Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a kupić tzn. gdzie i jak :P?

chodzi ci o obroże w gwiazdki czy o łańcuszek, który jest na moją sunie za duży? jak o gwiazdki to napisz do Marty_Ares na pw ;-)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam ! Mam takie pytanie, czy ktoś wie gdzie można dostać obroże, smycze, szelki firmy JK Animals?? Mam taki komplecik, ale chciałabym kolejny w inne wzory, a był tyle ten w serduszka w różnych kolorkach. Jeśli ktoś ma namiary to poproszę :lol:
mocne, solidne,ładne, zatrzask z zabezpieczeniem, można prać i jak nowe !
dokładam fotkę

[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Szkoda, że nie maja innych wzorków, bo naprawdę super te kompleciki. ;)[/FONT]

ile cm szer jest na zdjeciu ?
ja sie zastanwialam dla mojej skoro tak zachwalasz! moze sie skusze ale cienizna u nas

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Moja obroża ma 2,5 cm szerokości, podobnie smycz. Cena bardzo niska, bo za komplecik coś 40 zł mi wyszło. Niestety wywaliłam paragon a kupowałam wtedy jeszcze parę innych rzeczy[/FONT][FONT=Comic Sans MS]. Ja jestem bardzo zadowolona, dlatego poluje na inny wzorek- bardziej dla chłopca ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Moja obroża ma 2,5 cm szerokości, podobnie smycz. Cena bardzo niska, bo za komplecik coś 40 zł mi wyszło. Niestety wywaliłam paragon a kupowałam wtedy jeszcze parę innych rzeczy[/FONT][FONT=Comic Sans MS]. Ja jestem bardzo zadowolona, dlatego poluje na inny wzorek- bardziej dla chłopca ;)[/FONT]

tak mysllam ze to 2,5 cm
no nic , u mnie sa najszersze 2cm a szkoda sama bym kupila .
za 2cm u nas komplet kolo 35zl bo obroza chyba 16zl i smycz podobnie
jak znajdziesz to daj znac!

Posted

[quote name='Squ']A sama taśma w gwiazdki ile ma cm? Z 1,5?

no jakoś tak będzie :)

Cerber Mandala tak mnie zachwyciła, że poleciałam na Waszą stronę ochać i achać

ojej :oops: dziękuję :oops:

Posted

sama tasiemka ma ok 19mm :)

może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły na połaczenia tasiemki + tasmy podkladowej +polaru, moge zdjecia porobic :P

wlasnie dla Aresa sie robi, niebieskie gwiazdki+tasma fioletowa+ niebieski polarek :D

Posted

Marta_Ares napisał(a):

może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły na połaczenia tasiemki + tasmy podkladowej +polaru, moge zdjecia porobic :P

czytasz mi w myślach? :evil_lol:

pomarańczowy polar + taśma fioletowa w rąby? :cool3: ciekawi mnie taka kombinacja

masz zdjęcie wszystkich tasiemek jakie macie?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Co d firmy JK Animals udało mi się odszukać tylko takie namiary jeśli ktoś jest zainteresowany

[/FONT]
http://allegro.pl/obroza-rozowa-z-zatrzaskiem-okazja-i1331115452.html
[FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]
Przedstawiciele Handlowi na Polskę

Ewa Burkat
woj. Małopolskie
:ewa.burkat@jkanimals.pl
tel: +48 515 277 662

Damian Wojciuch
Południowa częsć woj. Slaskiego, Częstochowa
:damian.wojciuch@jkanimals.pl
tel: +48 515 277 656

Krzysztof Brzezinka
Woj. Slaskie Okręg Katowicki, Opole
:krzysztof.brzezinka@jkanimals.pl
tel: +48 515 277 661

Franciszek Stoszek
Dolny Slask: Wrocław, Olesnica
:franciszek.stoszek@jkanimals.pl
tel: +48 515 277 660

Tomasz Szewczyk
Południowa częsć woj. Dolnoslaskiego
:tomasz.szewczyk@jkanimals.pl
tel: +48 515 277 664

Ireneusz Stasiak
Warszawa, woj.Łódzkie
:ireneusz.stasiak@jkanimals.pl
tel: +48 515 277 665

Tomasz Papuga
woj. Wielkopolskie, Kujawsko-Pomorskie
:tomasz.papuga@jkanimals.pl
tel: +48 515 277 660

P.U.H. "KRAJAN"
Woj.:Zachodniopomorskie, Pomorskie, Warmińsko-Mazurskie, Mazowieckie, Podlaskie, Lubelskie, Podkarpackie
:mkrajan@op.pl
tel: +48 48 36 50 714

Posted

[quote name='BullWest']Cerber Mandala tak mnie zachwyciła, że poleciałam na Waszą stronę ochać i achać!gromowataa na Weście wszystkie kolorowe szmaciaki będą fajnie wyglądały:)
Mi się podoba dla Nich Rogzette i Pink Heart, tutaj fota w Pink Heartsach (szelki)

EXTRA SZELKI!!!! gdzie kupiłeś/aś

Posted

Marta_Ares napisał(a):
macie pomysły, ja nic nie robie ostatnio innego tylko kombinuje połączenia :P

NightQueen za chwilę zrobie zdjęcie :)

a o jakie tasiemki chodzi? wszystko na allegro raczej jest;)

ale taśmy masz porozrzucane na kilku aukcjach i źle mi się szuka, po za tym nie masz tam np. tej fioletowej w romby :diabloti: (albo ja nie widzę)

Posted

[quote name='NightQueen']ale taśmy masz porozrzucane na kilku aukcjach i źle mi się szuka, po za tym nie masz tam np. tej fioletowej w romby :diabloti: (albo ja nie widzę)
na gg sie dogadalismy :P
na aukcji jest poukładane wszystko :D

Posted

NightQueen napisał(a):
Mam dokładnie tak samo ;)
Nigdy nie miałam (tzn miałam ale dawno temu jak M. była szczeniakiem) tego typu szelek, prowadzamy się głównie w obroży. Ale tak z ciekawości chciałam zamówić i wypróbować te szelki, głównie tez dlatego że mi się bardzo podobają :diabloti: a zamawianie obroży troszkę mi się już znudziło, no bo ileż można ich mieć (mam 17) :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: No ładna ilość.

Aaa, te gwiazeczki :loveu: