Kinia Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Ania :)']Nie mogę edytować :/ Tak patrzałam na stronie Pitmana i z parcianych najbardziej spodobała mi się ta http://www.pitman.pl/obroze/obroza_parciana_junior_fun .. tylko zastanawiam się, czy 4 cm dla niego to nie za szeroko ? Jest to sztywna obroża i zastanawiam się, czy byłoby mu wygodnie. Ze skórzanych niestety nie znalazłam nic ciekawego do 4cm .. Ania nie bój się 4cm, mój ma jedną 5 cm, a ma mniejszą głowę od Twojego i wygląda według mnie całkiem fajnie, chcesz zdjęcie? Quote
Onomato-Peja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Mi też jakoś czarne się zaczęły podobać ;) Nabytek dzisiejszy :evil_lol: Zarąbisty :loveu: 5cm? Quote
jo_ann Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 toyota napisał(a):A nie ma ryzyka , że obroża zaciskowa spadnie jak pies jest puszczony bez smyczy ? Taka obroża jezt przeciez dosyć luźna w porównaniu do takiej na zatrzask ? oczywiscie, ze jest takie ryzyko-zwlaszcza np w obrozach rogz, ktore maja ten pasek zacisku dlugi. kolejne ryzyko jest takie, ze jak zlapiesz psa za taka obroze, a jej nie zacisniesz, to pies moze z niej wylezc. dlatego wlasnie ja zaciski wkladam, dopasowuje /czyli robie im obwod jak obrozy z klamerka/ i zapinam smycz do tego kolka, zeby sie nie zaciskalo;) Quote
Ewa&Duffel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Zarąbisty :loveu: 5cm? Tak ;) jak da radę to wieczorem zdjęcia na modelu, teraz ruszamy na kolejną porcję śnieżnych szaleństw po parku ;) Quote
Agnes Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 I do nas doszla obroza nowa:lol: Cienko, klasycznie, delikatnie. Bardzo lubie ten wzorek, ten kolor, mam tez smycz z tej serii ktora rowniez polubilam;) Quote
gops Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 zaba jak Ci sie znudzi daj znac ;) poluje na ten wzorek juz dluuugo :lol: slicznie Miyi :razz: Agnes bardzo ladnie ;) Quote
zaba14 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ja też mam od dziś tą smycz z tej serii i ten sam kolor :P Quote
Ania :) Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Kinia napisał(a):Ania nie bój się 4cm, mój ma jedną 5 cm, a ma mniejszą głowę od Twojego i wygląda według mnie całkiem fajnie, chcesz zdjęcie? Jeśli możesz wkleić zdjęcie, to bardzo chętnie zobaczę :) Quote
murakami Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Agnes napisał(a):I do nas doszla obroza nowa:lol: Cienko, klasycznie, delikatnie. Bardzo lubie ten wzorek, ten kolor, mam tez smycz z tej serii ktora rowniez polubilam;) To ja się cieszę, bo ja bardzo polubiłam obrożę! Mój rudy wygląda w niej naprawdę elegancko. Obiecane zdjęcia będą, tylko, że jak wracam to już ciemno, w dzień muszę zrobić. Quote
Smile of Red Witch Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ania fajnie Miya wygląda w tej obróżce ;) a pokaż ją w czerwieni ;) Quote
BullWest Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 zaba14 - bosko ten rogz wygląda!!! I co tam tak u Was zielono!!!! U mnie jest śnieżyca, buuu Co do obróż, wybrałam wzór numer 1 (kulki) dla Shilli i 3 dla Rolexa. Jak tylko dojdą to je obfocę, już nie mogę się doczekać! Quote
zaba14 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Ania fajnie Miya wygląda w tej obróżce ;) a pokaż ją w czerwieni ;) jak zrobie jej sesje to wrzuce :P Quote
Ewa&Duffel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Bardzo Miyi pasuje ten wzorek :) http://img89.imageshack.us/img89/4584/dsc0096yx.jpg I jak pięknie zielono u was, a u nas mróz i śnieg :-( Niby taki zwykły ten Rogz, ale coś w sobie ma ;) http://img262.imageshack.us/img262/6701/dsc3108copy.jpg PITMAN :diabloti: Quote
Culineo Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 a gdzie takiego można dostać pięknego pitmana? :diabloti: Quote
Agnes Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 www.pitman.pl ;) zdecydowanie polecam ich wyroby Quote
zaba14 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Fajna ta obroża z pit mana !! :) kiedyś kupie coś podobnego ale cięższego dla mojej ;) Teraz to się Duffla wszyscy będą bać :P Quote
Ewa&Duffel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A ja kupiłam w stacjonarnym sklepie akurat ;) Quote
Agnes Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 I trwale! Przetestowane w blocie wodzie +30 - 20 ;) Nic nie rdzewieje, nie pruje sie, solidne Quote
Agnes Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):A ja kupiłam w stacjonarnym sklepie akurat ;) o szok!! gdzie sprzedaja pitmana?? duzo drozszy niz przez www? Quote
Recommended Posts