vege* Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 klaudusia0219 napisał(a):a kupić tzn. gdzie i jak :P? chodzi ci o obroże w gwiazdki czy o łańcuszek, który jest na moją sunie za duży? jak o gwiazdki to napisz do Marty_Ares na pw ;-) Quote
Angelika_Roser Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Witam ! Mam takie pytanie, czy ktoś wie gdzie można dostać obroże, smycze, szelki firmy JK Animals?? Mam taki komplecik, ale chciałabym kolejny w inne wzory, a był tyle ten w serduszka w różnych kolorkach. Jeśli ktoś ma namiary to poproszę :lol: mocne, solidne,ładne, zatrzask z zabezpieczeniem, można prać i jak nowe ! dokładam fotkę [/FONT] Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 U mnie w zoologu mają animalsa ;) bodajże coś z pomarańczem i zielenią Quote
gops Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 u nas sa te obroze ale tylko w rozmiarach 15mm i 2cm w kolorach fiolet ,czarny ,roz wszystkie wzorki sa te same tylko maja inny kolor "tla" Quote
Angelika_Roser Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Szkoda, że nie maja innych wzorków, bo naprawdę super te kompleciki. ;)[/FONT] Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 u mnie są z innymi wzorami, nie pamiętam co dokładnie na nich było (kwiatki?) ale na pewno nie serca. Nawet mnie kusiło żeby kupić :p Quote
gops Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Szkoda, że nie maja innych wzorków, bo naprawdę super te kompleciki. ;)[/FONT] ile cm szer jest na zdjeciu ? ja sie zastanwialam dla mojej skoro tak zachwalasz! moze sie skusze ale cienizna u nas Quote
Angelika_Roser Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Moja obroża ma 2,5 cm szerokości, podobnie smycz. Cena bardzo niska, bo za komplecik coś 40 zł mi wyszło. Niestety wywaliłam paragon a kupowałam wtedy jeszcze parę innych rzeczy[/FONT][FONT=Comic Sans MS]. Ja jestem bardzo zadowolona, dlatego poluje na inny wzorek- bardziej dla chłopca ;)[/FONT] Quote
gops Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Moja obroża ma 2,5 cm szerokości, podobnie smycz. Cena bardzo niska, bo za komplecik coś 40 zł mi wyszło. Niestety wywaliłam paragon a kupowałam wtedy jeszcze parę innych rzeczy[/FONT][FONT=Comic Sans MS]. Ja jestem bardzo zadowolona, dlatego poluje na inny wzorek- bardziej dla chłopca ;)[/FONT] tak mysllam ze to 2,5 cm no nic , u mnie sa najszersze 2cm a szkoda sama bym kupila . za 2cm u nas komplet kolo 35zl bo obroza chyba 16zl i smycz podobnie jak znajdziesz to daj znac! Quote
Angelika_Roser Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dam znać jak znajdę :lol:[/FONT] Quote
Cerber Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Squ']A sama taśma w gwiazdki ile ma cm? Z 1,5? no jakoś tak będzie :) Cerber Mandala tak mnie zachwyciła, że poleciałam na Waszą stronę ochać i achać ojej :oops: dziękuję :oops: Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 sama tasiemka ma ok 19mm :) może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły na połaczenia tasiemki + tasmy podkladowej +polaru, moge zdjecia porobic :P wlasnie dla Aresa sie robi, niebieskie gwiazdki+tasma fioletowa+ niebieski polarek :D Quote
Angelika_Roser Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Marta porób fotki :razz:[/FONT] Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Marta_Ares napisał(a): może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły na połaczenia tasiemki + tasmy podkladowej +polaru, moge zdjecia porobic :P czytasz mi w myślach? :evil_lol: pomarańczowy polar + taśma fioletowa w rąby? :cool3: ciekawi mnie taka kombinacja masz zdjęcie wszystkich tasiemek jakie macie? Quote
Angelika_Roser Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Co d firmy JK Animals udało mi się odszukać tylko takie namiary jeśli ktoś jest zainteresowany [/FONT]http://allegro.pl/obroza-rozowa-z-zatrzaskiem-okazja-i1331115452.html [FONT=Comic Sans MS] [/FONT]Przedstawiciele Handlowi na Polskę Ewa Burkat woj. Małopolskie :ewa.burkat@jkanimals.pl tel: +48 515 277 662 Damian Wojciuch Południowa częsć woj. Slaskiego, Częstochowa :damian.wojciuch@jkanimals.pl tel: +48 515 277 656 Krzysztof Brzezinka Woj. Slaskie Okręg Katowicki, Opole :krzysztof.brzezinka@jkanimals.pl tel: +48 515 277 661 Franciszek Stoszek Dolny Slask: Wrocław, Olesnica :franciszek.stoszek@jkanimals.pl tel: +48 515 277 660 Tomasz Szewczyk Południowa częsć woj. Dolnoslaskiego :tomasz.szewczyk@jkanimals.pl tel: +48 515 277 664 Ireneusz Stasiak Warszawa, woj.Łódzkie :ireneusz.stasiak@jkanimals.pl tel: +48 515 277 665 Tomasz Papuga woj. Wielkopolskie, Kujawsko-Pomorskie :tomasz.papuga@jkanimals.pl tel: +48 515 277 660 P.U.H. "KRAJAN" Woj.:Zachodniopomorskie, Pomorskie, Warmińsko-Mazurskie, Mazowieckie, Podlaskie, Lubelskie, Podkarpackie :mkrajan@op.pl tel: +48 48 36 50 714 Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 ooo http://allegro.pl/obroza-rozowa-z-za...331115452.html taka jest u mnie w zoologu ;) Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 macie pomysły, ja nic nie robie ostatnio innego tylko kombinuje połączenia :P NightQueen za chwilę zrobie zdjęcie :) a o jakie tasiemki chodzi? wszystko na allegro raczej jest;) Quote
Yuveza Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='BullWest']Cerber Mandala tak mnie zachwyciła, że poleciałam na Waszą stronę ochać i achać!gromowataa na Weście wszystkie kolorowe szmaciaki będą fajnie wyglądały:) Mi się podoba dla Nich Rogzette i Pink Heart, tutaj fota w Pink Heartsach (szelki) EXTRA SZELKI!!!! gdzie kupiłeś/aś Quote
NightQueen Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Marta_Ares napisał(a):macie pomysły, ja nic nie robie ostatnio innego tylko kombinuje połączenia :P NightQueen za chwilę zrobie zdjęcie :) a o jakie tasiemki chodzi? wszystko na allegro raczej jest;) ale taśmy masz porozrzucane na kilku aukcjach i źle mi się szuka, po za tym nie masz tam np. tej fioletowej w romby :diabloti: (albo ja nie widzę) Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='NightQueen']ale taśmy masz porozrzucane na kilku aukcjach i źle mi się szuka, po za tym nie masz tam np. tej fioletowej w romby :diabloti: (albo ja nie widzę) na gg sie dogadalismy :P na aukcji jest poukładane wszystko :D Quote
barberry Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ta czerwona taśma z choinkami cuudowna! Szkoda, że nie masz węższych niż 20mm... :( (bo nie masz, tak? ;)) Quote
anetta Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 NightQueen napisał(a):Mam dokładnie tak samo ;) Nigdy nie miałam (tzn miałam ale dawno temu jak M. była szczeniakiem) tego typu szelek, prowadzamy się głównie w obroży. Ale tak z ciekawości chciałam zamówić i wypróbować te szelki, głównie tez dlatego że mi się bardzo podobają :diabloti: a zamawianie obroży troszkę mi się już znudziło, no bo ileż można ich mieć (mam 17) :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: No ładna ilość. Aaa, te gwiazeczki :loveu: Quote
Marchewkowy Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ja na pewno będę brała od Marty 5 cm w choinki :D Ale myślę też nad kombinacją z niebieskimi gwiazdkami tylko na razie wybieram taśmę na podkład :D Quote
Recommended Posts