Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']http://motoallegro.pl/szelki-dla-psa-szelki-na-owczarka-z-napisem-szorki-i1315466241.html

Proszę :). Wpisałam w google "szelki ochrona pies" ;) Co prawda aukcja się zakończyła, ale może napisz do sprzedawcy o wystawienie jej ponownie.

O rany! Dzięki... Wpisywałam w allegro i google "szelki dla psa policja, ochrona" i nic mi nie wyszło.

[quote name='catie']znalazłam coś takiego : http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/komfortowe_szelki/169893
i takie plakietki: http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa/komfortowe_szelki/169898

Te jakies gówniacze, ale dzięki ;))

Posted

Puchu - Super kolekcja;)

A to nasz stary/nowy Hamilton (kupiony na wystawie w Krakowie)

I porównanie też z Hamiltonem tylko z innej serii. Ten wcześniejszy to z tą gumową naszywką.

Posted

Jeszcze są 3 pary szelek i 9 smyczy (10 jeżeli liczyć nieużywaną flexi)
Zdjęć w skórze jeszcze nie mam. W tygodniu postaram się coś zrobić. Na szerokość mają 5 cm i trochę się bałam, jak psica będzie się w tym czuła, ale na szczęście w ogóle jej nie przeszkadza. Nie są to obroże na codzienne spacery, a na sytuacje kiedy może pociągnąć (zawody, pokazy) i się poddusić (co też ostatnio zrobiła w 3 cm).

Posted

[quote name='NightQueen']westie_justa
na allegro tych szelek jest masa, aczkolwiek nie polecam! Te diamenciki są zrobione bardzo prowizorycznie i nie dość że lubią wypadać (pół biedy) to sierść psów się w nie wplątuje a to nie jest przyjemne

nie zgadzam się z tym ;p
na futrzakowie też je chyba widziałam...

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Pytanie do właścicieli łańcuszków rogzowych- jak one się zachowują w zimę? Bo tak się przymierzam do kupna jednego, ale nie wiem jak będzie reagować na mróz ..

ogólnie nie polecam metalowych obroży na mrozie ale rogz mam tak ustawiony że łańcuszek nie przylega bardzo do skóry więc w ziemie go używamy, ale nie przy przesadnie niskich temp.

Posted

Już za nie długo święta i zastanawiam się co oprócz najróżniejszych smakołyków kupić Hary'emu. W sumie zastanawiam się nad kolejną obrożą. Jak myślicie jaka będzie pasować dla tego pana? Ogólnie myśle nad kolejnym zaciskiem Rogza, tylko jaki wzór? Mamy już Viva rogz, Bones on red i Green tartan.

I jeszcze jedno pytanko. Czy waszym zdaniem rogzowa smycz Pain Paw będzie pasować do wszystkiego?

Posted

z rogzów lubię krowy i choc femine i pasowałaby do niego ;)

I jeszcze jedno pytanko. Czy waszym zdaniem rogzowa smycz Pain Paw będzie pasować do wszystkiego?

zdecydowanie nie :diabloti::evil_lol:
rogzow smycze z wzorkami pasują tylko do obroży/szelek z kompletu

Posted

szelki S Red Dingo zółte
obroża rogz miękka fioletowa S
macleather S rózowa
i komplet L rogz Retro Rex(ale mocno używany)

jakby ktoś coś chciał to pw :)

Posted

NightQueen napisał(a):
z rogzów lubię krowy i choc femine i pasowałaby do niego ;)

zdecydowanie nie :diabloti::evil_lol:
rogzow smycze z wzorkami pasują tylko do obroży/szelek z kompletu

wymyślasz xD ja tam z tą smyczą chodzę do wszystkiego xDDD