale to dosyć istotne a nie mam gdzie zobaczyć na żywo... :oops: Quote
Amber Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ślicznie Duffel wygląda :). Ten sklep Iguana jest niedaleko mnie... lepiej nie będę tam zaglądać :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 barberry napisał(a):Jak duże jest kółeczko w lupinie 18mm? W porównaniu do 50-cio groszówki np ;) A zatrzask? Wiem, że zadaję za dużo pytań ale to dosyć istotne a nie mam gdzie zobaczyć na żywo... :oops: jest większe, 50 groszówki ma rozmiar kółka rogza 16mm, lupine ma masywniejsze i większe Quote
toyota Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 barberry napisał(a):Jak duże jest kółeczko w lupinie 18mm? W porównaniu do 50-cio groszówki np ;) A zatrzask? Wiem, że zadaję za dużo pytań ale to dosyć istotne a nie mam gdzie zobaczyć na żywo... :oops: Rogz jak 50 gr , a Lupine jak 5 zł , tyle , że oba kółka bardziej spłaszczone. Oprócz tego kółko Lupina bardziej masywne ( grubsze czy jak to ująć). Zatrzask w Lupine też większy. Jeśli nikt mnie nie ubiegnie , to zrobię zdjęcie porównawcze dla Ciebie. Ja na Twoim miejscu zamówiłabym sobie ze sklepu coś sprawdzonego ( np. Rogza ) i jeszcze Lupine i wtedy najwyżej tego Lupine odeślesz listem poleconym ( chyba 4, 50 zł ). Wtedy nie będziesz stratna na kosztach przesyłki ze sklepu ;). Quote
sauatka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 świetnie Duffel wygląda! ja uwielbiam tego naszego pitmana, ale jest za duży i pies mi ostatnio głowę z niego wyciągnął... Quote
anetta Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 O jaaa, Duffel zaj.. wygląda w tej obroży. Z jednej strony goldenek, tiu tiu tiu, sama słodycz, a tu obroża z ćwiekami :diabloti: Super, super!! :ylsuper::happy1: Ciekawe czy będą pytania czy on jest groźny :evil_lol: :diabloti: Quote
WeronikaM Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 http://img257.imageshack.us/img257/2739/dsc04420k.jpg pięknie :loveu: świetna ta obróżka :D :D Quote
Okamia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197410-PSIE-CIUSZKI-kubraczki-sweterki-itp.-Na-psy-z-Nowodworu.-Do-15.12-do-godz.-20.00?p=15846577#post15846577 bazarek z ubrankami na malucie pieski ;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='gops']swietnie Duffel wyglada w tym pitmanie!! Dzięki ! [quote name='Amber']Ślicznie Duffel wygląda :). Ten sklep Iguana jest niedaleko mnie... lepiej nie będę tam zaglądać :evil_lol: Zajrzyj, zajrzyj, Twojemu dobermanowi też by było super w takiej obroży :diabloti: [quote name='sauatka']świetnie Duffel wygląda! ja uwielbiam tego naszego pitmana, ale jest za duży i pies mi ostatnio głowę z niego wyciągnął... Dzięki ! My mamy XL i jest w sam raz ;) [quote name='anetta']O jaaa, Duffel zaj.. wygląda w tej obroży. Z jednej strony goldenek, tiu tiu tiu, sama słodycz, a tu obroża z ćwiekami :diabloti: Super, super!! :ylsuper::happy1: Ciekawe czy będą pytania czy on jest groźny :evil_lol: :diabloti: Mi też bardzo się podoba, takiego groźnego wyglądu mu dodaje :evil_lol: jak na razie nikt nie pytał :diabloti: [quote name='WeronikaM']http://img257.imageshack.us/img257/2739/dsc04420k.jpg pięknie :loveu: świetna ta obróżka :D :D Dzięki ! Pitman zimową porą I pomyśleć, że tak się bałam tej szerokości...a jest idealnie :loveu: Quote
Agnes Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ewa ten Twoj pies to chyba musi cos miec z podhalana:evil_lol: Bo malutki to on nie jest:diabloti: Ja tez na dniach kupuje pitmana, jesli mi zrobia to co chce:lol: Quote
Diora Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A do mnie dziś doszły szelki EzyDoga :) Świetne są :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Agnes']Ewa ten Twoj pies to chyba musi cos miec z podhalana:evil_lol: Bo malutki to on nie jest:diabloti: Ja tez na dniach kupuje pitmana, jesli mi zrobia to co chce:lol: Na pewno nie :eviltong: To 100 % golden :eviltong: Jest spory,ale znam samce goldenów większe od niego ;) A co chcesz żeby zrobili ? :diabloti: [quote name='Diora']A do mnie dziś doszły szelki EzyDoga :) Świetne są :) Fotki prosimy ! :) Quote
vege* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 a dla mnie jednak troszkę za szeroko, idealnie by mu było w 4 cm, ale ot tylko moje zdanie ;-) Quote
gromowataa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A to zimowy zestaw mojej suńki : ) file:///D:/pulpit/moje%20!/Obraz%20015.jpg Quote
Agnes Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Na pewno nie :eviltong: To 100 % golden :eviltong: Jest spory,ale znam samce goldenów większe od niego ;) 100%?:diabloti: aaale to nie temat na ten watek:evil_lol: Ewa&Duffel napisał(a):A co chcesz żeby zrobili ? :diabloti: skorke odpowiedniej szerokosci:eviltong: chcialam parciana w kwiatki, ale jednak mi te kwiatki nie leza:roll: Quote
Ewa&Duffel Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 vege* napisał(a):a dla mnie jednak troszkę za szeroko, idealnie by mu było w 4 cm, ale ot tylko moje zdanie ;-) No właśnie o to chodzi, że wcale nie wygląda za szeroko na żywo ;) Agnes napisał(a):100%?:diabloti: aaale to nie temat na ten watek:evil_lol: No w sensie, że ma rodowód ;) Quote
Agnes Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']No właśnie o to chodzi, że wcale nie wygląda za szeroko na żywo ;) "obawialam" sie ze bedzie gorzej na nim wygladac ;) ale dla mojej chyba sie nie odwaze kupic 5 cm:evil_lol: tu 4 cm: [quote name='Ewa&Duffel']No w sensie, że ma rodowód ;) serio serio? kurczaczek a ja kojarze goldeny takie zdecydowanie mniejsze:oops::evil_lol: Quote
aniao Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 a ja kupiłam taką śliczną zimową obrożę u Taks i tak bym się chciała pochwalić :P a nie mam aparatu :( Quote
aniao Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Chantell: miała. przedwczoraj się skończył :( ale zobacz, może jeszcze coś zostało http://www.dogomania.pl/threads/196799-psie-akcesoria-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-na-jamnicz%C4%85-skarpet%C4%99-do-30.11 sorki, myślałam, że WY tu z takimi bazarkami obcykane :) Quote
vege* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 miała 30.11 został zakończony, ale chyba jeszcze jakieś obroże itd zostały masz tu link http://www.dogomania.pl/threads/196799-psie-akcesoria-dla-małych-i-dużych-na-jamniczą-skarpetę-do-30.11 Quote
Chantell Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 szkoda, że nie wiedziałam...:( najładniejsze zaciski sprzedane. trudno Quote
Ewa&Duffel Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Agnes']"obawialam" sie ze bedzie gorzej na nim wygladac ;) ale dla mojej chyba sie nie odwaze kupic 5 cm:evil_lol: tu 4 cm http://img686.imageshack.us/img686/4711/dsc3037.jpg Jakoś tak szeroko na niej wygląda to 4 cm, powiedziałabym, że to 5 gdybym nie wiedziała ;) serio serio? kurczaczek a ja kojarze goldeny takie zdecydowanie mniejsze:oops::evil_lol: Serio serio ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts